Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 767
  • 895
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не вярвам и аз да си пристанат дето се вика, ама хей тъй, словоблудствам си. 😊 Както каза Елена, би им било много забавно заедно.

# 691
  • Бургас
Уффф и Яни ли е от тези мъже "не бих взел жена с две деца".
В представянето си беше казал, че търси мома, ама без дете, че мама нямало да я хареса  Laughing

# 692
Ако Яни вземе 100 х парскова ще има, поне за известно време.. ама до там. Laughing Laughing Laughing

Ако наистина са затворени само  те вътре предполагам че Вал е тресе стокхолмски синдром. но след излизането им но него не е останало нищо Laughing Laughing

Верно не са й ок нещата с работата навън, но има подкрепящо семейство и професия, в която я ценят 0
предполагам, че ще успее да се реализира макар, че клубовете не са много

# 693
Такова е мисленето тук,донякъде го и разбирам, колкото и несправедливо да изглежда.

# 694
В представянето си беше казал, че търси мома, ама без дете, че мама нямало да я хареса  Laughing
Е той ако чака мама какво ще одобри май ще си остане стар ерген.

# 695
  • Бургас
Е той ако чака мама какво ще одобри май ще си остане стар ерген.
Ами не  е лесно на 30+ да живееш още с мама ...на село...Не е лош момъкът, ама Вили брашно с маминка не ке мели, па бил се и опънал Яни  зарад любовта ..прасковена  Laughing

# 696
Иван е много прав. Говори за същото което коментирахме по-рано.

# 697
Вила знае, че я снимат при разговора с Яни до пещта - където уж се кара - личи си, че яко играе!

# 698
  • Пловдив
Аз подозирам, че са я принудили да напусне заради формата. Или пък заради Пешо. Хм. Млада е, красива, вече известна, има явно и опит с тази работа, ще си намери някъде нещо, а може и сама да си направи клуб. Вече има доста желаещи деца да тренират гимнастика, правят го срещу такса. Така ще е и независима. Абе всичко добро й пожелавам, бъдещето е пред нея,

# 699
не са я принудили - просто като са й се обадили от предаването е тръгнала и това не е било удобно за шефката й, която е извън България

# 700
Яни е много сладък Wink

# 701
  • София
Вила знае, че я снимат при разговора с Яни до пещта - където уж се кара - личи си, че яко играе!

На мен пък ми изглеждаше все едно се опитва да е сериозна и да не се захили. 😄

# 702
На Калоян му много отива бялата блуза на Марина.

# 703
  • София
И според мен Вили не беше сериозна, съвсем умишлено преиграваше. А Станислав ми се вижда доста отслабнал.

# 704

На мен пък ми изглеждаше все едно се опитва да е сериозна и да не се захили. 😄
И на мене така ми се стори.  Laughing
Яни не е казал, че не иска жена с деца, а че мама нещо уж не искала.  Peace Ама те са такива сладки и руси децата на Вили, пък и малки още... Но едва ли ще има нещо извън фермата, макар че си отиват двамата.  Heart Eyes
Правилно ли чух, че братът на Станко е по-малък от него? Shocked
Къщичките за птици много ми харесаха с декорацията от шишарки.

Общи условия

Активация на акаунт