Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 923
  • 895
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Малко се превърнах в защитник на Валерия, а не ми е фаворит. Но ми харесва, че не я е страх нито от ратайство, нито от дуели и си казва, че трябва да мине оттам. Хареса ми и че не се подведе по Алек, а каза хубави думи за Калоян,  въпреки че естествено има леко разочарование, че се оформи победител, а ѝ се иска да е тя.

# 256
Оф, какви мрънкалници 😒 И тоя почва със сълзите и драмите, че НЯКОЙ си е позволил да не се съобрази с желанията му.

# 257
Suuuper!
Кефи ме Вал как си събра багажа и с усмивка приема нещата!

Алек от ден на ден става по-голям ..тьо!

# 258
  • Вестерос
Копаят дъното Алек, Станислав и Гечо с тези истерии заради Калоян. Егаси простаците. Чак не ми с еи коментира.
Алек, ревльото, бил казал, че искал да са заедно, е и? Защо трябва  да го слуша някой, той бил казал. Алоууу, аланкоолуууу кой си ти, че ще казваш кой какво да прави. 

# 259
Алек е толкова жалък, та направо става банален. Гечо пък намерил за кого да каже, че е "мишка"! ooooh!

Точно Калоян заслужава победата.

Алоууу, аланкоолуууу кой си ти, че ще казваш кой какво да прави.
Как 'кой'? Ревящият мухльо.

# 260
Не ви ли се струва, че Валерия е супер радостна че отива ратай...
малко отдалечена от ...лИбоФта.

# 261
  • София
Не можел да повярва чак...  Crazy Laughing

# 262
Тези мъже не се ли замислят, че хората ще ги гледат и ще се възмутят от нелогичното им и злобно поведение? Или са глупави, или не им пука от зрителя, но няма как да е второто, защото победата е в ръцете и на публиката.

# 263
И кой сега е кифлата ? Алек !
Вал замина с радост , а той продължава да мрънка,че искал да са заедно. А нея питал ли е ? Щото ние друго чухме.
Алек така и не разбра,че играта не е кой е най-силен , а кой е най- умел в работа и отношения.

# 264
  • Вестерос
Гечо дето не го дръпнаха , защото е дърт д говори за мишки...

# 265
Следя редовно темата, защото ми е интересно дали виждам нещата като останалите зрители. Не съм писала и ме е яд, че това е първият ми коментар, но идвам да се възмутя от Алек и Гечо!
Много слаби се показаха, но лошите думи за Калоян само допринасят за шанса му за победа.

# 266
  • Буркина Фасо
Тези мъже не се ли замислят, че хората ще ги гледат и ще се възмутят от нелогичното им и злобно поведение? Или са глупави, или не им пука от зрителя, но няма как да е второто, защото победата е в ръцете и на публиката.
а жените не се ли замисляха за поведението си на мързелани, как ще ги оценят зрителите ?

# 267
Боже, боже. Хем са злобни, хем са тъпи. Алек е най-големия льольовец участвал някога в този формат. Едвам се сдържа да не ревне на масата. Станислав до вчера повтаряше как и той само мъже ще гони ако е фермер сега пък изкарва Калчо страхливец. За третия  пръч казах вече всичко. Смешни са!

# 268
Страшно се излага този човек, това не е любов, а обсесия някаква Joy  Дано попадне на читав терапевт сред шоуто.

Алек, Гечо и Станислав ми напомнят на деца, които играят Не се сърди човече, хем им се играе, хем искат никои да не им пипа пешките, е няма как да стане това. Щом участваш в една игра, ще се съобразяваш с правилата и'. А, на Станислав, макар че няма как да ме чуе Simple Smile, искам да напомня, че самият той направи мъжки дуел, ама неговото не е мишкуване така ли...и защо?

# 269
  • Разпиляна във въображението
Хайде и Яни под ножа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт