Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 494
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 30
Запис заради вас. Шоуто не си заслужава.

# 31
Благодаря за темата! Почивните дни много не я чета, не ми е интересно, а и тогава ЕнтелЕгентните се развихрят, изкажат се възмутено и седмицата им тръгне спокойно, удовлетворени са.
Предпочитам Луда да излезе, в повече ми идват нейните шутовски прояви.

# 32
  • София
Много ме досмеша  Светлето  в промото. Като малко петле, нещо фъфли там, кукурига, намила.  Уж трябваше да е секси, клаас, вамп.... А тоооо  проточило едно вратле под проскубана перушинка и нещо там си нарежда, докато офърга с вода.

Ама Мечо е зад нея, и тя е смела Animal BearAnimal BearHands Muscle

# 33
Аз вече почвам да си мисля, че на всички вътре (без Лудата) им дават успокоителни. Досега аз да я бях набила с риск да ме изгонят. Поне щеше да ми олекне. То не беше цирк, то не беше чудо... дори не е смешно - трагично е. Много аванта ѝ пускат. То песни пеят с нея, то я питат как е, говорят ѝ, онзи пък ръка целува... Ми и аз да съм, и аз ще си правя шоуто. Гнусна работа.

# 34
Добрутро и от мен.

За запис - някой гледа ли Гала в момента? Нещо със Стефан се сдъвкаха в ефир и май Гала не е особено очарована Thinking

Сега се връщам да ви прочета Simple Smile

п.п. Видях промото за довечера - Луна луда ли е или не, обаче какво тяло извадиии.....

# 35
  • Ню Йорк
Аз искам готвачката да си ходи. По-противна ми е и от Луна.

О, да, да я гонят. Тя явно си е мислела, че ще е нещо като "женския Шеф Петров", ама то няма как да се получи, тя и от готвене разбира толкова колкото и от мъже (демек никак Wink  ) , а Шефа може да се държи всякак, но е готвач от световна величина Wink

# 36
Аууууу, при Гала дойдоха новите конкурентки на Светлето. Да не вземат да я сменят, докато е още в къщата???

# 37
За да знаете човека, които провали последните години ББ и ВБ и формата в БГ не е това което трябва да е творческото безсилие и тъпота , на която сме свидетели за тези който, все още гледат  Mr. Green Да ви покажа и главния редактор на ББ този с пискливия гласец
Скрит текст:

# 38
  • Русе/София
За да знаете човека, които провали последните години ББ и ВБ и формата в БГ не е това което трябва да е творческото безсилие и тъпота , на която сме свидетели за тези който, все още гледат  Mr. Green Да ви покажа и главния редактор на ББ този с пискливия гласец
Скрит текст:
Яснооооо ми е защо това зрелище,не е като онова/в началото/.

# 39
Скрит текст:
Яснооооо ми е защо това зрелище,не е като онова/в началото/.

А този е нов така ли? Не е бил част от екипа, когато е стартирало шоуто

# 40
Лунатичката вън! Ако може под ръка с Норделката!
Но като скандалджийки няма никакъв шанс, мисля че рапърчето ще си стегне багажа.

Не знам кои и какви са сценаристите на шоуто, но ако си мислят, че се интересуваме от кръчмарски скандали ежедневно, дълбоко се лъжат.

# 41
  • Sofia
Дано по-малко скандали и простотии има тази седмица.
Вчера гледах клип Коцето да пее песен на В.Найденов,хареса ми...

# 42
  • sofia
Радомир да си ходи! Не ми е интересен и не очаквам да ми стане!

# 43
Да не ви изпусна. Гледах Гала. Тоя Тони много на вътре ни е взел. Само дето кавички не слага.

# 44
Кой е от Радомир?Това ли е ББ в личност?Луна по бански ми хареса,само да се сдържаше малко повече...При Гала плеймейтките изобщо не ми харесаха,единствено Ана Мария-Чернева,обаче да не се беше обезобразила с тоя тен,вече не е модернооо Grinning
Имаше едно русо момиче,каза "Снимам се по секви списания..." Grinning

Общи условия

Активация на акаунт