Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 878
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз събирам багажа в един сак на тримата сега предполагам и още един по малък .Аз имам  едно шише за малката само.Simple Smile шезлонг няма да вземам синът ми падна от него и не ме кефи като вещ .
За зъби рано е , по - късно по добре.

# 511
Аз да попитам за ушичките на бебетата. На моят син са малко щръкнали в горната част и не ми се иска да му стават клепнали като порасне. Той пък все едно напук, постоянно си ги подвива като си върти главичката и все му ги оправям. Вярно е, че е прекалено малък и те все още са много мекички, но ми се ще нещо да предприема, а не знам какво.

# 512
Кръстницата се самообяви:)))Сестра е на кръстника на баткото - и дано да я ориса да прилича на нея поне мъничко.Страхотно хлапе!
Против съм кръщенето, но е правнучка на свещеник, брат и е кръстен по същата причина...ще трябва да го преживея😁
Пак си поставям въпроса, ако може някой да се включи:Освен последния болничен от педиатъра и декларация , друго ще трябва ли да се подава в НОИ за да започне изплащането на ежемесечното майчинство?!

# 513
Не, това е достатъчно Simple Smile .

# 514
Моето си върти главата постоянно докато спи и да му намествам било то глава или уши е безсмислено.Ушите му са прибрани,но паричката на едното уше стърчи малко по напред от другата.Така ми го дадоха в родилното,с фабричен дефект. Grinning Явно е бил затиснат в корема ми и така си остана,но не е нещо фрапантно.
Аз мисля да правим кръщене през лятото юни,юли,като е топло времето.За кръсница смятам да избера сестра ми ако е възможно.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 12:38 от *Steffie*

# 515
  • Бурса
Възможно е Стефи. На голямата кръстник е брата на мъжа ми. Сега на беба пак искаме да е той и живот и здраве ще я кръстим юни/юли и ние.

# 516
  • София
Много сте писали!

За кръщенето съм чуденка. Кръстник ще е кумът ни, но за дата не знам. Четох, че е хубаво да е преди годинката, но ми се искаше да е на именния му ден, който е 20тина дни след рождения му ден. Ще помислим още.

Аз редувах страните, сега обаче вече спрях, той си прави каквото иска. От няколко дни се опитва да се обръща, извърта се на едната страна и с ръка се опитва да се обърне. Исках да е по-нататък това във времето, ама ще подпирам с възглавници май.

За лигавенето - ръцете му постоянно са в устата. Съответно, ако е ял, понякога даже връща от това бутане. Лиги колкото искаш, четох, че сега им е завишено слюнкоотделянето. Той дори се дави с тях понякога.

На мен взе, че ми дойде. Или поне така мисля. Свършиха ми лохиите и след десет дни цикъл, който продължи 8 дни. Няма и две седмици по-късно и снощи пак червена кръв с менструални болки - пак цикъл. Не знам какво се случва с мен, а и не знам дали ще мога да посетя АГ до края на годината. По този повод, Лизи , пих си но шпа и се цедих след 3ч. Дадох си кърмата, не се притеснявам. В болницата казаха, че няма проблем, а и не виждам реакция в детето.

Жана, гледах едни шапки за пристягане на ушите, но не помня къде. Ако ги намеря, ще пиша.

И аз да се оплача, че нали нямахме колики и спрях Лефакса. Десетина дни по-късно човекът вече спи неспокойно, буди се, приплаква на сън, извива се. Може ли да съм такава патка? Почнах го пак, дано му подейства отново толкова бързо.

# 517
Ами на бременни го изписват Но-шпа, а кърмачки да не могат да го пият пък ми е странно. То не че пише, че не може, а че няма данни.

# 518
  • София
Моето човече като го сложа да лежи на дясната си страна постоянно си обръща главата и застава на тила си, а тялото му е обърнато надясно, много се притеснявам че може да се задави така и го е правил. Как мога да му подпирам главата ? Зад него има възглавница но тя е за тялото. Като е на ляво си лежи спокойно

# 519
Алекс, освен друга възглавница да сложиш?

За НОИ, каква е тази декларация? Мен на работа нищо не са ми искали и много почвам да се дразня на атзи безотговорност.
Мен от работа са забравили да ми пратят приложение 9, та затова вече месец и половина съм без пари...рай.

# 520
  • София
http://accountingnews.bg/документи-при-майчинство-обновена-91.html
Тук много добре е обяснено за всички болнични и документи, даже може да си изтеглиш въпросната декларация и да а принтираш и попълниш

# 521
Моята госпожица вече въобще не иска да лежи настрани и се обръща по гръб и така си спи. На кой се е метнала не знам и двамата с баща и спим настрани. Относно бутането на ръцете в устата го прави от 3, 4 дни. За кръщенето и аз искам лятото от май месец натам.
 Нямах лохии 15 дни, а днес май ми дойде, но може и лохиите да са. Струва ми се много бързо аз родих на 23 все пак, няма и 2 месеца и айде цикъл ( по- добре да влизам в нормален ритъм), просто ми е странно.
Дясната гърда пуска по- малко кърма и аз я слагам сутрин на нея, но явно е умряло количество защото после цяла доза си хапва детето АМ.
Днес купих от лидълските плетени панталонки, тия майки всичко бяха изкупили, а промоцията е от вчера, едвам намерих малки размери.

# 522
Малкият от край време си спи и по гръб. Не се занимавам да го заклещвам, за да стои настрани. В Щатите препоръките са да спят по гръб, защото от настрани може да се извъртят по корем.

# 523
Не само в Щатите, по цял свят препоръките са да спят по гръб, само тук сме наопаки. Според мен се дължи на малоумната практика на акушерките в родилните домове да им подпират странично шишетата на креватчетата, за да не ги хранят едно по едно.

# 524
  • София
Да, но като е по гръб и лицето му гледа към тавана и така спи се давят, аз  така съм скачала нощно време да го обръщам с главата надолу от задавяне

Общи условия

Активация на акаунт