Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 812
  • 895
  •   1
Отговори
# 450
Гечо е адския женомразец!
Аз това го повтарям от два месеца, но тогава всички ме контрираха тук. Ето ви го Гечко в цялата му прелест.
Сашка не го ли стигна това дъно бре? То бива злоба ама това вече не знам какво е. Калчо да беше пратил Валерия на дуел за да е щастливо Сашето ама все ми се струва, че този вариант щеше да е по-неприемливия за него. Щяхме да гледаме сълзи и сополи цял епизод.

# 451
  • Бургас
Калоян трябваше да прати Алек и Валерия на ратайския бряг да си се обичат и да реши Валерия да е дуалист  Laughing Интересно щеше  да е, да видим  "мъжкаря" дали би се жертвал в името на любовта вместо Валерия, нали я поставяше преди парите, преди всичко Mr. Green. Ама сега  взе да се ежи на Калоян като му се заклатиха позициите.  Ех, продуцентите, що не му подшушнаха и предложиха тая опция...Да видим тая любов, колко е истинска и голЕма или стратегийка пълна от самото начало...

# 452
Интересно щеше  да е, да видим  "мъжкаря" дали би се жертвал в името на любовта вместо Валерия, нали я поставяше преди парите, преди всичко Mr. Green.
Да, би се жертвал Joy

# 453
  • Бургас
Интересно щеше  да е, да видим  "мъжкаря" дали би се жертвал в името на любовта вместо Валерия, нали я поставяше преди парите, преди всичко Mr. Green.
Да, би се жертвал Joy
да, с надежда да спечели и публиката и ще си опердаши Гечката, щото чопът така ще отсъди  Laughing

# 454
...Да видим тая любов, колко е истинска и голЕма или стратегийка пълна от самото начало...
Все повече заприличва на стратегия и от двете страни. Бентлито как възкликна "Аь" когато Станко и каза, че Алек е на 31 години. Има чуства , а не знае на колко години е ???
И добра дума за Станислав - много добре и отговори на въпроса дали и как ги вижда след формата, без лигавене и разумно  и не забрави да каже, че не иска да се меси между мъж и жена. Което е добро, добро е, ама да не злобееше толкова .

# 455
Алек каза, че иска да е с Валерия на ратайския бряг, за да останат двамата сами и т.н. Но при това положение един от двамата трябва да отиде на дуел, нали така? Щото той тоя ратайския бряг  не е луксозен спа център за влюбени двойки, нали. И ако всеки мъж във фермата е длъжен да гони жени, то тогава на дуел трябваше да е любимият му мазол. Та седя аз и си разсъждавам ей така в леглото преди сън и в мен възниква един въпрос. Абе, тоя нормален ли е?
П.С. Може и да не ми отговаряте Joy Лека нощ! Simple Smile

# 456
Да, би се жертвал Joy
да, с надежда да спечели и публиката и ще си опердаши Гечката, щото чопът така ще отсъди  Laughing
Аз имах да кажа, че би се отказал от фермата заради любимата си

# 457
Валерия само може да съжалява, че цялото й пребиваване там мина под знака на отношенията й с онова недоразумение. Според мен щеше да е една от любимките на зрителите ако беше самостоятелен играч. В момента заради Алек тя трупа само негативи докато другите жени все повече се показват като пичове!

# 458
Леле, колко злоба и страх има в тия 2-мата /не визирам Станко, защото видимо не го е страх  Grinning/. От тук нататък за мен любовта Алек и Валерия пропадна - всичко е било режисирано иначе защо Алек ще иска женски дуел вместо мъжки?! Ако Калоян стигне на финал за пръв път ще си позволя да пусна 1-2 СМС просто, защото заслужава и е голям ЧОВЕК.

Изказа с внучката има ли смисъл да се коментира? Отвратително поведение, ако бях на мястото на Калоян ще избухна веднага с аргумента, че точно Станислав каза, че ще гони жени, но изгони мъж. Тогава никой нищо не му каза... Ех, ех българска му работа за пари какво ли не се правят.

Искам да похваля Елена за намесата - точното време и място!  Peace

# 459
Страшно много ми падна в очите Гечо... Другите отдавна са там (на дъното)... И понеже някой спомена фб на Вал... поразрових се и ето малко снимчици:
Скрит текст:

# 460
Само едно се чудя - кой от двамата ми е по-противен - Гечо или Алек, Алек или Гечо. Станко ми е също толкова, но понеже не се е репчил грозно днес, защото е ратай, та го пропускам. Но Алек и Гечо просто.... Отвратителни. И двамата.
Всъщност всичко сте казали, няма какво да добавя, толкова елементарни и противни хорица не съм срещала и не искам да срещам.

А хареса ли Ви работата на двамата ратаи-зографи? Уникални, стилът им е някакъв вид модерен наивизъм според мен, ама имитира точно рисуванто на 2 - 3- годишните деца, неповторимо. Важно е и как се получава кафяв цвят, изводът за лайната на кравите беше невероятен, направо ахнах от тази нАучна мисъл на Станко. Ама той си е такъв, ученото си е учено.

Резултати от Анкета:

Кой според Вас ще бъде първи дуелист тази седмица? 

Гласували: 62

Валерия - 9 / (14.5%)

Стснислав - 53 / (85.5%)

# 461
Всъщност, беше забавно с стаите днес Wink това са най- веселите ратаи за мен. А не харесвам Валерия!
Алек много се изложи днес. Всичко, което каза беше грозно! Много грозно! И той не обвинява никой друг, освен себе си. И го знае и за това го е най- много яд!

# 462
  • ново
Тази вечер не можах да гледам епизода, но като ви прочетох, вече съм сигурна, че не искам да го гледам. Радвам се, че Станислав ще е дуелист и съм сигурна, че Гечо е пътник.

# 463
В неделя ако Гечо отпадне кой ще направи фермер според вас?'Мисля, че ще е футболарчо за да направи този така бленуван женски дуел който не дава мира на ”мъжкарите”. Той сигурно ще прати Виолета, а тя ще избере Марина. Така ги виждам нещата засега.

# 464
  • На морето!
Валерия само може да съжалява, че цялото й пребиваване там мина под знака на отношенията й с онова недоразумение. Според мен щеше да е една от любимките на зрителите ако беше самостоятелен играч. В момента заради Алек тя трупа само негативи докато другите жени все повече се показват като пичове!
И аз така мисля. Тя е в най-неблагоприятна ситуация и с този прилепчивия няма полезен ход.
Ако Станислав избере Гечо ще скочат ли, че не е мъж?

Общи условия

Активация на акаунт