Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 937
  • 895
  •   1
Отговори
# 195
Биляна,
Скрит текст:
Не вервам да е преди избора на ратаи, нямаше да пали огън Там Станко, мисля. Ето, в скрит текст пиша, да няма сръдни. 😂

# 196
Калоян при миналото си фермерство каза, че на ратайския бряг ще изпраща хора, които не са били там. За мен е ясно кои ще са(без да съм чела спойлерите).

Симпатизирам много на Калоян, не защото го съжалявам(напр. Виолета я съжалявам повече, защото е загубила мъжа си и е останала сама с две малки деца), а защото е възпитан и премерен. По-глупавите там смятат, че неговото е игра, преструвки и лицемерие, а всъщност е възпитание и дипломация. Никой не може да се преструва нон-стоп толкова време, а сега почти на финала, всеки си показва ноктите, воден от амбиция за печалбата. Станислав просто става смешен, защото чрез поведението си показва колко е ограничен. Той не познава друг тип поведение, освен това в което казваш каквото ти е на ума без да мислиш за последствията.

Алек също започна адски да ме дразни. Прави се на голям мъжага, а е злопаметен и завистлив.
Мисля, че Валерия няма да го изтърпи дълго. Той постоянно я целува и й досажда. Бързо ще й писне от него.

Вчерашния епизод беше цирк голям как мъжете, начело със Станислав, започнаха да злословят. Вероятно той ще ги настрои и ще направят коалиция срещу Калоян. Няма по-противно нещо от клюкарещи и завистливи мъже. Държат се като женички, а се мислят за големи мъже. Дано и Яни не подхване тази песен, защото той ми е симпатичен.

# 197
Скрит текст:
Калоян при миналото си фермерство каза, че на ратайския бряг ще изпраща хора, които не са били там. За мен е ясно кои ще са(без да съм чела спойлерите).

Симпатизирам много на Калоян, не защото го съжалявам(напр. Виолета я съжалявам повече, защото е загубила мъжа си и е останала сама с две малки деца), а защото е възпитан и премерен. По-глупавите там смятат, че неговото е игра, преструвки и лицемерие, а всъщност е възпитание и дипломация. Никой не може да се преструва нон-стоп толкова време, а сега почти на финала, всеки си показва ноктите, воден от амбиция за печалбата. Станислав просто става смешен, защото чрез поведението си показва колко е ограничен. Той не познава друг тип поведение, освен това в което казваш каквото ти е на ума без да мислиш за последствията.

Алек също започна адски да ме дразни. Прави се на голям мъжага, а е злопаметен и завистлив.
Мисля, че Валерия няма да го изтърпи дълго. Той постоянно я целува и й досажда. Бързо ще й писне от него.

Вчерашния епизод беше цирк голям как мъжете, начело със Станислав, започнаха да злословят. Вероятно той ще ги настрои и ще направят коалиция срещу Калоян. Няма по-противно нещо от клюкарещи и завистливи мъже. Държат се като женички, а се мислят за големи мъже.
Дано и Яни не подхване тази песен, защото той ми е симпатичен.
Не вярвам да има такава опасност, Калоян е единственият му приятел там, а Яни е доста различен от другите... мишоци... С всичко друго съм съгласна в поста ти. Simple Smile

# 198
И сега, ако жената ратай е Валерия, може да си промени мнението и да каже, че като се е отделила от Алек е разбрала, че и е по-добре без него. Нали когато Алек беше ратай тя каза, че и било трудно и мъчно без него/нещо в такъв смисъл/. И предаването ще премине в нова фаза, сапунката ще продължи в пълна степен   Joy

# 199
  • София
Гласувах за Станислав и Марина, въпреки че ми се ще да е Валерия. Според мен дуелът ще е мъжки. Първо мислех, че Станислав би извикал Яни, но ме подсетихте, че вторият ще го разбие на алманаха. Така че по-скоро би избрал Гечо. Алек изобщо не смятам, че има шанс да го избере.

Станислав, още докато половината го хвалехте ви казах, че не е моят човек .  Laughing И въпреки че е ясно, че завижда мисля, че има определен резон в думите му. Според мен тъжната съдба на някои участници наистина печели повече симпатиите на зрителите.

Аз не виждам как може да решиш кой да иде на дуел, водейки се от това срещу кой ще имаш най-голям шанс на финала, все пак сигурно е много трудно да се преценят реакциите отвън какви са.

# 200
  • София
http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-mazhe … shtu-kalojan.html

Имаa -
Скрит текст:
Станко
е на ратайския бряг, но съм сигурна, че ще е той защото говори нещо на друг мъж, та може да е преди избора...
ЕЕЕЕ, слагайте го в скрит текст де....

А защо? Какво видя, дето да можеш да преразкажеш? Аз нищо. Освен Диоген.
Е! на това му се вика - направи добро- изяш....
Ми вижда се много ясно, че
Скрит текст:
Станислав
е на ратайския бряг с Калоян.
Промотата дават много информация и затова не ги гледам.
Неделя са дава промо за игрите - редовно се вижда резултата отзад, а обикновено дават и петата игра - т.е. останалите четири са без значение. Понеделнишките промота дават игрите за имунитет - като знаеш кои участват, знаеш и кой е фермер. Вторниците дават редовно ратаите в колибата и т.н.  Wink

# 201
Биляна,
Скрит текст:
Не вервам да е преди избора на ратаи, нямаше да пали огън Там Станко, мисля. Ето, в скрит текст пиша, да няма сръдни. 😂

Ензим,

Скрит текст:
Но си разсъждава за Диоген с Кало, а той няма работа там.

# 202
  • Асеновград
Искам злобният Станислав и Валерия ратаи , пък и тя да си отдъхне от тази лепка Алек. С най голямото си нахалство Ревльо , коментира Калоян че плакал за да го съжаляват....а той орева фермата и стана за смях.
Дъртият Гечо , много ми падна в очите ,,,,,не му отива на годините , но пък толкова му е акъла...
Много се кефя на Калоян , истински пример за младото поколение , но иди обяснявай на Станьо , че хората не го съжаляват а му симпатизират.
Най достойните участници , които заслужават наградата са Калоян и Яни.

# 203
Биляна, ще те бия, 'начиии 😂 😘
Скрит текст:
Нали Калата е фермер, бе, само той може да ходи при ратаите, бе. 😂

# 204
Ай стига вече с тия скрити текстове.
То промото се върти през час, ама вие вече взехте всичко да слагате в скрит текст.Достатъчно е само името на заподозрения.
Да не взема и аз да го изпляскам като един виден съфорумец и да се знае.
Гечо вече не го издържам.Тоя с неговите женски дуели е направо смешенТакъв страх го гони от дуел че даже ми се иска ако дуела е мъжки да го извикат и да се свършва тая мъка Гечова.

# 205
Скрит текст:

Вчерашния епизод беше цирк голям как мъжете, начело със Станислав, започнаха да злословят. Вероятно той ще ги настрои и ще направят коалиция срещу Калоян. Няма по-противно нещо от клюкарещи и завистливи мъже. Държат се като женички, а се мислят за големи мъже.
Дано и Яни не подхване тази песен, защото той ми е симпатичен.
Не вярвам да има такава опасност, Калоян е единственият му приятел там, а Яни е доста различен от другите... мишоци... С всичко друго съм съгласна в поста ти. Simple Smile

Да, Яни е чист човек и дано мъжете не го подведат. Там, в тази изолация, вероятно нещата не изглеждат така, както ние ги виждаме отвън и всичко се очаква. Но, както казваш, едва ли ще се случи.

И сега, ако жената ратай е Валерия, може да си промени мнението и да каже, че като се е отделила от Алек е разбрала, че и е по-добре без него. Нали когато Алек беше ратай тя каза, че и било трудно и мъчно без него/нещо в такъв смисъл/. И предаването ще премине в нова фаза, сапунката ще продължи в пълна степен   Joy

Да, Валерия многократно е доказвала, че не знае какво иска. Ако тя е ратай, Алек ще виси постоянно пред ратайския бряг. Накрая може и един дюшек да опъне за да спи по-близио до нея. Grinning

# 206
Биляна, ще те бия, 'начиии 😂 😘
Скрит текст:
Нали Калата е фермер, бе, само той може да ходи при ратаите, бе. 😂

Скрит текст:
Забравих, Joy

# 207
  • Другата България
Благодарности за темата. bouquet
Нямам време да изчета всичко, а вие пишете като за световно Laughing, но да си кажа набързо.
Най-напред за дуела. Не се радвам, че Дарина отпадна, защото според мен от двете с Елена тя беше много повече полезна, както и да звучи това. Поне вършеше нещо, колкото и бавно да е било то. Докато както се видя и чу най вече - от Ленчето нищо насреща, само опъване на кълки и едни стратегии...
И накрая като няколко пъти повтори - "правя го за вас" - към агитката си Laughing, голЕм смех, не побеждава защото ѝ се иска да остане и да вземе едни пари, а заради няколко други люде, които освен всичко останало са ѝ конкуренция. Направо ѝ повЕрвах.
Снощния епизод ми хареса на мен, радвам се естествено за Калоян, въпреки че множко му дойде. Не за друго, а защото както вече се видя това ще отприщи вълна от недоволство, упреци и естествено, мъжка злоба. Много ще му е трудно при изпълнението на задачите според мен именно заради това, защото мъжете ще го саботират, от жените знаем какво можем да очакваме, и накрая той ще отнесе калая. Очаквана реакция и от тримата мъже, но май и Станислав, и Гечо забравят че те двамата също не са минали през дуел, пък за финал мислят...е, как виждаме прашинката в чуждото око, а гредата в собственото пропускаме?

# 208
  • Разпиляна във въображението
Влюбените ще се срещат по средата на мостчето на лунна светлина  Whistling

# 209
Калоян ми е фаворит отдавна, не от съжаление , а заради това което е - чувствителен, тактичен, разсъдлив...много от Вас са го казали по-хубаво .
Зависта на мъжете се очакваше, но засега Станко води по изпростяване. Изкривен ум като неговия не може да допусне, че съществуват хора с достойнство и добродетели ,смята, че всички са като него интересчии и тарикати.  Каза, че ако той разкаже живота си, щял да е по-по от този на Коко и хората да го съжалят и подкрепят. Ами хайде, Станко разкажи ни. Почни от това как съчета службата си в полицията с барчето в което са продавани наркотици ! После разкажи за незаконния гатер, за семейната дейност с незаконни дърва ....та се наложило да блокират селото . И дали си внесъл в живота си 1 лев осигуровки, данъци , такси ...все неща които могат да повишат детските или парите в здравната каса . Или си живеете само ползвайки създаваното от обществото . Може да ми се смеете , но ей такива неща също оформят мнението ми .
Гечо и Станко трябваше да се усетят, че се разминават с медальона още когато изнесоха сценката си против жените пред Мустафа. Той си ги гледаше спокойно, поусмихнат... още тогава ми се стори,че ги зачертна.Mask
Не смятам, че отиването на Коко на финал му гарантира победата, Андрей загатна за дуели и на финала. Дори се притеснявам,че това е вид утешителна награда , един вид потупване по рамото. Е, каквото стане.
И Станко като Алек се изказа, че определянето за ратай "щото не си бил" е тъпо. Ще ми се да чуя коя е основателна причина според тях ? Че са силни, че са конкуренти...да им начеше егото .Айде минете и през ратайство , единия оживя без  мазола си, другия да си  злобее на воля ... нали е игра, играйте докрай.
Нямат достойнство тия двамата, колко сезона, колко мъже минаха на дуел и ратайство , такова чудо не е било.

Общи условия

Активация на акаунт