Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 860
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Оф, днес уж беше топло, но духаше вятър. И все пак го изведох..

# 556
  • София
И ние бяхме навън.
Ще пробвам да кача снимка на звездичката.

# 557
  • София
Имаме такава не й се нефи тя въобще на нищо дето се върти и пее мърда отгоре се дразни. Само да я гледаш в очите да й говориш е най- доволна , смее се и издава различни звуци.
Аз викам Unknown  16  на бебето звездичка снимка то играчка било ее .Simple Smile

# 558
Тоз нашия хубавец се научи като не му обръщаме внимание да ни подвиква Wink или удря по дрънкалката , която му виси над люлката. Ще има " строй се, преброй се" скоро Wink

# 559
Нашата е някаква пластмасова, пак с въженце на Чико.Не мога да качвам снимки през телефона😩

# 560
  • София
Искат си внимание това е истината .

# 561
  • София
Да, това с вниманието е на мода и при нас. Даже издава един гърлен звук, все едно се дави.

# 562
От AppStore аз съм с Baby+ 

# 563
Момичета, имам въпрос малко встрани от темата - В какви случаи се отлага ваксина? Аз съм болна от понеделник и уж ходя с маска, но от 2 дни бебка има сополи и покашля (според мен се дави от тях). Във вторник ни предстоят първите ваксини изобщо - тук в болницата не слагат, та съм в чуденка какво да правим. Уж няма Т, меря я под мишничката с електронен, но четох някъде, че ако 7-10 дни преди ваксината бебето е в контакт с болен е хубаво да се отложи. Освен това от известно време (седмица-две) е нервна и неспокойна, не мисля, че са колики и нз на какво се дължи. Сега зимния период е много кофти и нз какво да правя. Ще съм благодарна за съвети. Иначе и по нашите дрешки има петна от ако и ги отпирам с един сапун за петна преди да ги сложа в пералнята, много съм доволна. Ако някой се интересува може да погледна как се казва. Идната седмица бебка прави 2м и започва също да се заглежда по играчки, но бързо й омръзват 😂 Много обича да я люшка някой на ръце. Имаме и люлка, но тя не се признава - характер и половина 😂

# 564
  • Sofia, Bulgaria
Явно това с писъците е нормално. Много ми е смешно като издава такива звуци. Иначе тия дни прави много дълги паузи и даже се притеснявам. Защото си мисля, че е рано да спи по 7-8 часа. Обикновено яде към 3 и 30, а тези дни чак към 5 и 30.

# 565
  • Sofia, Bulgaria
Ние още нямаме ваксина, а е на 2м и половина вече. Тази седмица уж трябяаше, но лекарката ни отпрати защото и било натоварено. Чакахме 2 часа, а имаше само 3ма човека преди нас. Смених я и другата седмица ще ни слагат ротарикс, след празниците започваме другите.

# 566
Тези звездичка малчо много си я обича.Направо трепери от кеф. Heart Eyes Взехме му сега и обраователното кученце на фишърпрайс,но дечко си предпочита звездичката.Голям смях пада с нея.

# 567
И моя мъж иска да вземем кучето. Сега му е взел една ябълка, която пее. Онзи ден я оставям в краката му, докато плачеше да го разсейва. боги плаче, а ябълката казва "йееей, колко е забавнооо " Simple Smile И аз много се смях. Мисля да му вземем вълшебния джин малко по-нататък, за да си говорят двамата.  Сега любимата му играчка е един елен, който се слага като кукла за театър, но ръмжи коледни песни като го мърдаме Simple Smile

# 568
  • София
И аз съм си поръчала едно кученце, разказвач на приказки. Пее, говори, разказва и гатанки. Много обича да му се говори и така ще мога спокойно да си свърша нещо през деня.

Николова, аз бих отложила ваксината. Още повече, че детето е имало и сополи. Ние на 2м сложихме шествалентна+ротарикс, но беше напълно здрав. Е, слагах му фунгостатин, но педиатърката каза, че след като е локално, няма проблем.

# 569
  • София
Всички трябва да са здрави вкъщи за ваксината не само бебето , но и околните с които контактува. И да не забравите без къпане вечерта след вайсината:)

Общи условия

Активация на акаунт