Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 897
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Аз си ги отбелязвам в приложението да го знам всеки ден как се справя .
И ние вчера имахме лек спор за излизането. Излязохме точно на време. Баща му беше умрял от студ, а малкото човече топличко. То аз така го обличам, че  и найлона слагам като духа. Нашето си кърти, а баща му дудне Simple Smile Ама хич не ми е. Не беше излизал отдавна.

# 256
  • София
И моето дете след всяко ядене си върши работата. Да не говорим, че е и рев докато не му сменя памперса, дори само ако е напикан. Голям глезльо е.

Преди малко го почерпиха с ротарикс и шествалентната, а аз плаках заедно с него. Пийкок, аз понеже по вас си сверявам часовника, вие слагахте ли ваксини?

# 257
Ц. Педи каза "рано е" и толкоз Simple Smile

# 258
Мерси, момичета!

Малдини, аз предлагам винаги и двете гърди. Рядко само едната, когато се нахрани и си заспи бързо след първата още.

Снощи имах повече мляко след доизцежданията и заспа в 22:30 някъде, което си беше супер. Така че ще изцеждам редовно. Хамалогия е, ама няма начин. Единствено нощем не цедя, че искам поне малко да спя. Но те пак са си пълни бая сутрин.

# 259
Аз напоследък само нощем цедя. Бебо като е много сънен, яде само от едната гърда. Ако направи две паузи по 4 часа (съответно 8 часа без изпразване на едната гърда) ми натежава много. Затова като хапне само от едната - цедя другата.  Правя го само за облекчение, но изваждам по 60-90мл, та и увеличавам запасите във фризера.

# 260
Мами на смесено хранене сме ам си го яде без проблем но дам ли му кърма рреве тръшка се все едно отрова съмм му дала на какво може да се дължи

# 261
Как даваш кърмата?

# 262
Ами от шише от края на първия месец отказа гърдата категорично

# 263
  • София
Unknown, сподели утре другиден как понесохте шествалентната, че на нас ни предстои съвсем скоро, решихме да е след празниците да не се шашкаме ще вдигне ли Т, как ще мине Hug

# 264
Ами от шише от края на първия месец отказа гърдата категорично

С каква температура е? Някоя я предпочитат със стайна, други с телесна.

# 265
Ами имам уред които ми я затопля на телесна.

# 266
Аз не запазвам кърма. Давам я на каката за имунитет. А и бебка и кърма не ще от шише. Нищо не иска от шише. Освен това, доколкото знам, кърмата с времето и разтежа на бебето променя хранителността си и няма да засити по-голямо бебе след време. Поправете ме ако греша. Та се надявам достатъчно дълго да си имам кърма. Поне ще направя, каквото зависи от мен.

# 267
  • София
Премерихне принцесата точно 5 кг и 59 см.  на 45 дни. Ваксини от януари живи и здрави.

# 268
  • София
И ние растем бавно. Качил е само 820гр за втория месец и е пораснал с 4см. Мислех, че е повече..

# 269
Моя тепърва ще има мерки и теглилки ама дрехите 3-6м по английска номерация  вече са му добре..

Общи условия

Активация на акаунт