Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 886
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Лизи, шапка ти свалям! Аз не смея да го погледна този белег изобщо. Много ми е гадно, не мога да го преодолея все още. Поне свикнах да го докосвам.

# 481
  • София
Моя будува цял ден, най-много по някое време да дремне в ръцете ми от рев, но сме с жестоки колики. Заспива към 6 вечерта, буди се на 3-4 часа и в 3.30 се почват коликите, та до 18.00 без сън Simple Smile

# 482
Моя будува цял ден, най-много по някое време да дремне в ръцете ми от рев, но сме с жестоки колики. Заспива към 6 вечерта, буди се на 3-4 часа и в 3.30 се почват коликите, та до 18.00 без сън Simple Smile
Леле!Още малко и ще минат, пожелавам ти търпение🤗Сутрин спи от 7 до 9:30, хранене, сън от 10:30 до 12:30,  хранене, сън от 13:30 до 15:00 , хранене, и тук започва да будува повече и спи помоколо 40 мин до час, после яде в 18:00, 19:30, 21:30 е последното хранене, но заспива едва към 23 часа, понякога се буди за хранене в 3:30, понякога спи до 6:30.Общо взето тегаво е от 18 до 23 часа, но не е нещо уау, просто иска внимание.Иначе е кротка и си гука в кошарата или на дивана, разнасяме се естествено и така.И баткото беше такъв кротък.

# 483
Малдини-стомашни проблеми. Получих няколко кризи с непоносими болки. Гастрото ми изписа едно лекарство спазмолитик, но то се оказа несъвместимо с кърменето и не го почнах.

Да, спомням си, че беше писала за тия проблеми. Ивупрофенът е съвместим с кърменето; би ли ти свършил работа?

# 484
Моя всеки ден е различен. Може цял ден да спи и да се буди за ядене или да е буден цял ден. Но се старая в 23:30 да е в леглото. Тогава става към 7, яде до 7:40 и после спи до 10:30-11 и денят тръгва на някъде Simple Smile

# 485
Благодаря, Малдини  bouquet
Тели, имаше ли ефект с овлажнителя и колко процента влажност поддържахте?

Имаше определено. Съдех по мен, защото не се събуждах с пресъхнала уста. Иначе не съм следила за процента влажност, нямаше такава екстра овлажнителя. Пълнех резервоарчето и пусках като лягахме. През деня не съм го държала включен, защото обитавахме предимно хола.
Благодаря, Тели  bouquet

# 486
Извинявам се, че отново подхващам темата. Моля ви, препоръчайте ми термометър, от който сте наистина доволни, защото сега меря с дигитален на Чико, но му нямам доверие. 4 пъти го меря, че няма, но ми се струва топличко челото Sad

# 487
Lizzy, на върпоса с цеденето, няма смисъл да цедиш да. Въпреки че сигурно психологически ще семчувствам по добре ако изцедил и го хвърлиш:) възможно е това с лекарствата. За храната мога да ти кажа че се чисти със седици от организма даден белтък, съставка и тн затова инпредположих че с лекарствата е същото, но със сигурност концентрацията намалява. Моя бебешок ако нямаше проблеми с коремчето сигурно щеше да спи по 24 часа:) презмденя спи като Mrs Bamboo, само че всекинпът часовете саразлични но на такива интервали. Знаеш ли каквонсе сещам от книжката която четох с големия, ако искаме правин3 чсови паузи трябва да го занимаваме след хранене и да не му позволяваме да заспива веднага поне час. Иначе денем спи до към 3-4 добре  по около 2 часа след хранене, събужда се от колики, гушкам го заспива и пак го връщам в кревата. Ппсле може от 4 до 7 да изкара буден, хапва и спи до към 22- 23 часа, хапва и вчера се събуди в 3 и 30 и после в 7 и 30. Обаче единствения непокътнат сън е между 22 и 3 часа, после се буди от колики и се приспиваме...

# 488
Малдини-стомашни проблеми. Получих няколко кризи с непоносими болки. Гастрото ми изписа едно лекарство спазмолитик, но то се оказа несъвместимо с кърменето и не го почнах.

Да, спомням си, че беше писала за тия проблеми. Ивупрофенът е съвместим с кърменето; би ли ти свършил работа?

Не знам, може и да помага, но трябва да пробвам и да разбера. Спазмолитици ми изпсват, защото получавам спазъм на хранопровода от рефлукса, който си докарах от бременността.

Joony,  с времето напълно ще забравиш за него, защото избледнява до токава степен, че става като одраскано от коте. Само това вдлъбнато ме безпокои сега, но аз ще се консултирам с докторката си.

Аз да ви кажа не знам какво става, но пак ми зацапа. Някъде преди 10 дни беше първото зацапване след лохиите, което получих и мисля, че ми дойде цикъла. Тогава какво, аджеба е това сега?

# 489
Лизи, сигурна ли си, че ти е дошло? Да не би още да се чистиш? И на мен ми зацапа 10-ина дни след края на лохиите, и аз тогава реших, че ми е дошло, но нямаше нищо общо с цикъл. Приех го за част 2 на лохиите. Grinning

# 490
Изобщо не съм сигурна вече какво е, защото кръвта е кафява  т.е. стара. В пълен шах и мат съм. Лохиите ми свършиха някъде на 40 ден. А после някъде на 55-60 ден ми зацапа за няколко дни това кафеникаво течение. И сега не повече от 10 дни след това пак.

# 491
  • София
И на мен ми свършиха на 40тия ден и днес (53ти) ми се появи кафяво зацапване и реших че ми е дошло, ама май не е цикъл щом и вие сте така Grinning
Случвало ли ви се е бебетата нищо да не ги боли, а продължение на часове да не спират да плачат без спирка, нито на ръце, никъде...Сигурна съм че не са колики, защото като плаче не рита и не е онзи истеричен рев, не е гладен, а просто реве с един постоянен и монотонен рев и няма успокояване...Чудя се от какво може да е

# 492
  • София
Може да му е топло, студено, задушно, неудобна поза?

# 493
  • София
Мен лохиите ми бяха около 25 дни спряха и финито нямам зацапване или течения.
Днес ще излезем малко мисля да се разходим , ме вчера за подаръци цял дн в колата поне кротува и спи.

# 494
Да не го боли ушенцето бебо? Или неусдобно с памперсите, знам ли?!

Общи условия

Активация на акаунт