Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 741
  • 895
  •   1
Отговори
# 780
Забравих да кажа, че довечера мисля да седна на пейката на Станко. То и аз съм като Вили, де... На която пейка седна и....
Но Станко е колоритен, ако не друго,  истински ме за забавлява с философските си размисли на диаУект.

# 781
На мен ми е безразлично, но, ако трябва да избирам - и аз ще седна на страната на Станко именно, защото е колоритен.

# 782
  • Велико Търново
Аз за първи път не мога да взема страна - който и да отпадне, все ще съм доволна Simple Smile Ще ми е интересно да видя обаче реакцията на Станко, ако отпадне от "дъртия" или както там наричаше Гечо Laughing

# 783
И двамата много ще ми липсват, няма да останат мъже у фермата. Cry

# 784
  • Другата България
И момчето пак не е злопаметно, ще го подкрепя утре на дуела.
newsm78 Той няма да се дуелира, ще е в агитката на Гечо.
Не бих се изненадала, ако пишещата във фейса е приятелката на Станко. Той самият не, но някой негов близък допускам да е този явен защитник.
Вила мързелива? Всичко друго, но не и мързелива, тия хора кое предаване гледат?
Много грозно беше и изказването на Алек, че я е нарисувал с бутилка Mr. Green, на импровизирания им ТВ.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 14:56 от Merri_An

# 785

И на мен...  Whistling

# 786
Аз съм повече за Станко. Ако съм във Фермата, Гечо ще го изтърпя по-трудно, защото много мразя някой да ме поучава. Станислав ми е забавен по ТВ, само в къщата си не го искам такъв. Smile

Много грозно беше и изказването на Алек, че я е нарисувал с бутилка Mr. Green, на импровизирания им ТВ.
Не съм го чула това. Много долно. Imp Тогава себе си да нарисува в локва.

# 787
  • Другата България
Ами мисля, че не ми се е причуло, Валерия го попита какво е това на Вили, дето я е нарисувал с него, и той отговори "Бутилка".

# 788
  • Буркина Фасо
както са тръгнали нещата съвсем скоро  и Фермата 3 ще ти липсва  Laughing
но пък ще има Фермата 4

# 789
Гечо ми е адски противен, но искам да отпадне Станко само за да му видя физиономията на другия 'мъж'

Гечо нали първите седмици все с един колан ходеше - напоследък да не го е загубил?

# 790
  • Буркина Фасо
Гечо нали първите седмици все с един колан ходеше - напоследък да не го е загубил?
под дебелите дрехи е.

# 791
  • София
Ами мисля, че не ми се е причуло, Валерия го попита какво е това на Вили, дето я е нарисувал с него, и той отговори "Бутилка".
Така каза, да.  Peace Отвратителен е просто.
Довечера ще викам за Станко, пък каквото стане.

Ензим, Алек е такъв мъжкар, че ще отсрами и отпадналите.  Mr. Green

# 792
И момчето пак не е злопаметно, ще го подкрепя утре на дуела.
newsm78 Той няма да се дуелира, ще е в агитката на Гечо.
Мисля, че има предвид, че Калоян ще подкрепи Гечо на дуела. Simple Smile

Рейна, ако имаше начин и тримата "мъже" да се ориват още сега..., ама ще ги потърпим още малко, мъъъничко. 😂 Искам за финала и тримата да са аут. Smiling Imp

ognob, право думаш, ще ми липсва Фермата 3, затова ще почвам да гледам втори сезон, като свърши този. 😂 ЗарЕдила съм вече известно количество серии. 😂 Че е далече четвърти сезон, ехеее. 😂

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 15:12 от Ензим

# 793
  • София
И аз си го мечтая, но няма голяма вероятност да се случи, за съжаление.  Confused

Втори сезон е най-хубавият, силно го препоръчвам - най-лежерният от трите, с много смях и по-малко скандали.  Peace

# 794
  • Sofia

И на мен...  Whistling
spoko не рИвете бе,единия остава  Mr. Green

Изгледах промото.Яко доене ще е,щом спукали козата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт