Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 805
  • 895
  •   1
Отговори
# 615
  • На морето!
Валерия се чуди как да убие времето с тази досада срещу нея. Изобщо не изпитва чувства и с този фарс си вкара автогол.

# 616
Ензим ,Яни не само забравя какво е учил, ами и дреме като му четат Коко или Вили Mask Но си каза, че ще сложи 5т ,да. И дано го назубри като му дойде времето. Много са готини с Вили, тя го "юрка" , но не го унижава.
Ако Марина беше взела амулета, не само жените, ами и мъжете щяха да я плюят. Станко пръв им "отвори " очите. И не е само до завист. Имам чуството ,че Станко и Алек са се огледали, решили са, че са най-силни ( проглушиха ни учите с това) и са подредили финала така : Алек - Станко - Бентлито. Тя е за цвят и плънка, двамата какво са се договорили за дуел помежду си, няма как да знаем. Затова Стани направи мъжки дуел и изпрати Гинчев. Само,че той се оказа жилав и се наложи самия Алек да го отстрани. Те не виждат заплаха в Яни и Коко, а Гечо се мъкне след тях като пале , разчитайки на обещанието им да правят женски дуели, та да оцелее по дълго. Може да са разчитали и на амулета да е в един от тях, а изненадващо попадна в друг и им размести схемата. Затова е този взрив от злоба , затова не обясняват смислено защо Станко направи мъжки дуел, а повтарят едно и също срещу Калоян, разчитайки да набият в главата на драгия зрител тяхната версия за съжаление и т.н. Двамата са и единствените , които говорят за това как изглеждат нещата отвън,  много ги интересува мнението на зрителите. И смятат, че са харесвани заради любовната история, работата, мъжката дружба , мъжката дума, мъжката ....
И тук е голямата изненада (и за мен) - оказва се , че мнения от порядъка на 68 - 75 - 130 във фейса и около 20-тина тук не са в тяхна полза. Алек е обиждан по всякакъв начин, Гечо също, на Станко се присмиват заради избора на Гечо... тотал щета  за тях. Вече са го разбрали, защото няма начин да не са погледнали във фейса и сигурно са в агония Smile
Дали ще се сетят, че ги побеждава едно дете защото е изпълнено с доброта и великодушие? Благородството и смирението които липсват в  ежедневния ни живот ги виждаме в едно младо момче и то просто ни дава надежда, че добротата няма да умре. Не е съжаление към него, аз поне се надявам, че има и други като Коко, затова му се радвам.

# 617
Валерия нон-стоп избягва по-интимен физически контакт с Алек, често дори му избягва погледа. От 100км си личи, че няма чувства. Днес за пореден път ме отврати той с неговото умилкване: "Искам те.", "Ти си мойто момиче, решил съм го". А тя, както винаги, умело избягва да му отговаря. Много са ми изкуствени, когато общуват. От друга страна, Яни и Виолета са много естествени и забавни. Човекът без преструвки и празни приказки директно си попита дали ще й дава морков. GrinningGrinningGrinning

П.П. Валерия заяви, че вече знае какво иска. JoyJoyJoy

# 618
А сега си представете , Валерия която ка а че вече знае какво иска, да каже на Алек , че докато е била ратай е разбрала че всъщност иска...Станко.
Да я видим тогава мъжката дружба и мъжката дума.

# 619
Понеже с това "съжаление" , на което се дължало харесването на Калоян, Станко ми е повече от отвратителен, ще кажа аз лично как приемам Калоян. Ако симпатизирах на някого заради тъжната му история, то Виолета и Марина също щяха да са ми любимки, но не са, факт. Калоян не го съжалявам, въпреки че не му е било леко на момчето. Възхищавам му се, че не е станал циничен като Елена примерно. При все че при нея може да е просто характер, да не се дължи на друго, не знам, не мога да коментирам.
Възхищавам му се точно на това:
Дали ще се сетят, че ги побеждава едно дете защото е изпълнено с доброта и великодушие? Благородството и смирението които липсват в  ежедневния ни живот ги виждаме в едно младо момче и то просто ни дава надежда, че добротата няма да умре. Не е съжаление към него, аз поне се надявам, че има и други като Коко, затова му се радвам.

И аз се надявам и вярвам, че има чисти души като него.  Praynig

А Станислав не приема за мъжко да говори за живота и семейството си ли? Някой спрял ли го е да разказва тъжните си истории, с които сме щели да вдигнем със сълзи нивото на Световния океан?
Явно на него толкова му е сивото вещество, щом не осъзнава колко грозни неща говори.  ooooh!

И мен много ме подразниха, че не отговориха защо Станко е мъж, като направи мъжки дуел, а Калоян не бил мъж.
Но пък и Калата не остана длъжен на Алек - каза, че мнението му не значи нищо за него, браво.
Гечо говорѝ такива тъпотии пак - същите, че не заслужава да пиша за него, мижитурка.

Леле, за първи път не знам за кого да викам на дуел.😂 И двамата дуелисти са ми толкова противни, че искам да си ходят и двамата. 😂

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 00:18 от Ензим

# 620
Станислав все пак не отговори на въпроса на Андрей, защо никой не го обвини когато беше фермер и изпрати мъж дуелист, а точно тогава се говореше най-много как трябва да се гонят жени, а Калоян като гони мъже ДВЕ седмици преди финала, е съден.На Гечо също му беше зададен същият въпрос, но резултата бе същият.
Аз специално се върнах да чуя великите им разсъждения, но чух само едно мънкане.  Просто явно трябва да приемеме, че същата постъпка която прави Станко мъжкар прави Калоян женчо и внучка. Това е логиката на алфа бай ганьовците. И съм съгласна с написаното по-рано ,че Алек и Станко имат мутренско поведение особено футболарчо който говори за финала и за това кои да са там все едно му е рожденно право и той да присъства.

# 621
Много се смях с Яни и Вили, много са готини. Едва ли в реалния живот ще станат двойка, но дано поне си запазят приятелството.

Не мога да повярвам колко ми е противен вече Алек, грам не мога да го гледам. Как я натиска Валерия като се върна на основния бряг и пак я изнудваше нещо, после като бяха легнали пак... А тя как непрекъснато и всячески се опитва да отбягва темата - с каква блуза си, не знам си какво, и как учудено погледна като Алек каза, че тя била влюбена в него, направо се изсмях. Ужасно ме дразни той с това емоционално изнудване и непрекъснатото повтаряне колко я обича, колко я иска, не му ли става някак неудобно, съвестно, да спре да я притиска така, пълен ужас!
Скрит текст:
Ако пък наистина се откаже от дуел в полза на Вал, аз лично пак го приемам като вид изнудване, тя като излезе (особено ако спечели), той ще има да ѝ натяква. А и на мен би ми било много тъпо, ако бях на мястото на Валерия...

Валерия с всички други (напоследък я дават по-често извън любовните драми), освен с Алек, е толкова щастлива, забавлява се, смее се, направо друг човек. Rolling Eyes

# 622
  • Вестерос
Съгласна съм с всички ви Simple Smile

Виолета покрай Яни и тя е все едно друг човек. Не ми е  противна като в началото с тъпите си изказвания...

Все повече се надъхвам да гласувам за Коко. Но си мисля, че ако Яни е на финал и той би имал шанс за победа. Той има план и за парите. Затова предложих да им се даде наградата и на двамата Grinning

# 623
Яни е забавен и колоритен, но не ми е фаворит за спечелване. Бих го подкрепила само ако е на финал и Калоян е отпаднал.
Има някой неща които не ми харесват в Яни. Например като изпадне в тези настроения на пълно самосъжаление ми лази по нервите. И понякога прекалено много ми звучи като Митьо Пищова който не мога да понасям. Но иначе е стабилен.

# 624
Според мен, Коко нямаше да разказва толкова за баба си, дядо си и баща си ако продуцентите не му пускаха мухата. Те знаят кои са склонни да се разкриват повече и им бъркат в душите. Явно Виолета още отначало е казала, че не искам да говори за мъжът си и за това не я закачат. Но Коко и Марина всичко си казват.

# 625
Според мен, Коко нямаше да разказва толкова за баба си, дядо си и баща си ако продуцентите не му пускаха мухата. Те знаят кои са склонни да се разкриват повече и им бъркат в душите. Явно Виолета още отначало е казала, че не искам да говори за мъжът си и за това не я закачат. Но Коко и Марина всичко си казват.
Е то все пак всичко което ни разказват когато са сами е под формата на интервю. Ние просто не виждаме и не чуваме човека зад кадър който им задава въпросите. Те не си говорят просто ей така каквото им хрумне.

# 626
Това ми е ясно, но те явно не са си говорили само пред камерата на 4 очи. Явно са говорили и пред другите, за да се дразнят.

# 627
Това ми е ясно, но те явно не са си говорили само пред камерата на 4 очи. Явно са говорили и пред другите, за да се дразнят.
Мъжете специално изобщо не се дразнят от това, че Калоян бил говорил за баба си или дядо си. Яд ги е , че той получи амулета и понеже не могат да си обяснят как това нищо и никакво момче според тях може да ги превъзхожда се хванаха за най-елементарното обяснение, че го били съжалявали. Другата алтернатива ги много плаши.
А иначе съм сигурна, че всички говорят за семействата си. Виолета още във втория епизод разказваше на Франческа за мъжа си. Мисля, че в името на децата е решила да не се превръща в отчаяна и съсипана жена.

# 628
Не мога да повярвам колко ми е противен вече Алек, грам не мога да го гледам. Как я натиска Валерия като се върна на основния бряг и пак я изнудваше нещо, после като бяха легнали пак... А тя как непрекъснато и всячески се опитва да отбягва темата - с каква блуза си, не знам си какво, и как учудено погледна като Алек каза, че тя била влюбена в него, направо се изсмях. Ужасно ме дразни той с това емоционално изнудване и непрекъснатото повтаряне колко я обича, колко я иска, не му ли става някак неудобно, съвестно, да спре да я притиска така, пълен ужас!
Валерия с всички други (напоследък я дават по-често извън любовните драми), освен с Алек, е толкова щастлива, забавлява се, смее се, направо друг човек. Rolling Eyes
И мен ме вбесява като го гледам. "Ти си мойто момиче! Нали? Нали? Нали?"Rage Много задушаващо. Но и Валерия снощи ме ядоса. Скочи му на кръста, после за гаджета му говори (може и заради виното да е било), после с него на кревата общо видео... колко му трябва на дебелоглавия смотльо? Само му обърква празната кратуна, явно е, че искат различни неща.

# 629
Разбира се, че няма чувства от страна на Валерия. Та всички сме били влюбени, знаем какво е да пърхат пеперуди в корема и как всячески се стараеш поне малко да докоснеш човека отсреща, а факта че тя не му разрешава той да я целуне дори по бузата е много показателен за мен. Друго което ме впечатли, е точния поглед на Елена - дали е работила, дали се е скатавала и е правила схеми, няма значение, обаче ме впечатли с това, колко точно и добре преценява ситуацията и хората около нея.

Общи условия

Активация на акаунт