Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 806
  • 895
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Доста различни отговори.  Laughing И аз се чудех дали не би направил за фермер жена, защото така ще си тръгне другата седмица жена и скъпоценните му мъже ще останат.  Laughing

Ако другата седмица дуелът е женски, амулетът на Калоян излиза напълно безполезен, нали така?

# 556
Пошегувах се!  Joy  Peace
Ясно е, че който и от двамата да отпадне в неделя, ще направи Фермер другарче от техния отбор. Simple Smile

# 557
  • София
Сигурно сте прави, разсъждавам си само.  Laughing

# 558
  • Варна
"А Гечо кой би направил фермер?"
"Алек, естествено."
"Някоя жена!"

Да ви имам поредицата от чуденки и догадки. Grinning Hаистина госпожичка ще ходи на дуел ако зависи от Гечовата чета. Друг е въпроса дали няма да се окаже някоя госпожичка, не с дълги букли и алени устни, а госпожичка, която след 10-20 години от простата ще се лекува.

# 559
  • Sofia
Алек си правеше криви сметки Елена да отпадне на дуела с Дарина, да избере Бьентлито за фермер и двамата да са защитени от дуел.
Освен това каза на Мустафа,че дори Елена да направи Калоян фермер,пак ще е супер,защото той щял да му е благодарен,че не го е пратил на дуел.Задължен щял да му бъде Калоян ooooh!. Доста изненадан остана Laughing

Както казах, опитвам се да уловя мисълта в мъжката логика.
Ти си подхванала някаква мисия невъзможна  hahaha

Гледах снощния епизод и абсолютно съм съгласна с всичко,изписано за Гечо и Алек.Обаче,хич да не сте обидили повече Станко,че е проС  Naughty .Значи,момчето за Диоген ни разказа...,и за Пикасо знае  Crossing Arms .Ако не беше той,щяхте ли да знаете,че тая,дето му помага на Пикасо,е Пикасица,а  Mr. Green Joy

п.п.много съм доволна от споилерите

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 18:34 от avi10

# 560
Как ще му се подиграваме на Станко, бе, възхищаваме му се!  Joy Веселба беше с "изографисването" на ратайстката колиба. Joy Таман се чудех как са успели да направят някакви контури на човешките фигури, а те се очертавали, милите. Станко ръси лаф след лаф - "Така все едно ме очертаваш умрел на стената."  Joy Умряхме вкъщи от смях с тяхното "рисуване" . Най-много се смя синът ми, който на три години по-добре рисуваше от фермерските художници.  bowuu

# 561
  • Sofia
Нали?И аз така,възхищавам му се  Joy

Извън майтапа,поне е по-забавен от ония двамата тулупи  Simple Smile

# 562
Алек си правеше криви сметки Елена да отпадне на дуела с Дарина, да избере Бьентлито за фермер и двамата да са защитени от дуел.
Освен това каза на Мустафа,че дори Елена да направи Калоян фермер,пак ще е супер,защото той щял да му е благодарен,че не го е пратил на дуел.Задължен щял да му бъде Калоян ooooh!. Доста изненадан остана Laughing
Е то всъщност от какво има да е изненадан или разочарован? Все пак Калоян нито го изпрати за ратай, нито за дуелист тази седмица. Нито пък изпрати Валерия за дуелист. Не виждам от какво има да е недоволен Алек ако наистина си е мислил, че Калоян трябва да му е много благодарен за това, че не беше пратен на дуел.

# 563
Обаче ако Станко избере Гечо и Гечо вземе че го победи, представяте ли си колко ще си повярва Гечо .Хем ще си повярва, хем още повече ще се тресе от страх да не изхвърчи на финалната права.

А Станко е хем художник, хем от промото за тази вечер се видя че е и певец.А картината му - еми на Пикасо да не би да са по хубави.
Ама я колко струват.

# 564
Много сте изписали и нямам какво да добавя.
Валерия само може да съжалява, че цялото й пребиваване там мина под знака на отношенията й с онова недоразумение. Според мен щеше да е една от любимките на зрителите ако беше самостоятелен играч. В момента заради Алек тя трупа само негативи докато другите жени все повече се показват като пичове!
Съгласна съм с всяка дума, включително и с болднатото, НО ще ми се да зърна някак "пичовските" им реакции, ако Марина беше взела амулета. Smiling Imp Снощи Елена беше много точна в преценката си, беше права за всяка своя дума. Защо не беше така като се пенеше, че "отмъщава за Франческа"?

В личната ми отвратителна класация призовите места са за Гечо и Алек. Не помня дали съм споделяла, но адски ми е противно мъж с диадема.
Както някои от вас са споменали, Станко е прост, клюкар, но и забавен, а и на мен лично не ми е злобен. И много искам, ако наистина е загрижен за добрия си приятел Алек, да му довери какво си говориха с Бентлито в колибата. Satisfied

# 565
Мисля, че даже и мъж да е фермер другата седмица дуела ще е женски. Само ако Яни е фермер може да е мъжки дуела

# 566
  • Sofia
Скрит текст:
Е то всъщност от какво има да е изненадан или разочарован? Все пак Калоян нито го изпрати за ратай, нито за дуелист тази седмица. Нито пък изпрати Валерия за дуелист. Не виждам от какво има да е недоволен Алек ако наистина си е мислил, че Калоян трябва да му е много благодарен за това, че не беше пратен на дуел.
Разочарован беше,според мен,защото не искаше и Бентлито да е ратай.Още от тогава бълва змии и гущери.Ама що си мисли,че нещата ще се случват както на него му харесва  newsm78

# 567
Мисля, че даже и мъж да е фермер другата седмица дуела ще е женски. Само ако Яни е фермер може да е мъжки дуела
И аз така мисля.

# 568
Вероятността Гечо да победи е като вица за Киркор и Гарабед на корида:
Скрит текст:
отишли И к Г в Испания,ама им свършили парите. Пробвали да изкарат някое евро оттук - оттам - не станало. Накрая се оказало, че единствения вариант да се явят на корида. Имало само едно място и след като теглили чоп се паднало на Киркор да се яви срещу бика. Излязъл той на арената, махнал веднъж с флагчето - бика с/у бего, отдръпнал се Кирков, Махнал пак...пак се отдръпнал, накрая бига яко го подгонил. Бягала бягал К и накрая някак се поврътнал в/у бика и хоп -намушкал го! Слиза щастливГ и приветства К - Браво Киркор коа бях направо щях да се насера от страх. ама Г то на какво си мислиш, че с еподлхузна бика

# 569
А какво мислите за Виолета? Преди ме дразнеше много, но напоследък ми е симпатична. Доста мъжко поведение, за разлика от това на "мъжагите". И трябва да й призная, че е и хитра. Забелязвате ли как усеща кои са фаворитите на зрителите и е на тяхна страна, напр. Калоян и Яни. А, например, когато избухна срещу Алек много се изкефих, защото го сложи на място и сигурно е зарадвала и други зрители, освен мен. Може и тези неща да са съвпадения, де. Но определено смятам, че тя е най-умна сред жените. Не говоря за интелигентност и ерудиция, а за правилна преценка на ситуацията. Също помните ли, когато започна да се подмазва на Дарина, когато Елена я избра за втори дуелист? Предполагаше, че Дарина ще отпадне и ще я направи фермер. Когато съобщиха, че фермер е Калоян много се разочарова, но добре се прикри. Определено прави схеми, но по-прикрити от тези на "мъжагите".

Общи условия

Активация на акаунт