Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 846
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз пръскам 2 пъти лефакс и давам 5 капки биогая сутрин. Но от 2 седмици от този лефакс няма никакъв ефект, а като започнах да го давам нямаше и помен от коликите. Дали е възможно вече организма да е свикнал и да не му действат ? Rolling Eyes

# 151
След първите 100мл опаковка и на мен ми се стори,че привикна. Но там някъде и се беше запекла и ги смених

# 152
Все пак смесеното хранене изисква доста усилия. Прецени дали няма да се чувстваш по-пълноценна, ако минете изцяло на адаптирано мляко.

Мисля, че още малко ще го мъча да цока и си минаваме на АМ. Но вчера беше видимо гладен. Мисля, че нищо не изцока. Но след като му дадох вторият път не е връщал, нищо. Откърти за нула време. Без биба, без песни.

# 153
Да , привикват към капките, за това трябва да ги сменяте. Аз въртя инфакол и  абоколикен ( едното е със симетикон, а другото без) и на малката ѝ е добре, но давам и прокомбо (пробиотик).
Въпрос към Midnightstar
Понеже чета, че се цедиш , така не намалява ли количеството или само аз си останах с тези първоначално 20, а сега  10 мл. Дали се стимулираш някак си? Аз пия чайове, хапчета, цедя на тая помпа (ел.) по 40 минути и излизат 10мл. Малката не иска да суче, категорично. Със, без зърна... не. В началото я мъчих, понаучи се и в един момент просто отказа. Та май ще приключвам и аз с кърменето, нерви не ми останаха, а и време (за 10мл)...

# 154
  • София
Амалинка, ще взема и аз да ги редувам. А как ги разпределяш ? В случая на мен лефакса ми е със симетикон а абоколикена  с лактаза, давам и биогая. 4 пъти от едните капки и 4 пъти преди хранене от другите ли ?

# 155
  • София
Аз ще спирам Лефакса, колики нямаме от две седмици. Ще оставя био гайата обаче.

Оф, на мен ми дойде. Нищо че цедя и давам от шише. Страх ме е да не намалее повреме на цикъла, ама пък си имам фризер със замръзена кърма и ще действам от там Confused

# 156
На мен пък още не ми е дошло Rolling Eyes
Тръгна ми обаче едно по-обилно течение ей така изведнъж. А слагах 14 дни Макмирор, много е странна тази работа, понеже преди Макмирор-а течение нямах. Доктора ми ги изписа превантивно.

# 157
На големия лефакса не помогна, имат ли колики нищо не помага. Вчера пръснах и аз, и сега днеска чак се пообрина и сега се чудя дали еот лефакса или от свинската пържоша вчера, моята приятелка твърди че ги третират с млечни тъпотии месата при обработка. И двата пъти като му дадох лефакса повърна а иначе не връща попринцип..забелязаша съм че го прави ако нещо не му понася...Дано се окаже от лефакса а не ор свинс пържола. Като чета как ще прекратявате с кърменето скоро, да ви кажа и на мен ми се иска да знам че го имам като опция, ама нямам май такава с тая алергия:(

# 158
Ема той е с натрупване. Системно трябва да се дава за да подейства. Така ме поучаваха приятелки,а повръщането може да е от преяждане. Моята също си повръща и сега намалих грамажа на млякото и спря да повръща. Около 40я ден и излязоха пъпки от чистенето на хормоните. Сега отново имаме като обринато което се оказа че е защото е с чувствителна кожа. Мажа я с джинджира и пъпките изчезнаха

# 159
Момичета, връщам се от педистъра притеснена. Заведох я без да сме на консултация заради грухтенето от сополите. Тя ми изписа сума ти неща- спрей "Низита", капки "Колагол", сироп "Стодал" и Вит.  С ампули. Аптекаря каза, че било твърде рано за колагола, аз и дадох, те са черни капки. Взех и ръчен аспиратор за нос, сдра се да реве от него. Педито ми даде и направление, ако не се подобри до неделя да отидем на преглед в болница "Здраве".А ние погача готвим. И аз не знам тя каза, че не било сериозно, но да и ги давам тези неща, за да не слезе в гърдите. В понеделник пак сме при нея, въобще не знам да го давам ли колагола, че е малка в дилема голяма съм.

# 160
Аз взех овлажнител за въздух с йонизатор . Всяка сутрин смуча суполите и всичко е наред. Тя грухтешр,даже хъркаше докато спи.

# 161
Симонка, сигурно е с натрупване, има логика, но аз конкретно за големия му давах на всяко хранене и не помагаше особенно. Проблема сега с малкия, ти сигурно си изпуснала е че май има алергия общо казано към всякакви алергенни храни. И сега се захранва и наблюдавам реакции, та се чудя тая реакция дето имаше от кое от двете е лефакса или свинската пържола хаха и сега се чудя и спирам лефакса, че да мога след няколко дена пак да пробвам свинската пържола. Аз затова обръщам внимание и на повръщания и на всичко, но какво каза педито и мъжа ми ще е много трудно с толкова малко бебе щото един симптом при него може да е както от алергия така и нещо абсолютно нормално за бебе на 1 месец. Така че според мем ми предстоят месеци в чуденки докато порасне и може да се каже, е това 100 про не е от това или онова.

# 162
Ооо да. Определено съм изпуснала нещо важно....

# 163
  • София
Аз вече съм пред нервна криза...Мони не е спрял да реве ама буквално от 4 сутринта и е спал сумарно от тогава 50 мин. Колики ли са,чудо ли е ама се дере като заклан. Дадох му абоколикен в 2 и нищо, сигурно е с натрупване. Аз не съм излизала от стаята от тогава, само люлея в опити да приспя, задремва за 20тина мин.и пак...Спи ми се, изнервена съм на краен предел а е едва 3 часа, навън е студено за разходка с количката, абе направо съм си във филма...
Оплаках се Pensive

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 15:34 от AleksandraT

# 164
Алекс, същото чудо е при мен...от снощните ваксини имаше Т през нощта и не е спрял да плаче и да мрънка цяла нощ и цял ден. Не знам дали два часа сън ми се събират от снощи до сега, на него също.
Аз направих грешката да го изкарам с надеждата да заспи в количката, а и при нас времето е меко. Познай, опищя квартала, проклех се 100 пъти, че го изведох и се прибрах набързо. Шоуто продължава за момента. Sad

Общи условия

Активация на акаунт