Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 883
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Или като нас си мрънка и реве. Моя големия беше така е тъй да си лелечи.

# 496
И нашия понякога пищи и крищи като заклан. И по принцип откакто се е родил е вечно недоволен, все мрънка, все се оплаква, много ревливо бебе ни се падна Grinning Напоследък трудно заспива и почти не спи. Около седмица правеше интервали по 6-7 часа нощем, от 2 дни пак се буди на 3-4 часа. Лудвам вече.

# 497
И нашия понякога пищи и крищи като заклан. И по принцип откакто се е родил е вечно недоволен, все мрънка, все се оплаква, много ревливо бебе ни се падна Grinning Напоследък трудно заспива и почти не спи. Около седмица правеше интервали по 6-7 часа нощем, от 2 дни пак се буди на 3-4 часа. Лудвам вече.

И Анди тая седмица почна пак да се буди на 3 часа през нощта. През деня постоянно си чеше венците с ръка, та си мисля, че е от зъби.

# 498
Мен лохиите ми бяха около 25 дни спряха и финито нямам зацапване или течения.

И аз така, с тази разлика, че след слагането на Макмирор профилактично (изписани от д-ра ми) ми тръгна едно неприятно и обилно течение, нямам дискомфорт, сърбеж или парене. Не знам какво е това нещо. След НГ ще ходя пак, че сега по празниците изобщо не ми се занимава с лекари, а и часове 100% няма да има.

Нощна пауза от 4+ часа аз изобщо не съм видяла, като гледам няма и да видя скоро. Ето тази нощ на 3 часа пак е ставал да си яде човекът. От миналата седмица и той трудно заспива, реве, мрънка, тръшка се. А се вижда, че му се спи, просто се инати.

# 499

И Анди тая седмица почна пак да се буди на 3 часа през нощта. През деня постоянно си чеше венците с ръка, та си мисля, че е от зъби.

А! СЪщата работа! Бутаме си ръцете в устата по цял ден, което е нещо ново - от 2-3 дни е. Не е от глад със сигурност, защото го прави и когато е ял. Започнах да бутам биберон, когато прави така, той иначе изобщо не го смуче. И той засмуква и си заспива даже така. Та явно нещо го мъчи, може и зъби да са, де да знам. Баткото ги изкара чак на 10 месеца първите, ще видим този мъник кога.

# 500
Лизи,на мен кожата ми стои изпъкнала над разреза от секциото и все още мястото е обезчувствено.Аз имам и един вертикален белег от стара коремна операция и сега хоризонтален от секциото като двата белега се засичат.Красива гледка. Simple Smile

# 501
  • Бурса
+1 за бутането на ръцете в устата. Прави го от 2 дни и съм сигурна че не е от глад, но за зъби ми се струва прекалено рано и незнам как да си го обясня... пробвам да бутам бибата тогава ама цък, не ще и не ще.

# 502
  • Sofia, Bulgaria
И ние сме така с ръцете, а след като дам бибата я плювва много смешно.

# 503
  • София
Кога мислите да кръщавате бебетата и как ще изберете кръстник ? Rolling Eyes

# 504
Евентуално май месец, когато има имен ден. Колкото по-малки, толкова по-добре.

# 505
  • София
И ние се чудихме дали пролетта или септември, като прави годинка.

Кръстница съм избрала още преди да забременея - близка приятелка.

# 506
ММ иска пролетта, аз искам на годинката.
И аз съм си избрала за кръстница приятелка, която е прекрасен, уникален човек и ще съм щастлива тя да го ориса и той да е като нея поне малко.

# 507
Да се похваля, малкия за първи път спа от 1 до 8ч, а паузата за яденето стана 8часа, чак не мога да повярвам, най-вероятно защото вчерапрез деня почти не е спал. До сега най-голямата пауза е била 5-6ч  🙂

За кръщенето аз все още незнам кой да бъде кръстника, ако имах избран нямаше да чакам до навършване на годинката.

Сега видях, че по сметката ми вече са парите от еднократната и детските. Simple Smile

# 508
С кръстницата на баткото имахме зор кой да изберем, защото някак си нямахме някой предвид. Избрахме кръстницата от сватбата ни. Сега имаме едно приятелско семейство, което много уважаваме и бих избрала някой от тях, даже може би мъжа.

Не ви се оплаках с новите си притеснения. То на една майка само това и дай - да се взира в детето си и да се тревожи за какво ли не. Но нашия мъник спи преобладаващо надясно и забелязах, че отзад главичката е почнала да се сплесква от дясната страна. Мъжът ми смята, че си втълпявам, ама аз не съм сляпа. Почнах да се боря постояно да му я въртя и се надявам да се коригира. Ще се консултирам и с педиатърката. Ваште бебчета как са?

# 509
Нашия също лапа яката ръцете.
Може лятото да го кръстим, не знам още. Харесала съм си една приятелка за кръстница. Само ме притеснява, че живее в София и рядко ще го вижда, но аз я чувствам като сестра и искам да  е тя. Ще решим с мъжът ми кой точно ще е.
Ох,вчера направих опит да прекараме един ден в моите родители..няма такъв катун!! Живеем през две пресечки. Значи си представете: бебе със зимен кош, сак с дрехи,шишета. Пакет памперси, една голяяма чанта от Джъмбо с шезлонг. На всичкото отгоре се напика 2 пъти, което означава пълно преобличане.. Абе, не мога да си представя ходене на море с него.. Може би един тир ще трябва да наемем..

Общи условия

Активация на акаунт