Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
момичета знам, че въпроса ми не е за тук, но някоя от вас от личен опит ако знае. След като дам изравнителния болничен от личната на работодателя друго давам ли с него и след това какъв документ трябва да дам за продължаване, че нищо не разбирам и никой не ми казва. Благодаря ви предварително

# 526
Дадох само болничния. От фирмата ми бяха изпратили декларацията за майчинство, попълних я и замина за офиса заедно с болничния. Simple Smile

# 527
Да, но като е по гръб и лицето му гледа към тавана и така спи се давят, аз  така съм скачала нощно време да го обръщам с главата надолу от задавяне

Бебчо е с рефлукс, обаче като е дълбоко заспал не повръща.

# 528
  • София
И моето зверче спи по гръб отдавна. Мята си главата накъдето поиска. От няколко дни се опитва и да се обръща по корем..

# 529
Здравейте! Останаха ми неотворени капки против колики Колийф 15 мл. Не знам дали е позволено да ги предлагам в темата, ако не е, изтрийте ми поста. От София съм. Ако някоя от вас се интересува, да ми пише на лс. Хубава вечер!

# 530
Идеята на спането по гръб е, че бебетата имат рефлекс да извъртат глава настрани.

# 531
Дадох само болничния. От фирмата ми бяха изпратили декларацията за майчинство, попълних я и замина за офиса заедно с болничния. Simple Smile
[/quote
Благодаря много Simple Smile

# 532
  • Варна
Момичета, аз живо се интересувам колко е нормално да спят бебетата на 2 месеца. Притеснила съм се нещо, че доста спи. По- големи паузи от 4 часа не е правил, но има дни, когато се буди да яде и после пак си заспива. Вечер стои поеече време буден, държал ни е и до 2 часа. Та вчера си отбелязвах в приложението кога спи и кога е буден и за 24 часа излезе, че е спал 12 часа и 8 е будувал...Иначе си гука, усмихва ни се, заглежда играчките, не е отпуснат и вял. Чета в нета ако бебето е поспаливо да сме се обърнели към педиатър...е, моето бебе поспаливо ли е?!

# 533
Бебето ти си е екстра, не се притеснявай излишно. Моят мъник спи м/у 9 и 14 часа в денонощие, всеки ден е различен и добре, че е приложението, та да следя нещата. Simple Smile

# 534
  • София
Чета и тук, и в други теми, и в нета, че е нормално за тази възраст, на която е Мони (на 24ти става на 2 месеца) да се заглежда по нас да се смее,да гука, да вижда играчка когато я движим, но той не прави нищо от изброеното. Ярка играчка изобщо не я забелязва като му я размхвам пред лицето, сякаш гледа през нея, има ли шанс да има проблеми с очите, ще споделя с педитъра да видим Confused

# 535
Споделете какви приложения ползвате,моля:)Аз бях изтеглила едно за кърменето, което уж имаше всичко...но ми отнемаше ужасно много време да нанеса всички подробности.Изнервих се и го изтрих🤔

# 536
Жана, и аз се притеснявам за ушите, защото нашия е същия, постоянно ги прегъва, а аз постоянно гледам да ги оправям. Още повече, че и аз и брат ми сме със щръкнали уши и се притеснявам да не станат и неговите така 🙄
А за спането, от няколко дни вече сам се обръща по гръб и аз спрях да го завъртам, защото се буди.
Да ви питам, как изпирате жълтите петна по дрешките? Ей голяма мъка с тия светли дрехи и като пусна пералнята на ръчно и не винаги се изпират.
За приложенията и на мен ми е интересно, аз не ползвам никакво и понякога се обърквам колко е спал, колко пъти е ял.
Алекс, Борис от няколко дни започна да се заглежда по нас и по играчки, най-вероятно съвсем скоро и Симеон ще започне. Според мен не трябва да се притесняваш.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 23:58 от _Neytiri_

# 537
Лорен се заглежда и се кара на Маша от музикалната играчка на леглото и, прави опити за усмивки, но не са ясно отчетливи.

# 538
Моя големи усмивки раздава. И гука и нещо си говори. Започна да държи дрънкалка. Обръща се настрани от лежане по корем. Аз вече само по гръб го слагам. От край време така спи най-спокойно.
Аз ползвам baby daybook. Там си отбелязвам основно яденето и памперсите

# 539
Ярка играчка изобщо не я забелязва като му я размхвам пред лицето, сякаш гледа през нея, има ли шанс да има проблеми с очите, ще споделя с педитъра да видим Confused
Малкия е на 2.5 месеца и също не се заглежда в размахваните пред лицето му играчки, на мен също ми минаваше мисълта за проблем с очичките. Удря рибките в активната гимнастика, но по-скоро инстинктивно, понеже му ги залепвам до ръчичките и той махайки ги закача случайно, а не целенасочено. Надявам се да не сме прави и всичко да е наред.

Приложението ми е Baby daybook, благодарна съм на споделилите го, на мен лично ми е много удобно.

_Neytiri_, не знам с тия ушета, дано не щръкнат, момченца са все пак и няма да имат дълги коси за прикритие. Жълтите петна махам като преди пералня ги запирам леко със сапун, после пера и всичко е наред, излизат без проблем.

Шушакис спи по гръб от доста време. Дори да го сложа настрани и да го подпра, пак го заварвам по гръб, та няма смисъл да си играя, той си застава самичък инстинктивно както му е най-удобно. Важното е главичката да е настрани.

Общи условия

Активация на акаунт