Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 385
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 600
Как каква зодия е? Най-често срещаната: Селска превъзходна. Луната му във Марс в момента. Сама, с 2 котки. С ретроградна Венера Милоска - с откъснатите ръце. От опашки ли, от кво ли..
Искаш да кажеш, че Марсът му е при Луната в момента rotfImao Не им вярвам на зодиаците хич, но казват имало закономерност. Кога е раждан Динко наистина.

На пълнолуние, на граничната бразда/къра.
Светлиту трябва немедлено да вземе мерки за ягодиците си и да присяда по-често.
Също така, може да вдига крачета - назад и нагоре. Иначе, след няколко гадини..

# 601
Как каква зодия е? Най-често срещаната: Селска превъзходна. Луната му във Марс в момента. Сама, с 2 котки. С ретроградна Венера Милоска - с откъснатите ръце. От опашки ли, от кво ли..
Искаш да кажеш, че Марсът му е при Луната в момента rotfImao Не им вярвам на зодиаците хич, но казват имало закономерност. Кога е раждан Динко наистина.

На пълнолуние, на граничната бразда/къра.
Хааахаа! Точно!
В Коледен дух, трима мъдреци тръгнали да му носят подаръци като чули благата вест - единия черен Арапин, другия от Персия, третия Индус, но ГоспоДинко, кърмен от 3 майки, бързо ги вързал с опашки, преджобил ги и пуснал клипче... И ето - не празнуваме заради серсемлиците му рождество ГодпоДинково...

# 602
Светлана и аз я забелязах, че доста е отслабнала. При предишното ѝ участие беше по-налята (чак налята не, но имаше повече форми) като влезе и още повече като излезе. Даже си спомням един разговор с Иво Танев, тя му обясняваше, че като излезе щяла да гладува намсиколко време, за да станела много слаба...

Фънки такъв-онакъв, ама доведоха разни хора, които само си мечтаехме да ги гледаме на живо и което е много по-важното, тогава, когато СМЕ започнаха, почти никой не беше идвал, както гласи клишето, поставиха България на световната музикална карта. Не е малко и не е точно камериерката, която оправя леглото в хотела.
Излагациите му с форматите не ги разбирам, пресолява манджата от години вече. Всъщност, разбирам, всеки е готов да кешаутне с малко простотия, лесни пари.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 09:52 от Бона

# 603
  • София
Мен ме е яд за Зорница. Не е тъпа, може добре да се развива в някаква сфера, има богато семейство, което да я подкрепи. А тя се държи като пачавра, пияна и неадекватна. И това хилене нейното много дразни. Как пък една от тези девойки не си намери нормална работа, да си размърдат "хубавките" главици. Лесно е само да си разтваряш краката. Sick

# 604
  • до една звездичка

Аууу, Лухчето тука с дубайския пеньоар, дето Динко го метна да плува в басейна! Верно, значи, и е бил мил и драг! Язък!  Mr. Green

# 605

Аууу, Лухчето тука с дубайския пеньоар, дето Динко го метна да плува в басейна! Верно, значи, и е бил мил и драг! Язък!  Mr. Green
Е то това е само вода,какво му е на пенЮарчето? Grinning
Ще изсъхне и ще е ок...

# 606
Водата може да е демонизирана и... а бе много е лошо така да ти се демонизирВат разни неща и да се разправяш с екзорцисти след това, напрежение си е.

# 607
Фъню обаче да нарече 48 годишната Джей Ло или 55+ Мадона пача, суха скумрия, имаш паници в устата си, миришеш... Сори, но от цялата му биография на музикант и промоутър аз ще го запомня само с чашата, пурата и гнусното поведение. Хем мразя чалга и аз.

# 608
Мъжът на Гала и Антон Стефанов аут от на кафе!please
Отново ми стана жал за Динко,не трябваше да го напада така този разкрачен пергиш!
Искам Луна да изтряска Динко още в Къщата,да няма миражи Grinning

# 609
Че тя го изтряска с нещо тежко по главата в банята, но не показаха. Laughing

Аз за Нордел се чудя дали не се присламчи към Луна, защото осъзна, че е център на Вселената и така за ефирно време. Също така ми се струва, че определено се шегува с Лунка.

# 610
Фънки дали осъзнава колко е отвратителен?
Не, че защитавам Дебора и пиянските й изцепки, но далеч не е единствената зависима от алкохола в тази къща. Една голяма част от "съквартирантите" изпадат в амок, само при мисълта, че може да им бъдат спрени алкохолните напитки. Фънки хубаво налапал пурата, но дали не пречи на останалите? Особено ако не ги изпушва наведнъж, сигурно яко осмърдява помещенията.

# 611
Че тя го изтряска с нещо тежко по главата в банята, но не показаха. Laughing

Аз за Нордел се чудя дали не се присламчи към Луна, защото осъзна, че е център на Вселената и така за ефирно време. Също така ми се струва, че определено се шегува с Лунка.

Ама, разбира се, че нарочно се присламчи. Луна много добре го знае. И се прави, че й се връзва. И двете взаимно се използват и го знаят.
Колко е голяма тази награда та Луна за участието се е подготвила с тоалети за толкова пари? Joy
Или си ги пази от 20год. и е калкулирала колко струват? Joy

# 612
Изгледах "интервюто" на Луна с Патрашка. Големи глупости! Обаче на 3 минути се появяваха реклами за ... лукчета. Кажете после, че няма Марс, няма котки. 😁😁😁

# 613
Ако говориш за искрено приятелство и привързаност   между Луна и Нордел, много ясно, че такова няма. Интересът клати феса...и при двете важи това. Всяка използва другата. Това е.         

Докато публикувам, са ме изпреварили със същото мнение...

# 614
Дали не копират тандема Емануела- Миглена Rolling Eyes
И тези са аутсайдери , макар и по други причини.
То , като гледам , всеки е сам за себе си. Захажайка говори за група и същевременно насмита Джино и Динко.
Джино добре го нареди , де. Тръгнал нашичкият да кани тези изветрели пачоскумрии.

Общи условия

Активация на акаунт