Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 932
  • 895
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тари, респект, изказа 1:1 и моите мисли. 🌺

На финала просто искам един от Яни или Калоян, надали ще са и двамата там. От жените виждам Валерия и Виолета, разбира се, съм за втората, което ако някой ми го беше казал в началото на формата, щях доста да се посмея...през сълзи. 😄😂

# 211
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
GrinGrinGrinНека Алек  не излиза, нека БентлитУ също, много ме забавляват, ама много, той и говори за романтика, филми, баклави, рози, свещички, меченца и цветенца, а тя му вика, уфф спи ми се Grin
Точно като във вица:
- Какво правиш?
- Обичам те, липсваш ми, сънувам те, мисля за теб... А ти?
- Ям дюнер.  Joy

Понеже вече всичко сте казали и обсъдили, само ще спомена, че много се радвам за Калоян. Напълно заслужено спечели амулета. Дребните зависливи душици няма да обсъждам. Станко страшно ми заприлича на онази Силвия от втори сезон, която беше решила, че Стоян е спечелил, защото зрителите го съжалявали заради изгубените пръсти.  Confused

# 212
  • Другата България
И Станко като Алек се изказа, че определянето за ратай "щото не си бил" е тъпо. Ще ми се да чуя коя е основателна причина според тях ? Че са силни, че са конкуренти...да им начеше егото .Айде минете и през ратайство , единия оживя без  мазола си, другия да си  злобее на воля ... нали е игра, играйте докрай.
Нямат достойнство тия двамата, колко сезона, колко мъже минаха на дуел и ратайство , такова чудо не е било.
Станко поне аз не си спомням да съм го виждала в обора, не като ратай. В другите задачи се включва, да, но за обора поне според мен никакъв го няма. Та може и заради това да хейти толкова.

# 213
Да Станко не е ходил в обора нито да чисти, нито да дои. Миналата седмица мисля беше казал, че това ратайството не било за него.

# 214
Ами и победата не е за него.  Laughing

# 215
  • Другата България
Е, ратайството не е за него, дуелите не са за него, какво остана тогава - мъжкия вариант на Елена ли? Тя поне на дуел отиде, и ратай беше.
Не знам на какво разчита за победа, а толкова да ги иска тези пари, определено на него най-много му личи.
Не знам дали сте коментирали, но и физиономията на Марина беше много разочарована - като прочетоха името на Калоян за амулета. Явно е очаквала да бере плодовете на ...трудолюбието си тези две седмици.
Не ѝ се получи обаче.

# 216
Може и да се е надявала Марина на амулета, поне малко, може и разочарована да е била, но поне си мълчи, не се излага като някои. Ама какво може да се очаква от Станислав, пък и Алек и Гечко, макар и уж различно да реагират тези двамата от Станко Wink , и тримата  показват колко дребни и злобни душици са.  ooooh!
Ма, какви ги говоря аз, Станко с Диоген се сравнява, и Диоген художника  не го разбираУи така, явно както не разбират Станко.  Joy

# 217
На мен и Валерия не ми се видя особено щастлива от факта, че Калоян спечели имунитета. Просто се направи на масата, защото видя, че Виолета и Яни искрено се радват за момчето. А после в банята му се тросна нещо дали вече бил спокоен /или нещо от сорта/, а на огъня обясняваше на Вили, че може да е добър човек, но това не стигало, за да е победител.  Confused

# 218
  • Другата България
Валерия със сигурност не се радва за Калоян, просто не иска да го показва явно като останалите. Такова чувство имам, може и да греша. Нямам обяснение обаче защо е така, дали защото не е тя избраната /не виждам как и въз основа на какво би могла да си го мисли, след като нито един от "старите" не ѝ го загатна дори, но пък може и тайничко да се е надявала предвид това, че не е конфликтна/, дали заради Алек....но ѝ личи определено.
Друго за нея ми направи впечатление. Такова разочарование показа след като загуби играта за имунитет, просто ѝ пролича. Когато Андрей броеше яйцата тя изкоментира нещо от сорта " и четири отвън", демек - моите са най-много, но не са в панера. Не е свикнала да губи тя и в такива моменти просто много ѝ личи.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 15:17 от Merri_An

# 219
  • София
За мен е напълно човешко да изпитват смесени чувства. Валерия за мен се държа ок, имаше и радост, но примесено и с колебание. Тя си е казвала също, че иска да победи и това, че някой е толкова харесван, от човешка гледна точка е хубаво, но от състезателна не е добре, защото е възможно да обере гласовете и на отпадналите фермери (даденото му Фермерстмо от Дарина, предвид че той дори не я подкрепи в битката) и на публиката, ако старите фермери от миналите сезони могат да бъдат еманация на настроенията навън.
Съвсем нормално е да се почувства застрашена. Те вътре не знаят кой е харесван и кой не и това им даде някаква насока, осъзна, че тя не е имала и минимален шанс да вземе глас от старите фермери.

Злобата на Станислав беше прекалена, но Валерия реагира приемливо в моито очи.

# 220
Валерия със сигурност не се радва за Калоян, просто не иска да го показва явно като останалите. Нямам обяснение обаче защо е така, дали защото не е тя избраната / не виждам как и въз основа на какво би могла да си го мисли/, дали заради Алек....но ѝ личи определено.
Друго за нея ми направи впечатление. Такова разочарование и някакъв вид злоба показа след като загуби играта за имунитет, просто ѝ пролича. Когато Андрей броеше яйцата тя изкоментира нещо от сорта " и четири отвън", демек - моите са най-много, но не са в панера. Не е свикнала да губи тя и в такива моменти просто много ѝ личи.
Така е, да.  Peace
Някой по-напред беше казал, че е можело и да ни е симпатична, защото имала добри качества, но на мен нямаше как да ми стане, дори и ако Алек го нямаше в картинката. Много простовато и грубо момиче. Държи се като петгодишна.

# 221
 ParaSiempre ,Reinа  , радвам се, че още някой споделя подобни "размисли". Понякога се чувствам като бяла врана, особено като се сблъскам с   " могъл - взел" за някой злоупотребил с пост .
Валерия е доста прикрита, забелязали сте как се скрива в шапката си при конфликти ( когато Алек порицаваше Вили , не се намеси да я защити !!!). И втори път премълча при скандала на Вили с Марина , въпреки, че здравата я обсъждаше зад гърба и. А когато Галка питаше кой е най-достоен посочи Алек и Яни. Не Калоян, който   отмъстителното и гадже направи ратай защото ги раздели. И то по-нейно желание !

# 222
Друго за нея ми направи впечатление. Такова разочарование и някакъв вид злоба показа след като загуби играта за имунитет, просто ѝ пролича. Когато Андрей броеше яйцата тя изкоментира нещо от сорта " и четири отвън", демек - моите са най-много, но не са в панера. Не е свикнала да губи тя и в такива моменти просто много ѝ личи.

По това си приличат с Алек. Според мен и той не е свикнал да губи. На дуела и при най-малките наченки, че може да загуби, вочите му се четеше огромно разочарование. Представям си го, ако беше загубил. Това му качество се показа и когато го пратиха на ратайския бряг. За него това беше един вид загуба и се разсърди като малко дете.Grinning

# 223
  • Другата България
Валерия е доста прикрита, забелязали сте как се скрива в шапката си при конфликти ( когато Алек порицаваше Вили , не се намеси да я защити !!!). И втори път премълча при скандала на Вили с Марина , въпреки, че здравата я обсъждаше зад гърба и. А когато Галка питаше кой е най-достоен посочи Алек и Яни. Не Калоян, който   отмъстителното и гадже направи ратай защото ги раздели. И то по-нейно желание !
newsm10 smile3521
Точно това мисля и аз. Стои и тя встрани от конфликти, пази се, не заема страна, един вид пази поведение някакво.

По това си приличат с Алек. Според мен и той не е свикнал да губи. На дуела и при най-малките наченки, че може да загуби, вочите му се четеше огромно разочарование. Представям си го, ако беше загубил. Това му качество се показа и когато го пратиха на ратайския бряг. За него това беше един вид загуба и се разсърди като малко дете.Grinning
Може такъв вид поведение да е типично за спортисти, знам ли и аз.............

# 224
Не мисля, че такова поведение е характерно за спортисти (само), по-скоро за хора с прекалено високо самочувствие, обикновено и без кой знае  какво покритие. Mr. Green Спортистите би трябвало да умеят да губят, знам ли, от човека си зависи.
На Виолета симпатизирам точно за това много повече, отколкото на Валерия - не се страхува гласно да заяви позицията си, без значение какви негативи може да ѝ донесе това. Валерия - първо - не умее да говори, второ - както сте казали - е доста прикрита, нищо че за гърба на хората говори, де.

Общи условия

Активация на акаунт