Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 861
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
В началото виждат черно бяло, ако им размахвате шарени играчки, може затова да не ги отразяват.

Какво перете на програма ръчно пране? Жълтите петна се махат без проблем на програма за памук с предпране.

# 541
  • Варна
И аз ползвам baby daybook

# 542
Аз ползвам Baby manager. Отбелязвам само храненето, като ми е най-полезно, че има възможност да отбележа от коя гърда съм хранила, че все се чудя.

Петната и аз третирам първо на ръка с четка и сапун. Ако е пропуснал памперсът откъм гърба гледам да не оставям да засъхне, че е по-трудно после. Ако е засъхнало може да капна Вениш.

Да знаете, че при хрема много помага, за да не се давят, да се повдигне матрачето.

# 543
И на baby daybook може да отбележиш от коя гърда си хранила.
Нашия е с постоянно надигнат матрак.

# 544
Благодаря момичета🤗Не намирам тези приложения в AppStore,но свалих едно Baby Tracker,което за сега ми изглежда ОК.
Петна натърквам със сапун, оставям да постоят час два така и мятам в пералнята на 40 градуса, стандартна програма за пране на памук - всичко излиза.
Усмивки раздава на поразия, така се буди😁😁Заглежда се в играчки, говори им и умира да слуша една звездичка която пее някаква приспивна песен.
Голям сън днес, чак се наложи да я будя.Снощи яде последно в 21:00, заспа в 23:00 и сутринта я събудих в 7:30, че ми се видя много време без хранене🤔Ако я бях оставила сигурно до 9 сутринта щеше да спи😳
Мерси Жане за инфото за документите🤗
Майките на момчета- не се вкарвайте във филми:)Момчетата вървят малко по - бавно в развитието от момичетата✌То цял живот е така 😂😂Казвам го от личен опит.

# 545
Боги също започва с усмивките от сутринта Simple Smile Едно куче, което му е подарък и му е първата играчка му е любома. Сигурно по 20 пъти го дърпам, че да му пее . Удря играчките в люлката и в шезлонга. Започна и една малка дрънкалка да държи. Гука, понякога се изсмява с глас. Ох, чак не вярвам, че е само на 2 месеца Simple Smile
От какво са петната, които търкате предварително?

# 546
И при нас са от ако Laughing
А, имаше едно мнение за ако преди моето, ама изчезна Rolling Eyes

# 547
  • София
MrsBamboo, ако е звездичката е от Джъмбо - и при нас е фаворит.
Тази сутрин ми би рекорда - 40мин рита, говори и се смее на въртележката над леглото.

# 548
При нас има нова тенденция - 6-часова пауза, от 22-22.30 до 4.  Пу-пу, да не е случайност. Обаче, както при всяка промяна, тя си заспива след това, а аз кукувам на телефона до следващото хранене. Много се дразня, защото ако хвана 6-те часа, плюс още два до следващото хранене, ще се събудя почти човек. Grinning

# 549
Ще стане, не се тревожи. Постепенно ще спинка повечко

# 550
Дано. Голямата ми дъщеря от новородена заспиваше в 20h с хранене в 11-12 и в 2-3. За месец отпадна първото, следващия месец - второто. А това малкото е следобед/вечер с някакъв режим на спане/хранене през кратки интервали и двете и чак към 22 се усмирява. Като реве по е 30 мин. преди това, като ритуал й е. Grinning

# 551
  • София
Разходихме се 30 чин спа и после се събуди първо гледаше кротко и после наду  гайдата е незнам сега спи вкъщи . Все сме наобратно Simple Smile
Поне ще свърша нещо.

# 552
  • София
Ох и при нас всичко е наобратно, с тия колики се буди за ядене в 2-3 , съответно яде и го почват и милия не може да заспи от болка, спи 20 мин.и се събужда с рев, с ММ сме на смени хаха, 2 часа той носи и люля, аз дремя, 2 часа аз и така докато стане нормален час за ставане Grinning После спи цял ден от умора и нощеска пак купон

# 553
  • София
Ох ужас пробвай чай от копър и анасон да му дадеш , но отделно ги купи свари и смеси. Синът ми беше така ужасно е наистина като зомби си.

# 554
Петната са от ако Simple Smile чат пат памперса пропуска. Аз пера на програма ръчно дрехите, ама ще мина на прогр памук.
Това приложение и на мен не ми излиза в AppStore.
Нашия мъник няма музикална играчка на леглото, ще трябва да му взема, че да се заглежда. Споделете, ако може снимка на тая звездичка, която обичат вашите малчугани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт