Оплаках се

Алекс, вие на кърма ли сте? Моята така се дере и не спира като е гладна, ако сте на кърма може да е лактационна криза. Слагай го по- често на гърда. Ако са колики какво му даваш? Тук много момичета ползват лефакса, аз съм на Инфакол и доста я облекчават. Ако и това не е, може да е скок в растежа. Пробвай да се успокоиш, ако това ще ти помогне и аз днес докто я кърмен си поревах. ММ не ме разбира и само ми казва, че не мога да си организирам времето. Но докато и дам всичките лекарства, нахраня я и сменя памперс е минал един час. После се приспиваме и е станало време за следващото хранене. Днес поне е добре, тя спи в момента, та аз за това пиша. И на мен ми е трудно, а не срещам подкрепа от мъжа ми, даже мисля да изоставя кърменето. Само ме бие и драска по гърдите, кърмя я по 30 минути и чат- пат като продължи да се дере и давам добавка АМ. Мисля, че и за двете ни по- щадящо емоционално ще е да мине изцяло на АМ. Аз нямам сили, а продължавам за я кърмя, даже почнах на поискване, че не може ДС спазва никакви режими това дете. Ето и аз се оплаках.
А баща му беше преди това на концерт. Намира се баланса, стига да има желние
ММ е по цял ден на работа,вечер помага колкото може,но основно аз се грижа за бебчо.Той е на 2 месеца и половина и още се буди на 3 часа.Вечер все не можем да се наспим като хората.А майка ми ме „успокои”,че аз като съм била бебе до навършване на 1 годинка съм се хранила на 3 часа.
Така,че ако малчо е като мен,сънят дълго време ще е мираж.Благородно завиждам на майките,чиито деца спят по цяла нощ.