Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 849
  • 895
  •   1
Отговори
# 465
Защо толкова бързате с изводите, че Гечо ще отпадне от Станислав?! Според спойлера
Скрит текст:
Калоян бие Гечо в ПОСЛЕДНИЯ МЪЖКИ дуел

# 466
Защо толкова бързате с изводите, че Гечо ще отпадне от Станислав?! Според спойлера
Скрит текст:
Калоян бие Гечо в ПОСЛЕДНИЯ МЪЖКИ дуел
Скрит текст:
О това би било уникално! Прехваленият и "непобедим" Станко да си тръгне още на първия дуел! Помня го този спойлер за най-младия срещу най-стария, но поне от месец не беше обсъждан и си мислех, че не важи вече един вид.

# 467
Какво мъжкарство, кви 5 лева?! Какви мъжки приятелства в състезание с парична награда?! За мен, пък, не е никак мъжко да те е страх от дуели и да се уговаряш да изпращаш само жени. Жалка работа е това. Защо не бъдат кавалери и не се уговорят да изпращат само мъже на дуел?

Направо се изнервих на днешния епизод...

# 468
А забелязахте ли Алек как бързо се изниза по бели терлички когато Калоян го подкани да каже пред всички какво уж е бил обещал? Набързо напусна стаята и реши да го обиди на внучка за да се смени темата защото знае, че няма какво да отговори понеже такова нещо не е имало. Простакът си служи само с обиди когато няма аргументи.

# 469
Какви аргументи да очакваш от тримата глупаци?  hahaha И откъде измислиха, че Станко е казал, че ще гони мъже, преди да стане фермер?  ooooh! Като точно той обясняваше най-бурно, че трябва да гонят жени, кога е казвал, че мъже ще гони, преди да стане фермер? Shocked
И за мен беше доста натоварващо да гледам толкова прости и нагли хора, според тях - мъже.  Sick

Харесаха ми жените днес, хареса ми и Яни. Heart Eyes

Много съм щастлива днес - видях страха в очите на Гечко, нещо, за което цял ден мечтая.  tooth Видях го този страх, тъй чакан, сред плюнките, които пръскаше наоколо, когато разбра какво го чака (най-вероятно). tooth

# 470
Да се махат вече тези тримата противняци, че не мога да ги гледам!

# 471
  • Велико Търново
Много ме изнервиха Алек и Гечо снощи - направо ми идеше да съм там и да им шибна по един да се осъзнаят, и да им припомня някои, тъй удобни за забравяне факти от по-рано...кой бил мишка, кой се бил промъквал между капките - а тяхното поведение през цялото време?!? Много мъжкарско, няма що....пълен смях Laughing че и колко са сигурни как хората отвън щели да възприемат Калоян и колко негативи щял да събере Laughing Дано, вече като са навън, да попочетат коментари тук-таме за тях, и особено за Алек.

# 472
  • София
Всичко, което изгледахме снощи показва до какво подморско ниво е стигнал българският народ. Прост, по-прост, най-прост.
Простащината, неграмотността и липсата на възпитание са се превърнали в ценности, а обратните качества се считат за недостатъци.
С удоволствие ще пусна няколко смс-а даже за Калоян. Това момче е всичко, което бих искала да виждам и в моя син някой ден. Възпитано, добро и с ценностна система.

Онези тримата муруци награда няма да видят. Дано го осъзнаят.

# 473
  • Варна
Бяхте коментирали, че Алек се бил завърнал към футбола и отебал бизнеса с недвижими имоти. Еми... за такъв бизнес си трябва стабилен начален капитал. Едно е сигруно вече и снощи се уверихме, както ние, така и той самият, поглеждайти дори само отгоре отгоре отзивите, че няма как да стигнат до него тез пусти 100 хиляи уева.  Каквито и дуели за печели, каквито и уговорки да си прави с останалите, в крайна сметка зрителя решавааааааа. Ако не друго едно не може да не му се признае... има си тям няква реална преценка за ситуациите, в които се поставя. Да си рита там топката, да обсебва разни бентлита, за награда да не мечтае, нито за серизен бизнес.

Извинявай, че те повтарям nana77. В последствие видях коментара ти. Няма как да се обобщи по-точно. Идеално си го написала.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 09:46 от Spirit Crusher

# 474
  • София
Много ми харесаха Алек и Гечо снощи. Точно това чаках. Сега вече нямат никакъв шанс да спечелят и трите месеца гледане няма да завършат нещастно  Peace
Браво на Валерия и Елена - след тръгването на старите фермери се освестиха - по цял ден плетат, участват дейно в живота. Допреди това беше само лежане.
Единствената чуденка остава дали Валерия ще изхвърли Алек още във фермата или ще изчака да излезнат.  Laughing

# 475
  • Велико Търново
Виолета и Елена плетат Wink А Валерия според мен, няма да каже нищо на Алек докато са във фермата, но вече и тя си дава сметка, че няма да се получи между тях.

# 476
  • Варна
Много ми харесаха Алек и Гечо снощи. Точно това чаках. Сега вече нямат никакъв шанс да спечелят и трите месеца гледане няма да завършат нещастно  Peace
Браво на Валерия и Елена - след тръгването на старите фермери се освестиха - по цял ден плетат, участват дейно в живота. Допреди това беше само лежане.
Единствената чуденка остава дали Валерия ще изхвърли Алек още във фермата или ще изчака да излезнат.  Laughing

Искаш да кажеш Виолета или просто я пропусна? Понеже в плетенето баш Вила най-мощно напредва. Като някакъв паяк за нула време гледай що нещо изплете, другите дами се чудят още куките как да държат. Grinning Чак започва да ме кефи тази жена. В началото сякаш не даваше вид на опитна плетачка, не ще да го е упражнявала това хоби. Щом гледаше съсредоточено и мноооого внимателно още заплитането на първия ред, когато им показваше бабата. За нула време схвана обаче и идеята, и начина. Чевръста, силна физически, симпатична на визия булка си е, въпреки всичките и недостатъци. Мома за Козлец - мечта. Той Яни не случайно се врътка около нея. И наистина това женско олицетворения на Лукавия имам чувството, че където и да хвърлиш все ще оцелее. Такива адаптивни моми се харчат много из по-малките населени места. Grinning

# 477
  • София
Да бе, Виолета, не знам защо съм написала Валерия  Embarassed
А Валерия имаше идеален случай да се отърве покрай Пешо, после пак, ама не поиска. Дори в играта я тегли силно надолу, иначе щеше да е от най-големите претенденти за победата...

# 478

Той сам се е изхвърлил. Това, че пита Станко докато лежаха в обора, говори за това, че нищо няма да стане.

Да, за жалост е много вярно това, което е написала nana77.

# 479
Голям комплексар е Гечо.Хем е прост бачкатор,хем акъли дава на жените кое как да става.Само си представям да попадне на някоя като мен.Ставам по-рано от всички вкъщи,заплатата ми е четирицифрена в месеци с бонус и повече.Закуски не правя и изобщо ако ми се прави на интересен ДГД.Такъв шут ще му тегля за Голец,че песен ще пее докато лети.Големия мъж.Овиква жените и готви.TrollfaceTrollface
За футболния кифльок да не отварям дума.Мъж уж на 31...с такива мъже как да си женствена ебаси?

Общи условия

Активация на акаунт