Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 824
  • 895
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Признавам обаче, че ми е много интересно предаването, хубаво е, че има противопоставяне да изпъкнат по-свестните хора. Нямам търпение да разбера утре кой е избрал за втори дуелист, дано да не е Яни, не защото той няма да се справи, а за се изправят някои от тримата един срещу друг, да видим какво е това мъжка дума.

Поздравления за Вили и Елена, които го подкрепиха, беше наистина достойно от тяхна страна.

# 436
Ама и ние какво очакваме от човек, който не бил чел от 8-ми клас и други, които смятат за женско да си подготвен за въпроси от собствената им история.

# 437
Нямам търпение да разбера утре кой е избрал за втори дуелист, дано да не е Яни, не защото той няма да се справи,

защо мислиш, че няма да се справи Яни - та той с В Николов бяха на секунди.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 22:17 от gold__

# 438
Мисля, че Станко ще избере Гечо и пак ще има уговорки за фермер на седмицата.

# 439
  • София
А изказванията на Гечо бяха доста обидни за жените, все едно, ако Калоян остане приятел с жените, това е нещо толкова обидно и срамно. Само с мъжете е приятелство, иначе приятелство няма. С думите си той директно обиждаше всички жени на масата. Още преди месец казах, че той ми е най на дъното на класацията за спечелване, определно в него не виждам и едно положително нещо.

# 440
  • София
Нямам търпение да разбера утре кой е избрал за втори дуелист, дано да не е Яни, не защото той няма да се справи,

Кой трябва да избере втория дуелист и защо мислиш, че няма да се справи Яни - та той с В Николов бяха на секунди.

Точно обратното съм написала, че мисля, че Яни ще се справи, тъй като би подредил и точките, но искам да се изложат още мъжете и да им видим мъжкото приятелство като се изправят един срещу друг. Дали на Гечо още ще му е така забавно като маха на фермата, ама от външната страна.

П.п. извинявам се за двойния пост, но нещо се бъгна форума, сигурно, защото пишем много. Grinning

# 441
Съмнявам се Станко да избере Яни.
Първо че се видя че Яни е сериозен противник. И второ ще сложи 5 точки на алманаха и ще реди игрите.

# 442
Ужасно грозно поведение на Алек и Гечо и ужасно изказване за внучката!!

# 443
Мисля, че Станко ще избере Гечо и пак ще има уговорки за фермер на седмицата.
Ми чудесно ще направи Станко ако избере Гечо.Дано само да не се гътне от страх Гечката в къщичката на дуелиста и да се провали дуела.

# 444
  • Пловдив
Няма да избере Яни, той ще сложи 5 на алманах и нищо чудно да бие. Вероятно наистина ще е Гечо. Иначе,наистина е така - стана им неприятно за амулета и се чудят как да го захапят, а Алек на всичкото отгоре го е яд на него си, че постъпи тъпо и не изпрати Калоян на дуел. Сами са си виновни и няма на кой да се сърдят. Подцениха го момчето, а то и знае как да общува с хора, как да ги забавлява, какво се харесва, открит е, без да е поза, това заради нещата, с които се занимава  въобще не знам защо мислеха, че е лесна плячка. Може и да се е промъкнал между капките, но не нарочно, а защото такъв му е характера. Между капките е и Марина, ама нея все още никой не я мисли за заплаха. Ако беше получила амулета, щеше и тя да е трън в очите. Калоян се разстрои и обиди, а не бива. В края на краищата всеки живее своя живот и отговаря за собствените си действия и има право на собствени решения.

# 445
Niya - разбрах те Simple Smile

Искам да чуя и видя на Гечо аргументите и поведението като Станко го избере за дуелист Simple Smile Simple Smile
За мъжкото и к'во беше още

# 446
  • Вестерос
Гечо е адския женомразец!

# 447
Фейсбука загря , за нула време 372 мнения и повечето като нашите. Ето едно-две :
Гюлсум Джурул Гечо пък за какво мъжко приятелство говори? Миналата седмица говореше на Майора какво хубаво момче е,колко е точен,колко много го харесва...вчера със Станислав приказват зад гърба му като дърта клюкарка,сега седнал да говори за достойнство и приятелства 🤬🤬Айдееее аман от жени с мъжки имена
Nikolay Onoufriev Един първичен човек от село, емигрирал зад граница и един футболист с посредствена кариера, по-известен със забежките си ли ще дават урок по морал? Винаги съм твърдял, че Калоян е с класи над тия аборигени. И за пореден път се уверих в това. Мъж, за който само мисълта, че жена може да спечели такъв формат, не е никакъв мъж, а просто е една утайка.

И на мен изказването на Гечо ми се стори обидно за всички жени. Все едно са първо качество хора и трябва да се пазят, да доминират..... а жените кучета ги яли.

Това е най- отличителната черта на "мъжкаря", какво разбираме ние. Нищо, че единия ходи с диадема, а другия бори гравитацията с перчема си , което е намек за суета  по голяма от женската.Smile

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 22:34 от Tary

# 448
Абсолютно!
Вчера имаха интересен разговор с Валерия, май не му обърнахме тогава внимание. Но той каза, че жената трябвало да стане по-рано от мъжа, да му приготви кафе и закуска, да го изпрати, а после вече може да се занимава със своята си работа. А, Валерия много добре му отвърна, че тя е от жените, които ще станат заедно с мъжа и ще отидат също на работа.

На И и А давам предложение да пуснат някой екземпляр от Аламанаха по книжарниците, сигурно ще има интерес.

# 449
хареса ми как му се орепчи тя и му го каза, - ама той продължи п ако носиш повече пари или нещо такова - ако е колкото мъжа или по-малко..сакън... Много ме дразни! Супер елементарен е - от кога искам да се маха!

Общи условия

Активация на акаунт