Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 755
  • 895
  •   1
Отговори
# 750
Едно време и аз следях коментарите за всякакви предавания във фейса и само се ядосвах, че може да има толкова прости и злобни хора. От 5 години някъде изобщо не чета какво се пише по страниците на предаванията и да ви кажа влияе страхотно на психиката. По същата причина спрях и да чета коментарите под новинарските статии. Там пък вече наистина е надпревара по простотия. Особено под статиите в Блиц.
Много ми е интересно ако Станислав отпадне и Гечо стане фермер дали ще прати Валерия за дуелист при положение, че толкова се възмущава от хората които не са били на дуел? Или по-скоро ще мишкува (това за което обвини Калоян) и ще прати Марина защото не смее да ядоса влюбеното лъвче Алек?

# 751
Ама и Марина не е била на дуел, не само Валерия. Simple Smile

# 752
  • София
То и затова се ядосаха на Марина преди две седмици, не, че толкова ги дразнеше, че се върти около мама Галя, колкото, че не е била на дуел, а може да вземе амулета. Мина амулетът и вече не им вади очите. Не са близки с нея, не я искат на финал, но не им е трън в очите.

# 753
Ама тя и Марина не е била на дуел. Simple Smile
Знам. Точно това имам в предвид. Защото ако беше само Валерия Гечко щеше да е в много неудобна ситуация. Изобщо не вярвам, че има смелост да я прати на дуел. Ще си изчисти ръцете с Марина.
А после се чудим защо Валерия се върти покрай Алек след като поне според мен не го харесва. Той толкова протекции й осигури досега, че не е истина.

# 754
На мен, честно казано, малко ми досади етюдът "господарка-иконом", но като гледам, те се забавляват и не излизат от рамките на добрия тон, макар че Вила малко се увлече с прането.
Снощи, докато се разправяха около пеща, останах с впечатлението, че Вили иска да се прекратят нещата и затова му казва край, ти не се справи с това и това и т.н.
Да, тя съкрати срока на баса. Подозирам и намеса на екипа от "изповедалнята" с идеи за юркане. Затова не смея да коря Виолета, че преиграва. През цялото време тя едва сдържа смеха си, личи си, че е цирк. Абее, сюжетът е добър, просто мен ме отегчи, но все пак е по-добре от другата двойка - "Сълза и Смях".

# 755
  • София
Аз не мисля, че Валерия я беше страх от дуели, а и тя доказа, че е силна, цепи два пъти повече дърва от останалите момичета, два пъти повече царевица рони, спортист е, издръжлива. Тя си печелеше имунитетите сама, а смятам, че на никоя жена не ѝ стигна смелостта да я предизвика, особено ако Вал поставя точките.

# 756
Аз също не мисля, че Валерия я е страх от дуели, но определено мисля, че много умно се възползва от ситуацията с Алек (поне вътре, зрителските настроения са друга тема).
Марина ако е първи дуелист другата седмица не знам коя би избрала за съперница. Може би и нея я е страх от Валерия, но те и другите две са силни. Май ще трябва да стреля в тъмното.

# 757
  • София
Елена е по-слаба от Вили и Вал, на повечето игри за имунитет беше в дъното.

# 758
  • Sofia
На мен, честно казано, малко ми досади етюдът "господарка-иконом", но като гледам, те се забавляват и не излизат от рамките на добрия тон, макар че Вила малко се увлече с прането.
Какво малко,тя имам чувството,че и чисти дрехи му даваше да пере.Май и на Янко му досади по едно време,само Вила се забавляваше.Ама какво да прави,горкия,като се е хванал на хорото...
Значи,мъча се,мъча се,хич не мога да я харесам тая женица,що така  Rolling Eyes

И аз не мисля,че Валерия я е страх от дуел и че в това отношение се е възползвала от Алек.Нямаше как да я пратят като първи дуелист с всичките имунитети,които си печелеше.А за втори няма кой луд да я викне-това си е почти самоубийство.Та по-скоро страхът надругите я спасяваше от дуели.

Ако Марина е първи дуелист другата седмица,и на мен най-вероятно ми се вижда да си избере Елена.

п.п.Мислех,че Станко ще победи,ама с Вила в агитката...,хич не му вървят на добре нещата  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 18:18 от avi10

# 759
  • Другата България
 Thinking Къде ги четете тия коментари във фейсбук? Това, което аз прочетох беше само в подкрепа на Калоян, признавам, че от два дни не съм чела, но дотук всички нападаха тримата "мъже" за поведението и изцепките им. И Калоян беше всеобщия любимец....аз ли се бъркам нещо? Може ли цитати, или линк?
Не прочетох да сте коментирали игрите. Laughing Че те игрите на Дарина и Лена бяха по-тежки от тия на Гечо и Станко, И и А направо се излагат  с това явно щадене на Гечо, сакън да не се преумори с тоя болен кръст. Не съм привърженик на теорията на конспирациите, но се замислих дали не е нарочно с цел Гечо да има по-голям шанс и Станко да отпадне? newsm78 Каквото е и моето мнение, вече май го казах вчера, за Гечо гласувах и в анкетата, а пък и като видях игрите още повече се затвърди мнението ми. Горкия Станко, толкова много да ги иска тия пари, наистина може да е задлъжнял в реала и да са му сламка, ама пък не и на всяка цена! И какви закани сипеше - само да се върнел, щели да видят...кои? Калоян? И какво толкова може да направи? Laughing Sunglasses
Та това са моите прогнози, а и
Скрит текст:
заради малко  спойлери тоже Laughing
- Гечо фермер другата седмица и Марина ратай и дуелист. Нямам идея засега срещу кого би се изправила Марина ако иде на дуел, но се съмнявам да е Валерия - веднъж заради Алек, втори път защото малката е силен съперник, а Марина и тя иска да е на финал.
П.П. Аз май ви питах, но пак да питам ходещите по молове и срещащи участниците - последно къде е Валерия сега? Във профила ѝ във фейса пише София, някой беше писал, че била останала без работа заради Фермата, това вярно ли е?

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 17:53 от Merri_An

# 760
Гласувах, че ще победи Станислав, но започвам да се замислям, че може и да е Гечо. Не за друго, а защото Станислав е твърде самоуверен и подценява Гечо, нищо че говори колко е силен той. Всъщност Станислав избра Гечо, защото го смята за най-слабия противник. Все пак май ще съм за Станислав, просто защото Гечо ми е по-противен. Има някакво мазно и надменно излъчване. Ще е страхотно, че отпадналият ще избере другия за фермер. Това означава, че другата седмица ще гледаме сеир. Който и от двамата да е фермер, ще се "мъжкарее", ще се прави на велик и със сигурност ще се опитва да тъпче тези, които не харесва. По този начин въпросният, избран за фермер, ще се компрометира за пореден път пред драгия зрител. А Калоян по време и на второто си фермерство показа истинско мъжество-организира добре задачите и не се опита да се наложи над никого , нито да се възгордява заради фермерството и амулета.

# 761
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
PandaAnnie,играеш League of legends ли?  Mr. Green
И името ти и профил снимката ти са Ани от играта(за което не се съмнявам,че знаеш).

# 762
Thinking Къде ги четете тия коментари във фейсбук? Това, което аз прочетох беше само в подкрепа на Калоян, признавам, че от два дни не съм чела, но дотук всички нападаха тримата "мъже" за поведението и изцепките им. И Калоян беше всеобщия любимец....аз ли се бъркам нещо? Може ли цитати, или линк?

Atanaska Naidenova Не разбирам недоволството срещу тези момчета!Те са адски откровени ,честни и работливи!И двамата заслужават да спечелят!
- това за Гечо и Станислав
Milen Simeonov Тези двама Мъжаги построиха Фермата!!! Вече останаха във Фермата отрепките и Циркаджите аз лично ще гледам Фермата до неделя и спирам !!
Надежда Иванова Кифлоян - идолът на всички лелки-зелки или казано дърти чанти мачкан лак, а също и на поизтрещели чички над 60-те ... я се спрете нещо, че вече почвате да ми образувате нерви с вашия инфантилизъм !!!
Erdinch Iusein Колко бързо забравихте измисления ви герой Калоянка как работеше. Когато Владо Николов ги чу с ревльото Яни да се скатават. Затова , моля неми го набутваите тоя педал.

Снощи четох и по-груби, но сега не ги откривам. За Коко имаше много гадости, като основно го наричаха "внучката".

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 18:59 от pip4i

# 763
  • Другата България
 Shocked Mr. Green smile3505
Явно не съм чела скоро, направо съм без думи.
Благодаря ти. Hug

# 764
Ще подкрепя Станко.Той поне никога не е прикривал що за човек е и от самото начало е заявил че влиза заради парите.
Гечо ми е в пъти по противен.Вечно опяващ, вечно раздаващ акъл.Падна ми яко в очите този уж принципен човек, който плюеше жените че са мързеливи, че за нищо не стават, че трабва да ги гонят, че няма да ги слуша....до момента в които най- мързеливата от всички му даде малко власт, погали го по егото и му затвори и очите и устата.
Даже и " шефке" и викаше

Общи условия

Активация на акаунт