Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 73 840
  • 895
  •   1
Отговори
# 135
Щитът не променя правилата, само пази от ратайство, според мен жена ратай ще е Марина.

Благодаря, Ния!
Андрей го акцентира това за точките, каза го няколко пъти и затова помислих, че е нещо ново. Гечо много е мотивиран, направо като бонбони ги яде тия чушлета.

# 136
Този Алек избяга от чушките,но се лепна пак за Валерия.Много ми е смешен(заприлича ми на Графа).

# 137
Ох, бе, Яни! Joy Ако не пусне сълза, не можИ. Mr. Green

Хайде Станислав и Валерия да заминават на ратайския бряг.

# 138
Станислав все си мисля, че е стигнал дъното, а той дълбае ли дълбае.

# 139
Много бяха весели в игрите!!! 😁

Ох, много е тъп Станко, не може да разбере, че никой не го съжалява Калоян, а го харесват заради поведението и възпитанието му.

# 140
Станко вече прекалява.Излага се и то много.
Айде да оди ратай, да не гледа амулета и да не се дразни.
Пък и искам да видя дуел Алек -Станко.

# 141
Ох, Станко, Станкооооо!!! Не можеш да повярваш, че някои хора просто са добри и търсейки обяснения за очеизвадни неща(Калоян го харесват, защото е готин и има ценности, а не защото го съжаляват), злобеейки и завиждайки, че ти не си като тях, няма и да бъдеш, затъваш ли затъваш. Дори и да стигнеш до финалната четворка, няма да спечелиш.

# 142

Тити Папазов номер 2.

# 143
  • София

Тити Папазов номер 2.

Дааа! 😂

# 144
GrinGrinGrinНека Алек  не излиза, нека БентлитУ също, много ме забавляват, ама много, той и говори за романтика, филми, баклави, рози, свещички, меченца и цветенца, а тя му вика, уфф спи ми се Grin

# 145
Има точно 1% истина в думите на Станислав в моите очи.Наистина доста често Калоян споменаваше, че прави нещо си в името на неговите баба,дядо или баща.Не знам дали го прави с цел съжаление, по скоро не, но на мен ми идва съвсем леко в повече.Но определено хората го харесват заради това което е, а не заради неговото минало.След Яни определено той ми е фаворит.

# 146
Още днес като прочетох спойлера, че Калоян взема и двете предимства написах, че ще се излее много злоба по негов адрес. То беше ясно. Утре ще продължи явно.

# 147
  • Вестерос
Искам Яни и Калоян да си разделят по 50 000 лева Grinning

# 148
Още днес като прочетох спойлера, че Калоян взема и двете предимства написах, че ще се излее много злоба по негов адрес. То беше ясно. Утре ще продължи явно.
Даже си мисля, че ще продължи докато не дойде финала.

# 149
Яни е чувствителен и неговите сълзи ме трогват - не ми е досадно, че и смешно както когато Алек се дере.

Искам Вал и Станко дуелисти.

Дано му стигне куража на Калчо да я изпрати и да не изпрати Алек с нея

Общи условия

Активация на акаунт