Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 921
  • 895
  •   1
Отговори
# 270
Тези мъже не се ли замислят, че хората ще ги гледат и ще се възмутят от нелогичното им и злобно поведение? Или са глупави, или не им пука от зрителя, но няма как да е второто, защото победата е в ръцете и на публиката.
а жените не се ли замисляха за поведението си на мързелани, как ще ги оценят зрителите ?

Това, че показаха, че нищо не правят означава ли, че нищо не са правили?

# 271
  • Вестерос
Точно не се усещат, че опротивяват на зрителя. Явно живеят в заблуда , че са много харесвани, защото коват и строят

# 272
О ще плетат шалчетааа...помните ли във Фермата 2 как Нико и Краси плетяха и кротко си пиеха ракия Smile
https://lifestyle.bg/tv-reality/mazhete-ot-fermata-se-zahvanaha- … enski-raboti.html

# 273
Алек има интелектуалното развитие на 10 годишен. Не знам да се смея ли или да плача.

# 274
Час по рисуване.
Нови таланти.
Нещо да кажете за пейзажите на Станко.Пикасо го забиха в земята.
И искам картина на Диоген.
Хич не ме интересува че е бил философ.Станко каза че е рисувАл.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 21:45 от djoleva

# 275
Валерия не съм я виждала толкова щастлива от много епизоди. Много добре й влияе това, че е далеч от сопола.

# 276
На ратайския бряг никога не е било толкова весело.Така като гледам супер си прекарват двамата.Да им завиди човек.

# 277
  • Буркина Фасо
На ратайския бряг никога не е било толкова весело.Така като гледам супер си прекарват двамата.Да им завиди човек.

а пък като угаснат камерите ще им е още по-весело  Laughing

# 278
  • ново
Валерия наистина изглежда много щастлива.
Ох, само аз ли не му разбирам почти нищо на Станислав. Напрягам се да хвана какво говори, но ми е много трудно.

Хахаха Алек ще конкурира Пешо. Smiley Smiley Smiley

# 279
  • София
Алек имитира Пешко май май 😂 Пълна боза.

# 280
  • София
Валерия цъфти направо, определено не го обича, но за да спре да ѝ реве на главата, е решила, че е по-добрият вариант.

# 281
Ох тоя сега като цъфне с плаката.
Валерия е толкова щастлива, че ако формата не е към края си ще ходи ратай по желание...без Алек естествено.

# 282
  • out of space
Бай Вильо хахахаха

# 283
  • София
Много приятен епизод като изключим на Станко, Алек и Гечо излиянията, добре че бяха малко. 😊

# 284
Само върха на моркова, хахахаха Joy Grinning Тоя епизод много смях Grinning
Едит: Почнах да симпатизирам на Вила, лелеее до къде я докарахме. В началото едва я понасях, сега и се кефя. Алек ако беше тука, щеше да каже, че съм лицемерка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт