Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 830
  • 895
  •   1
Отговори
# 570
Някой беше споделил, че
Скрит текст:
Алек се отказва заради Валерия, но човека, който ми спойлна винаги е бил прав и смятам, че Виолета ще подпука Алек.  Peace

# 571
Някой беше споделил, че
Скрит текст:
Алек се отказва заради Валерия, но човека, който ми спойлна винаги е бил прав и смятам, че Виолета ще подпука Алек.  Peace
Противоречиш си
Скрит текст:
нали в твоя спойлер за финалистите уж Алек беше сред тях, а сега друго пишеш Joy

# 572
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Голяма работа с тези спойлери,като развален телефон сте Joy

Станислав няма никакъв избор за дуелист.Янко ще го спука на АлманахО(тоест сигурни 5т),а Алек му е най-добрият и верен приятел там(все едно ако Яни беше на дуел да избере Калоян).
Остава само Гечо и причината да е толкова злобен и страхлив.Още от началото не го харесвам,от момента с "раздели краставицата на равни 17 парченца" или "Ама ти защо си изял едно хлепче(към Станислав) повече от другите?" и ей такива дребнавости,които го показват що за дребна душица е.Отделно е женомразец и смята нашия пол за едва ли не,по-нисш,по-некадърен и по-глупав от неговия.

# 573
Някой беше споделил, че
Скрит текст:
Противоречиш си
Скрит текст:
нали в твоя спойлер за финалистите уж Алек беше сред тях, а сега друго пишеш Joy

Спойлера ми беше даден от друг човек, който разбрах, че е излъгал Grinning

# 574
Много ми е интересно, но едва ли ще разбера, ако Яни спечели стоте хиляди, дали ще получи праскова.... от Вили. Joy

# 575
А мен ми е интересно ,ако Гечо излезе кой ще им готви? Алек само баници прави  Joy

# 576
  • София
Много ми е интересно, но едва ли ще разбера, ако Яни спечели стоте хиляди, дали ще получи праскова.... от Вили. Joy

Цяла щайгичка ще получи. 😂

# 577
Валерия и Станислав за два епизода имаха повече химия помежду си отколкото Валерия и Алек за цял сезон. Тя направо стана нов човек откакто е далеч от онзи енергийния вампир.

# 578
Чухте ли сега- Валерия няма гадже.
Ясно е че това са най хубавите и дни във фермата, забавлява се истински в компанията на  Станко.

# 579
  • София
Действително не сме я виждали по-жива и усмихната до момента. Направо е като различен човек.

# 580
Бляк. Валерия иска или не пак ще трябва да му прави компания.

# 581
  • Пловдив
Изненада, бас държа, че Алек е взел да чете алманаха. Сетил се той. Иначе, сега е момента, когато са сами, в романтична обстановка,  да видим имат ли общи приказки, има ли за какво да говорят, за какво да се смеят, и въобще, ще стане ясно какво има там. Не бих казала бляк, а идеален момент за нас да си направим някаква оценка Grinning  аз доволен.

# 582
  • София
Изненада, бас държа, че Алек е взел да чете алманаха. Сетил се той. Иначе, сега е момента, когато са сами, в романтична обстановка,  да видим имат ли общи приказки, има ли за какво да говорят, за какво да се смеят, и въобще, ще стане ясно какво има там. Не бих казала бляк, а идеален момент за нас да си направим някаква оценка Grinning  аз доволен.
Работата е ясна. Той ще я мачка и ще й пие енергията. Дори няма да успее да си хапне нормално момичето покрая тоя кърлеж...

# 583
И как стана така? Яни греши на въпроси от видеото ,а Алек бие на свободната програма? Хлъцнах от изненада. компенсация за злобарчето или сценаристите още усукват любовната история ?
Не съм сигурна, че Яни ще сложи 5т на алманаха ако го прзовът на ринга, друг път също е грешал.
На ратаите не им ли пречат разхвърляните кутии пред вратата? Откакто са зарисували  прескачат боите, но да ги подредят - не.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 21:53 от Tary

# 584
Обаче дървото нарисувано от ратаите е станало чудесно.
Яни лошо се впрегна , че не спечели.
Ох, жал ми е даже за Валерия че ще трябва да ходи с този на вечеря.
Сигурна съм че предпочита да иде със Станко.

Общи условия

Активация на акаунт