Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 73 100
  • 895
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък съм сеирджийка и искам Алек и Валерия ратаи
Аз пък съм още по-голяма сеирджийка и искам Валерия и Калоян ратаи. Smiling Imp Алек ще си изгризе ноктите направо.

😂😂😂хубава идея, ама се притеснявам да не вземе да получи някой инфаркт Алекс. Като се има в предвид, че Валерия първо с Калоян се закачаше.
Искам Станислав за фермер, харесва ми хуморът му и диалектът му също, а и е много работлив.

# 46
  • София
Те като я питаха Елена, тя също каза, че не я харесват нея толкова, колкото са против Дарина.

А Дарина е много неприятна в интервюто, пак плюе по младите и твърди, че трябвало да я носят на ръце като най-възрастна.

Отъждествяването на Дарина с майката от Гераците е направо обидно,  тези хора там са ѝ конкуренти, не са синовете и снахите ѝ, както тя ги изкарва.

# 47
Няма да е интересно без Дарина. Cry
Ох, моля да ми кажете какво е казала Дарето, че решихте, че Гечко ще избере да ръководи тази седмица. Моля, че не ми се връща да гледам пак! Hug А хич го не ща Гечко за фермер пак.  Crossing Arms

# 48
Мисля, че от промото  за довечера мога да заключа, че
Скрит текст:
Калоян или Яни
е фермер, защото абсолютно всички други ясно се видяха на игрите за имунитет.

# 49
Да, на играта за имунитет и двамата са отстрани, но явно единият е фермер, а другият е с амулета. Иначе не си го обяснявам.

# 50
Паганне, дано, дано!
Ясно става от промото, че няма да е Вили, но поне и Гечко и Станко няма да са, доволна съм.
Яни и Калоян са отстрани, да - единият може да е Фермер, другият да се е отказал Вече от лютите чушки. Simple Smile Амулетът не пази от ратайство, а от дуел, затова го казвам в отговор на Vem. Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 11:49 от Ензим

# 51
Идеално ме устройва това, което Вем е написала.

# 52
Все едно ми е кой ще е фермер , искам Валерия да е ратай.
И на дуел.

# 53
  • Асеновград
Снощи , ми беше все тая коя от двете ще си ходи , но сякаш малко по към Дарина клонях ,  нейното бърборене и оплакване, не мога да го слушам вече.
Ленчето с пафкане на цигари , стигна доста далече...
Надявам се Яни или Калоян фермери , а Валерия и Станислав ратаи.

# 54
И на дуел.
Да не ти залипсваха сълзичките?  Joy

# 55
И на дуел.
Да не ти залипсваха сълзичките?  Joy
Да.Гадината в мен се обажда.Искам оня да реве и да се тресе от страх да не би " скъпоценното" му да отпадне.

# 56
имаше ли интервю с Дарина след излизането и, за последно да и чуя гласа  Simple Smile, снощи се замислих,че "прешъса" на Алек, нито веднъж не е проявила внимание или нежност към него, само на "сватбата" му се хвърли на врата може би под влияние на алкохола

# 57
Съдейки по промото:

Скрит текст:
  Яни се е отказал от лютите чушки :

Значи Фермер ще бъде Калоян, ура!

# 58
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Няма да е интересно без Дарина. Cry
Ох, моля да ми кажете какво е казала Дарето, че решихте, че Гечко ще избере да ръководи тази седмица. Моля, че не ми се връща да гледам пак! Hug А хич го не ща Гечко за фермер пак.  Crossing Arms
Определено ще липсва Дарина. Снощи, в хода на дуела, установих, че предпочитам тя да победи, но уви.  Rolling Eyes
Дарето каза, че ще избере за фермер най-заслужилия да спечели формата, затова със сигурност няма да е Вили, въпреки че и аз гласувах за нея в анкетата. Дано е вярно това, което Паганне е видяла на промото.   Simple Smile

# 59
  • Разпиляна във въображението
Дано, дано да е вярно и този път
Скрит текст:
малкият да не се трогва от молбите на Валерия, ами да ги праща с Алек на ратайския бряг. Този път и двамата са се обяснили в любов и да няма пак намръщени

Общи условия

Активация на акаунт