Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 518
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 60
Г.Б. е в болница - падна му железен тиган на главата. Не е той, друг е крадеца...

Един мъж все викал на жена си: "Аз съм шефа в къщата" "Мен ще слушаш - каквото аз кажа, това ще става"...каквото и да му кажела тя, той все така отговарял. Писнало й веднъж на жената и го треснала с тигана по главата. Той се прострял насред кухнята. Звъни съседката за нещо, влиза и вижда мъжа на земята:
-Абе Пено, мъж ти що лежи на пода в кухнята?
-Тюхо ма, той е шефа в къщи - ще лежи, където си иска.....

# 61
  • В царството на игрите:)
Нова се взеха много на сериозно и почнаха да правят  гафове с предавания, които традиционно имат висок рейтинг. В предната тема някой пусна клипове от предни ББ. Е, припомних си защо съм харесала формата преди години, а сега всяка вече ми напомнят защо трябва да спра да го харесвам... С Х фактор е същото! ooooh!

# 62
Г.Б. е в болница - падна му железен тиган на главата. Не е той, друг е крадеца...

Един мъж все викал на жена си: "Аз съм шефа в къщата" "Мен ще слушаш - каквото аз кажа, това ще става"...каквото и да му кажела тя, той все така отговарял. Писнало й веднъж на жената и го треснала с тигана по главата. Той се прострял насред кухнята. Звъни съседката за нещо, влиза и вижда мъжа на земята:
-Абе Пено, мъж ти що лежи на пода в кухнята?
-Тюхо ма, той е шефа в къщи - ще лежи, където си иска.....

Joy

# 63
Г.Б. е в болница - падна му железен тиган на главата.
Айде бе??? Паднал му бил... симуланти такива... Triumph

# 64
  • София
А в крайна сметка дадоха ли как се разви мисията с гащите или аз съм изпуснала?

# 65
  • sofia
Не. Останаха си така. Без гащи.

# 66
Тете, ръката ли ти се отметна случайно?

За мисията с гащите и бай ви Брадър е забравил. А може да я дадат по нова година, кой знае.

# 67
Мне...настъпа му дръжката и го лупна по тиквата.

Верно тия гащи не ги дадоха, тоз път не ги развяха в ефир.....

# 68
  • У дома
Или не си сменят гащите и не са забелязали, че гащите ги няма😂не е имало драма и сценариститье са го изрязали😉само каруцарските псувни и обиди-това е "най-интересното". Леле не мога да повярвам, ВБ преди..от постнатите клипчета, и ВБ сега с Коко Каканижева, шеф Откачалка...и към днешна дата-ЛуДа и сие😱 отказвам да повярвам, че това е извадка от обществото ни, отказвам да повярвам, че това е предаването, което забавлява хората...наистина не ми се иска да е така....

# 69
Нова се взеха много на сериозно и почнаха да правят  гафове с предавания, които традиционно имат висок рейтинг. В предната тема някой пусна клипове от предни ББ. Е, припомних си защо съм харесала формата преди години, а сега всяка вече ми напомнят защо трябва да спра да го харесвам... С Х фактор е същото! ooooh!

Е тези пък с Х фактора вече се оляха - сезоните започват веднага, щом свърши предишния. То няма толкова пеещи хора в България, те през три месеца кастинг правят ......

А това с гащите и аз не разбрах защо изчезна. Дали не са открили нещо в тези гащи, като са ги събрали и да са се отказали да ги показват, за да не ги глобят от СЕМ? Rolling Eyes

Или не си сменят гащите и не са забелязали, че гащите ги няма😂не е имало драма и сценариститье са го изрязали&#128521

Ти представяш ли си толкова време никой да не е бръкнал под кревата, за да си вземе нови гащи и не е видял, че ги няма хахахахахаха

# 70
Нали индианците останаха с гащи? Може да са си услужили в тоя зор - Луна дала на Фъню, Захажаева дала на Светлето...

# 71
Нали индианците останаха с гащи? Може да са си услужили в тоя зор - Луна дала на Фъню, Захажаева дала на Светлето...

Joy Joy Joy Joy Joy

Е тя Луна трябва да е дала поне 30 чифта гащи, за да може Фънки да си сглоби едни прашки от тях  Joy

# 72
  • У дома
Лейди, те от караници, обиди, пиене спане по диваните, дали въобще им остава време за къпане...незнам дали сега са давали някой да си вземе душ или да си измие зъбите..но първите три-четири епизода докато гледах не виждах никой да извършва тези дейности. Предишните психари поне ги виждахме да поддържат лична хигиена, а тези...само Константин го даваха да се къпе веднъж в джакузито..и пак казвам-сега не гледам и може да бъркам. Повечето обаче вътре ми изглеждат нечистоплътни....а може и като излизат навън да вършат тези хигиенни дейности и навън да си имат гащи😉

# 73
Да се запиша и да видим ще има ли какво да се коментира.

Вие пък, бельото им дирите?! Супер героите ходят с връхни гащи!

# 74
Лейди, те от караници, обиди, пиене спане по диваните, дали въобще им остава време за къпане...незнам дали сега са давали някой да си вземе душ или да си измие зъбите..но първите три-четири епизода докато гледах не виждах никой да извършва тези дейности. Предишните психари поне ги виждахме да поддържат лична хигиена, а тези...само Константин го даваха да се къпе веднъж в джакузито..и пак казвам-сега не гледам и може да бъркам. Повечето обаче вътре ми изглеждат нечистоплътни....а може и като излизат навън да вършат тези хигиенни дейности и навън да си имат гащи😉

Ами той Фънки си й каза на Луна в петък - "Бегай, че понамирисваш", та най-вероятно си права Laughing

Общи условия

Активация на акаунт