Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 901
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Оо и при него така. Даже поръчах ромпъри 6-9м..

# 271
Живи и здрави да са , памперси има Simple Smile
Навън студ вика баща й аз казвам а я изведем той не ей какъв човек.
Ние бяхме навън. Идеално се чувстваше. Тепърва ще става още по- студено, с космонавт и дебело одеяло беше. Аз ще я изкарвам поне до -6, -7 градуса, стига да не е мокър снегът и да няма мъгли, ветрове и виелици. Като работех в детската градина и яслата излизаха навън при отрицателни температури, полезно е и за децата свежия въздух, пък и убива вирусите.

# 272
Моята кърма вече почти я няма. Лявата няма никой, дясната колкото и време да суче, после пак е гладна и се дохранваме. Изцеждам за Бог да прости по 40-50мл. и то само ако направим повече от 4 часа пауза, иначе и толкоз няма да изцедя.За ваксините и ние януари януари ги започваме.
Да ви се похваля вече няколко дни бебка прави 8 часови паузи през нощта. Яде в 23:00, заспива към 1 и се буди в 7.

# 273
И аз си пресъхвам. Слагам го сутрин и вечер, колкото да изцеди АКО има нещо. Естествено след това давам пълна доза АМ.
Днес е много кисел Sad Май се е запекъл и е някаква мъка. Вдига яката краката ама ни пръц  , ни жмъц.. Sad

# 274
  • София
Unknown 16 защо бавно бре добре са си децата. Моята е дръпнала 6 см за 45 дни. А и това , че са родени по- едри не значи че така ще вървят:)Гокемия излезе и той голям, а си е скакалец и до днес:)

# 275
Бихте ли ми казали колко мл давате на бебчовците на ден / на хранене? Вчера се заговорихме в групата и май аз давам много малко на моето Sad Сутрин и вечер изяжда по 120 , а през деня изяжда по 90. Като яде 5 пъти на ден.

# 276
Пийкок,и моето толкова яде.Отначало беше много лаком и наддаваше повече от добре но сега неще да яде.Правя му 120 и колкото изяде толкова.Някой път изяжда всичко,друг път половината и почва да се дърпа и да пищи.Тези колики край нямат. Confused Вчера бяхме на консултация и ваксина.Педиатъра каза,че добре наддавал,а на мен ми се струва слабичък.Тежи 5500,висок 57см,а е на два месеца и половина вече и си мисля,че повече трябва да е.

# 277
Стефи, нормално е да си удвоят рожденното тегло около 6м. Идеално си върви, не се притеснявай.

# 278
  • София
А недей на 6 м близо 9 кг бебе как ще нося аз сега без кръст оставам:)Simple Smile
Ами ние имаме 6 или 7 хранения по 130/130 мл като нощното изпива само 80/90 и подозирам, ме ще го спре скоро.тайно се надявам .

# 279
  • София
Аз когато не го кърмя му правя 90 и си ги изяжда и не е гладен за още, на 44 дни е и тежи 5,300, но понякога изяжда и 120мл, знам ли...

# 280
Привет!

Все не ми се получава да пиша редовно, едвам успях да изчета над 10 страници от последното ми влизане.
Аз да ви кажа си мисля, че много му давам пък. Той суче на гърда и после му давам 120 мл АМ. Обаче проверих на кантарчето след кърмене и установих, че той суче около 50 мл кърма и не му ли идва много адаптираното тогава? Че на 2 месеца и 10 дни е около 6,400кг. вече. А кърмя само с едната гърда, в другата почти няма кърма.
Иначе успях да се сдобия с Лефакс, а капките смених с Колийф и има подобрение с коликите определено.
Няколко нощи подред прави паузи по 5 часа, но не винаги в едни и същи часове. Ако е ял в 12ч. понякога спи до 5ч и успявам да се наспя и аз. Но понякога спи от 22ч до 3ч и тогава ми е големия зор да ставам. А снощи спа от 23ч. до 6ч. - такова нещо за първи път ни се случи.
Коледни и зимни дрешки и аз накупих от George. Поръчах за мъника и за баткото да са в тон Simple Smile Носи размер 3-6 месеца вече от 2 седмици, защото 0-3 му окъсяха и му опъват доста.
Почна доста да гука, ама съвсем ясно си казва "агу", много ми се смее и усмихва, има голям напредък  това отношение.
Психически и аз понякога не издържам. Старая се да си върша домакинската работа, да гледам бебето, в почивните дни пишем домашни с големия, освен това помагам в работата и на съпруга ми. През уикенда съм сама по цял ден с двете деца. Има дни, в които имам нужда поне малко да ме отмени ММ, но и той се връща уморенот работа и тогава стават кавгите. А аз понякога не мога да се изкъпя с дни, защото денем сме залепнали с малкия. Гледам и навън да излизаме, което поне малко ме разведрява.

# 281
  • София
Идеален си е . Всичко е строго индивидуално. Щом е спокоен яде спи ака всичко е наред. Аз ако лежа на това, че първия месец качват кг моята трябва да е 6 вече.
Всичко е условно.

# 282
Моя Агу не казва ама като иска биба се чува нещо от сорта на "ай" Simple Smile

# 283
  • София
Нашето е агхъ, нещо такова. Обаче усмивки дава като за световно. Той яде между 5-7 пъти по 110-150мл изцедена кърма.

# 284
Утре ще я теглим девойката, да видим за 2 седмици какво е качила.
Аз пък този път си поставих за цел да не се изоставям като с баткото.Ходех с дни некъпана, несресана, цялата омазана в кърма.Ужас.Сега първата ми работа сутрин е да изпратя мъжете по направление.Правя кафето, взимам душ, докато си пия кафето се гримирам(то няма кой да ме види у дома, но е за моето самочувствие) и едва след кафето започвам да домакинствам.Да, случвало се е да извадя прахосмука сутринта и да успея да го прибера чак вечерта, но не си го слагам на сърцето.Спокойна съм и изглеждам добре😊Такъв дзен никога не съм постигала с баткото🤔😁

Общи условия

Активация на акаунт