Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 890
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Само не и дрехи,че много се олях Simple Smile

# 241
  • София
Най- вероятно играчки ще й вземат И аз дрехи неискам , купувам на определена марка и другите ме дразнят:)
Виж баткото и за двамата е пълен с жекания:)

# 242
Тая година ще пропусне подаръците.Баткото има списък с такива за двама:)
Тя така или имаче нищо не разбира, ще спестя една Коледа, че от следващата няма да имам подобна възможност😁И а и баби имамдоволно, мераклийки да купуват, дала съм им картбланш:)

# 243
  • София
За Коледа му взех коледно боди и панталонки и блузка с надпис My 1st Christmas, наистина нищо не разбира дали има нещо под елхата Blush А останалите може би дрешки за по-голямо бебе, за пролетта панталонки, суичъри и играчки за зъби, че скоро и това се почва Expressionless

# 244
Аз на роднините мисля да поръчам да вземат за Коледа столче за хранене. Харесала съм и една готина нощна лампа, която е като плюшена играчка и прожектира на тавана звездички с истински съзвездия. Още мисля да поискам и един хубав скъп меламинов комплект за хранене. Все практични неща, които ще се ползват после Simple Smile

# 245
  • София
Също добра идея за подарък за Коледа е сребърна лъжичка за захранване, нали било много хубаво,заради сребърните йони, на мен майка ми ни подари за погачката. Heart Eyes
Ох ние сме влязли в някаква серия от 1 седмица с тия колики, от 6 сутринта го почват та до 6 вечерта, само след 6 спи и нощеска си е спокоен амааа през деня няма по-дълъг сън от 30 мин, а през другото време плаче от болка и само го нося като тигър, но нищо не мога да свърша, не съм си сваляла пижамата от 5 дни, косата гребен не е виждала и аз не знам откога, доста е трудно и понякога изпадам в много кофти мисли,плача си...абе ужас Grinning

# 246
Почнат ли го коликите бебчо и да го нося на ръце, и да друскам, и да пея, ефект никакъв. Обаче като го навра в еластичния слинг и за 5 мин. се успокоява и заспива. Направо като магия. Може да пробваш, ако искаш. Повечето библиотеки дават безплатно еластичен слинг под наем за новородени Simple Smile

# 247
Аз също му взех блузки my first christmas.
И много бодита и ританки. Много се олях.. направо ужас..
Чакам сега един шезлонг от Хиполенд и това ще е за Коледа

# 248
Нищо не съм поръчвала, както и преди да се роди не съм чакала нищо то никого :Д . Общо взето каквото видя, че трябва - купувам, няма за кога да чакам. Така че някакви глезотии ще й вземат, предполагам. А ,сетих се - на бабите съм казала елеци и търлъчки в разни размери :Д. Сега тоя сезон са много добре.

Малката на слинг я нося вече, спи много стабилно и мама е спокойна. Давам за коликите Абоколикен или Инфакол /редувам ги/ + Биогая и не е толкова страшно определено. Слава богу, щото първите дни с колики бяха ад.

# 249
Ще и взема някоя играчка, няма да прекалявам. Така или иначе брат и компенсира като за двама.
От снощи нещо ме наболява разреза от секциото, но само в дясно, като ставам или сядам. Болката е пареща и остра, все едно ме прерязва. Като лежа или седя не ме боли.

# 250
Аз мисля, че мъжът ми повече иска играчки,отколкото Бо Simple Smile Той нали работи в такъв магазин и всички играчки иска да му ги вземе Simple Smile Онзи ден донесе един елен, който се слага на ръката, като кукла за театър и като го мърдаш пее коледни песни. Малкия голямо чудене му се чуди и му говори Simple Smile Виждам го, че реагира на дрънкалки. Вродителите ми кошарата му има гриф, който свети и го виждамм, че се заглежда и в това. Та, съм поръчала прожектираща нощна лампа само. Иначе тази година ще го чакат дрешки , памперси и адаптирано мляко под елхата. Което хич не е малко предвид как опатква памперсите като носни кърпи ( вчера направи 14 за ден!) и както вече минаваме основно на АМ Simple Smile Но догодина..чак не знам дали ще се вижда елхата от подаръци . Само да сме здрави!!

# 251
  • София
14 за ден Леле  майко, аз сменям максимум 5 на ден.Simple Smile
Заглежда се и Елени и се опитва да гука вече.

# 252
Ходих на хирург, смята че е някой вътрешен конец.
Възможно ли е 2 месеца след секциото да не се е резорбирал.
Междудругото снощи като излизах от банята се хлъзнах и може би разтегнах нещо.

# 253
14 за ден Леле  майко, аз сменям максимум 5 на ден.Simple Smile
Заглежда се и Елени и се опитва да гука вече.

При нас няма как - Анди е като право черво. Не ги броя, че ще се депресирам.

# 254
  • София
Живи и здрави да са , памперси има Simple Smile
Навън студ вика баща й аз казвам а я изведем той не ей какъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт