Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 501
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома
Записвам се в темата, не гледам брадъра, разбираемо, натоварват ме ужасно с негативните селски изцепки, толкова пошло е всичко, че съм потресена. Нямам фаворит, но за този сезон логичния победител би била ЛуДа, явно тя е звИздЪта на БГ. Видях и главния сценарист и нямам дори думи да коментирам тоя хахавелник, ясна защо и сезона е такъв.
МариМар, невероятни клипчета от миналите сезони..мноого, мноого позитивни и интересни. Всички много ми харесаха Heart Eyes момиченцито е супер сладурче...Дичо, много го харесвам и сега..мерси, че ни върна назад да си спомним, че шоОто имаше и хубави сезони😊
Днес Гала и инфантила с прошарена коса какви щуротии коментират..леле, тоя да не ти е в къщата😨

# 46
Кой е от Радомир?Това ли е ББ в личност?Луна по бански ми хареса,само да се сдържаше малко повече...При Гала плеймейтките изобщо не ми харесаха,единствено Ана Мария-Чернева,обаче да не се беше обезобразила с тоя тен,вече не е модернооо Grinning
Имаше едно русо момиче,каза "Снимам се по секви списания..." Grinning

И работи "сесии"   Joy

# 47

Joy Joy Така се получава, след като ББ дискриминира участниците. Не може едни да са Господин, а други - Дий. И ето ти недоразумение. Ако се обръщаха и към Дийчо с Радомире, нямаше да се питаме сега кой е от Радомир?

# 48
  • У дома

Joy Joy Така се получава, след като ББ дискриминира участниците. Не може едни да са Господин, а други - Дий. И ето ти недоразумение. Ако се обръщаха и към Дийчо с Радомире, нямаше да се питаме сега кой е от Радомир?
JoyJoyJoy ама вярно ли Радомир😂😂😂

# 49
Да, специално четох негови интервюта. 😂😂😂

# 50
  • София
Благодарности за новата тема!  bouquet
Мечтая си да изгонят всички, да заключат къщата и да се свърши най-накрая с тая мъка.  Confused

# 51
Разкажете какво коментираха при Гала?

Аз разсъждавам така: Брадърът се промени според промяната в обществото, а общвството се промени И заради тъпотии като брадъра. В последните 5 години се мъчиха да назначат мечовци с държанки на високи постове, патрЕотите биха бабички по границата, в Европа ни представлява човек с английски за посмешище. Ето ви и Динко, Светла Тъпото, Зорки, Порки, Златки, Джулки... Бързи кредити на всеки ъгъл, милиони всички чакат от лотарията, бизнесът е гладен за свестни кадри, такива няма, артистите не вадят нищо, концерти падат - ето ви изпаднали звезди, стари естради, залезли чалгарки, Фъню великия прпмоутър... Новите българи са бръснати, татуирани, силиконови, върнали се от чужбина и чалгари - ето ви Бага, Яга, Джино, Дий, Роналдо, Тотю... И някой мишок като Антон, да пирува между котките... Това е нашето огледало... 😩
Плюс, слаба кекава интелигенция, неадаптивна, не отправяща силни послания, объркана - Щерева, Ристю, Ернестина, Патрашкова... И една Миглена, дето все мъже няма за нея наоколо...

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 11:39 от Маpи

# 52
При Гала май са коментирали 10 минути общо. 🤔 Бях в кухнята за кратко и като се върнах само чух се оплакваха, че гледаме само Луна.

# 53
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Чудех се, ако Луна си тръгне Фънки ще си намери ли друг противник или само едното пиене и пушене ще му остане? Joy

# 54
И прогнозираха, че Дий ще си тръгне.

# 55
# 56
При Гала хванах Маги Сидерова да се пеняви, че нормален човек не можел да се държи като Луна. Е, откри топлата вода, Маги, браво!
Антон беше смотан, както обикновено. Другия не го отразявам, макар че понякога ме кефи как реже Антон.

Много вече не го гледам предаването, еднообразни и елементарни ситуации, нищо забавно. Ама се записвам да следя коментарите Simple Smile.

# 57
Ко ши й дем ? Joy

Сабалям ставам и гледам ..пред вратата една камара диамантЧи. Обувките ми ги Нема, някой очопкал камъните от тях и ги остаЙл до вратата.Rolling EyesFrowning1 ...ама обувките ми ги няма, що тъй...

Довечера пак ли три часа мъки ще бъдат...или по-кратичко?

# 58
  • София
Тамън три часа. Mr. Green

# 59
Ко ши й дем ? Joy

Сабалям ставам и гледам ..пред вратата една камара диамантЧи. Обувките ми ги Нема, някой очопкал камъните от тях и ги остаЙл до вратата.Rolling EyesFrowning1 ...ама обувките ми ги няма, що тъй...

Довечера пак ли три часа мъки ще бъдат...или по-кратичко?
Joy
Я си помисли , да не си налагала ГБ , докато те е боричкал ? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт