Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 928
  • 895
  •   1
Отговори
# 240
Ами то о зависта си е човешко чувство и всеки от нас го има колкото и да отричаме.Е при едни е в по голяма степен, при други в пи малка.Едни са по хитри и умеят да го прикрият, други пък даже не си и правят труда .Но то е във всеки.
Снощи не ме подразни толкова че.завидяха на Калчо, то си е за завиждане.
Подразни ме че му стснаха ръката, потупаха го по гърба, похвалиха го,зарадваха му се уж...и после го оплюха
В случая ме подразни лицемерието .
Сега като нищо ще бойкотират Калоян.Важно е обаче на него да не му пука.Ще стоят гладни и това е.

# 241
Ми, да го бойкотират, в моите очи ще станат още по-смешни и жалки.

# 242
Или не осъзнават, или играят роли възложени от режисьора да пускат злобни коментари, защото би трябвало да знаят от предишните сезони, че злобата никога не побеждава... Иначе на вас ви е лесно сега да определите кой любимец, кой не, но ако се поставим на мястото на Калоян, той няма как да определи това, защото не знае точно кой се е харесал на зрителите и да го разкара. Иначе очаквам Станислав и Валерия ратай.

Ако е мъжки дуел - Станислав вика Гечо и Стасик губи.
Ако е женски дуел - Валерия вика Марина и Марина губи.

# 243
Да, като гУедах Станко какви змии бълва, точно си помислих, как ще бойкотират фермерството на Кало... А Гечо е жалък. Едва се въздържам  да не употребя някое още по- гадно определение. Twisted Evil

# 244
И мен не ме подразни толкова завистта им. Нормално е да има спортна злоба така, че не виждам никакъв проблем при Валерия. Много ме подразни това как Станислав се опитва да омаловажи заслугите на Калоян за спечелването и на двете предимства. Това мрънкане, че ги е взел само защото го съжаляват и ,че ако ни разкаже неговите истории сме щели едва ли не да плувнем в сълзи беше жалка гледка. Ако го даваха амулета само на база тежки съдби щяха да го дадът или на Виолета или на Марина. Станислав не може да преживее, че са видяли някакви качества в Калоян които той не притежава и се опитва по елементарен начин (защото е елементарен човек) да си обясни защо така са се стекли гласовете им.
А Дарина много добре си обясни защо прави Калоян фермер. Ако Станислав не се държеше толкова подигравателно с нея можеше и него да направи ама как да си избяга човека от природата.

# 245
  • Буркина Фасо
Ми аз лично не гледам промотата, за да са ми по-интересни предаванията.  Wink
и аз не гледам промотата. предаванията са ми по-интересни. даже на сън си представям/предполагам какво може да се случи. последно беше , че на финала са Яни и Калоян и двете В-та.  от един обикновен сън не вярвам да ми се сбъдне сънуваното.  само незнам как при оставащите 2 дуела ще трябва да изхвърчат другите за да останат тези четиримата  newsm78

# 246
Ми аз лично не гледам промотата, за да са ми по-интересни предаванията.  Wink
и аз не гледам промотата. предаванията са ми по-интересни. даже на сън си представям/предполагам какво може да се случи. последно беше , че на финала са Яни и Калоян и двете В-та.  от един обикновен сън не вярвам да ми се сбъдне сънуваното.  само незнам как при оставащите 2 дуела ще трябва да изхвърчат другите за да останат тези четиримата  newsm78
Е, това е щото не гледаш промота!

# 247
За ратаите довечера 

# 248
  • София

Евала на Калоян, само това мога да кажа. Peace

# 249
  • Буркина Фасо
За ратаите довечера 
въх .. това го сънувах преди 2-3 дни. само че не беше хубавица в съня ми , а най-обикновена руса кифла.  Laughing

# 250
  • София
За какво се смяха? Не можах да чуя.

# 251
м

Вили направо се ужасява какво ще последва от евентуално ратайство на Валерия.

# 252
  • София
Може ли да я обвиняваме? 😄

Станислав така добре продължава да си рие дъното, видиш ли Калоян е страхлив - прави мъжки дуел, ми Станко ко направи, уе?!

Алек рие със Станко, оре, оре! Да не е в Море от любов...

Респект тотален за Кало!

# 253
  • София
Алек и той с едни коментари...  Stop

# 254
  • София
И нека сълзите да потекат ... сега!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт