Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 893
  • 895
  •   1
Отговори
# 375
Принципно разбирам, че са доста време вътре, вече финалът е близо, наградата също  и изведнъж твой конкурент дръпва с две гърди напред, нормалната реакция според мен е леко да завидиш, да поздравиш с половин уста, ако човекът не ти е близък разбира се. Но това злословене, караници, сълзи!!!! от страна на трите свекърви Станка, Гечка и Сашка минава всички граници. Най-смешното е, го обвиняват в това, че не е бил на дуел, има имунитет и е фермер на седмицата, все неща, които са абсолютно решения под чужда власт, не е и на Калоян Joy
Дано на Алек любовната история му я подплатят с някой лев, че така се закопа този човек, а почти всички го харесвахме в началото.

# 376
Да, така е, всеки би му завидял на Калоян, но точно - грозното е, че се нахвърлят върху него, като реално той няма ни вина, ни заслуга за това, което получи.

Рейна, благодаря!  Blush  Hug

Ето едно кратко за Алек:  Joy

Скрит текст:
Алек - лепкава сълзичка
най обича да реве
все за свойта гимнастичка
Бентли ли е или просто  БМВ-е

Кат' влюбена ученичка
направи ѝ плакат с любов
И на мостчето изтичка
за целувки той готов.

Айде и едно за Яни, докЪ не ме е напуснала музата. Joy  hahaha

Скрит текст:
Яни, Яни, Ох, на дяда
с най-красивите крака
все до Вили той посяда
нежно пуска ѝ ръка

Двамата са романтични
за праскови си гукат те
Ала мама ще ги бие
тя не ще снаха с дете

И за Станко измисУих, докато си работех, да го споделя, преди да го забравя:  Joy  hahaha

Скрит текст:
Станко - общата култура
анализатор е добър
на Алманахо точка тУра
другото е бел кахър

Той художник е отличен
точно като... Диоген
И интрижки не обича
туй е ясно като ден

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 18:16 от Ензим

# 377
Ах, пак от промото се сещам сега Бентлито колко "се зарадва" на плаката на Алек... като го сравня с реакцията ѝ след плаката от Пешо, определено си личи, че няма чувства към него и дори и е досадно. Колко повече позитиви щеше да събере, ако го беше отрязала, но не, тя реши да се прави на влюбена...

# 378
Явно е заснето предните дни, затова Станислав е на масата.

Аз май съм сбъркана, но откога да си добър, неутрален и искаш да се разбираш с всички не ти се влиза в караници с този и оня е нещо негативно и си интригант... Сбърканата май не съм аз, а масово са сбъркани с такива разсъждения. Да хубаво е да си прям, аз съм пряма понякога, но трябва и да знаеш кога да си замълчиш!

Някой питаше.

Като остана 6- влизат другите за 24 часа. После гласуват за 1 мъж и 1 жена, които отиват на финал директно. За мен ще гласуват за Калоян, вече е сигурен той , че до там ще стигне. За жените-нямам идея за коя ще гласуват. После останалите 4-ма правят дуел вътре във фермата- 2 жени и 2 мъже и така се определят другите 2-ма финалисти.
Вече на финала победителят се определя с точки от дуели на живо, гласуване на участници и на зрители.
Добре де така беше миналата година, но сега нещо не се връзва. В последната седмица тази година ще са останали 7 вместо 6. Тази неделя отпадналия заема девето място, а другата неделя осмо.  Не ми става ясно седмия какво го правят?
В този ред на мисли може би няма никакво значение дали Калоян ще направи мъжки или женски дуел като така или иначе си е гарантирал, че ще присъства и в последната седмица. Той ще си е еднакво застрашен от дуел последната седмица независимо дали ще е там с трима или четирима мъже.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 16:22 от pandaannie

# 379
Според мен Александра вика нищо мъжко, защото е избрал мъжки дуел. Нали ако направи това според Гечо и Алек ще е мишкар. Ако е избрал женски и пак хленчи, значи много си противоречи и не знае какво говори.

# 380
  • София
Ензим  newsm74

# 381
Калоян изобщо не е мишкар според мен. Пандаани е права, че е застрашен от дуел последната седмица. Но ако избере мъжки дуел сега, ще отстрани един от мъжете, а те вече всичките са сериозни противници. Така че много добре си прави сметката момчето. А това, че на сватите не им харесва, си е техен проблем. Мишкарите са те, а не той. Да го бяха отстранили, когато имаха възможност. Но много късно се усетиха, че той е силна конкуренция.

# 382
  • София
Ензим, много са готини!  Hug  Laughing

Според мен Александра вика нищо мъжко, защото е избрал мъжки дуел. Нали ако направи това според Гечо и Алек ще е мишкар. Ако е избрал женски и пак хленчи, значи много си противоречи и не знае какво говори.
А според мен дали ще е мъжки или женски дуелът няма никакво значение, защото Сашка все ще е недоволна.  Confused

# 383
Ензим, много са готини!  Hug  Laughing

А според мен дали ще е мъжки или женски дуелът няма никакво значение, защото Сашка все ще е недоволна.  Confused

Ами да, мъжки дуел - мишкар искал по-лесно да стигне до финала, женски дуел - настъпал го пак по мазола  Tired Tired

# 384
Гечо не мисля, че е някаква конкуренция нито за вот на зрители, а още по малко на дуели. Ако е мъжки дуела съм 100% сигурна, че Станко ще го избере и ще го отстрани.

# 385
  • Essen
То излиза, че Калоян трябва да отиде на дуел сам срещу себе си, за да не плаче Саша.

# 386
Гледах и аз промото, Алек да се гръмне вече, как може да е толкова противен, умът ми не го побира. От Станислав и Гечо не очаквам друго, те са си елементарни, но Алек изглеждаше малко по-интелигентен от тях... изглеждаше. Пълен идиот, иска ми се да му гледам някакви скорошни интервюта, след като се е гледал вече отстрани и е видял мнението на хората за него, сигурно ще се самоизяде, че така си пропиля шанса. И аз силно се надявам Вал да му е била шута, а ако го направи докато са във Фермата, още по-добре. Imp

Калоян, колкото и да дълбае, просто няма как да стигне тяхното ниво. След всички провокации и грозни коментари срещу него в последно време, е напълно в реда на нещата да избухне, даже по-рано трябваше!
Съгласна съм. Още повече, че както се вижда от промото ще намесят и семейството му. То и аз съм кротка, но ако нападат семейството ми ставам лъвица!

# 387
  • Вестерос
Преди време се чудихте дали майорът познава Елена и от къде. И май за някаква "махала" говориха.
Скрит текст:
Имали са предвид Maximal Adventures (на Димитър от първия сезон проект). Ето снимка: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1272183976128128&set … ype=3&theater

Най-долу в дясно е Елена. Май са я обучавлаи доста фермери от първия сезон.  

Е не, тази Елена е със супер връзки! Повече от Мъишо.

Има един във фейса мисля, че е Стънко под прикритие, само него защитава и плюя срещу другите Grinning

# 388
  • Другата България
Баба ти и дядо ти не са отгледали внук, а внучка- Shocked doh newsm61
Има ли накъде повече?
Просто не мога да повярвам на това, което виждам и чувам.

# 389
Какво трябваше да направи Калоян, че да са доволни newsm78 Може би да преотстъпи амулета на някого от тях, също и фермерството да им преотстъпи, да се прати сам ратай с уговорка, че дуелът ще е женски , ама Валерия няма да е на дуел. Дали щяха да са доволни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт