Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 850
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
И аз мисля да направя така. Къде да ходя да търся лекар ако стане нещо, не дай си Боже!!??

# 601
  • София
Жанче, имаше някакво АМ за гладни бебета, по-засищащо. Защо не питаш педиатърката ти, аз не съм много запозната.

Аз за първи път вчера разбрах какво са колики. Не е имал, защото рано го почнах с био гайа+лефакс, обаче преди седмица реших да спра Лефакса, прецених, че са му минали. В резултат вчера пет часа беше едно пърдене, реване, извиване.. ужас, не знам дечицата със силни колики как го преживяват.

# 602
И аз си мисля същото да направя с ваксините. Направо с консултацията за 3 месец другата седмица.

# 603
Малкия ще го водя на консултация на 29.12. и ако е здрав, смятам да го боцкат. Да се минава, че да не го мисля. Празниците въобще не ме топлят, ММ го няма и ми е все тая празник ли е или не е. Родителите ми ще са при нас за НГ, пак е нещо.
Unknown, ще питам, макар че хич не ми се ще да сменям млякото. С това си е още от болницата, харесва го, ака си нормално по няколко пъти на ден, много рядко повръща. Като цяло съм доволна от млякото.
Просто си е лаком явно. На 29.11. беше 6.100, сега на следващата консултация ще е чукнал 7-те кила вече, 100%.

# 604
Вие слагате ли бебчовците в чувалчета? Моето много все да мята с крака, да ги вдига и се отгъва. За това мисля да го слагам вече в чувалче.

# 605
Слагам го от около седмица, понеже вечерта преди това станах да го нагледам и го заварих целия отвит.
То голямо буйстване, голямо нещо.

Аз съм хремава от вчера Sad , направо ще полудея, дано не го предам на малкия.
Пих сега парацетамол и вит.Ц от 500 мг, довечера ще дойде майка ми и ще ми донесе маски и някакви противогрипни от рода на Грипексмакс и Тайлол хот. Аман вече.

Кейти къде се губи, скоро не е писала.

# 606
Даа, и аз явно ще слагам. Вечер преди да заспи пълни памперса и след тази смяна мисля да го тикам в чувала. Че той вече му е окъсял сигурно,докато му дойде времето да го ползваме Simple Smile

# 607
Аз имам няколко чувалчета, даде ми ги сестрата на ММ, че и тя е с момченце (голямо вече). Бая са големки обаче, мънчето направо плува вътре Grinning , но поне и да се открива, няма да изстива.
Мяткай го и да ти е мирна главата, то с тия футболисти така ще е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Жанче да знаеш, 1 седмица преди ваксина, малчо не е хубава да е в контакт с болен, хремав или каквото и да е, въпрекимче с големия само на 1 ваксина конкретна много бяха стриктни, на другите не толкова. Идеята за коледните празници е че около нова година живо пиле неможеш да намериш ако недай боже нещо имаш.нужда от лекар. Мъжа ти докога няма да го има? Милата, евала!

# 609
Лизи, според мен много добре мисли мъжа ти и аз имах възможност за 29.12 и реших че няма да е тогава. Аз искам даже чак март да ги почнем. С тия алергии, ушким е добре ама знам ли, има си още малко сухо по кожата, акитата са си добре ама по-редички, знам ли го напълно ли е здрав или не е ли...а и с големия Януари точно и Февруари....чудя се как да убедя педиатъра. Иначе той трудно може да ми каже шуслеровите соли как биха се отразили, сано алерголог и специалист в това може.

# 610
Хаха и сега за яденето. Аз на моя мисле че му е време за режим вече. Първо вчера от 2 до 7 не му дадох да яде и то нв насила, мрънкотеше нешо след 2 като се наяде, после заспа към 4 и до 7 спа. Явно изобщо не е толкова гладен вече. Да ненговорим че онзи ден ми се наложи да излизам и от 7 до 4 следобед Мъжа ми каза нещя да яде, буквално ввднъж 30 мл, после 50 мл, чак в 4 огладнял и изял 140...идея нямам дали е било за деня само и сега пак почвам да го меря на всяко хранене защото аз досега го хранех 24 часа на по 3 часа и явно вече изобщо няма нужда от това. Той се буди от газове  и затова не спи спокойно и аз досега вде му давах да си яде, ама вече почвам от вечерта режим. Мисля след храненето в 12 поне до 5-6 сутринта нищо да не яде,ще сумнамбушствам пак.ама квонда се прави. Жанче, твоя явно е бая лакум ама питай все пак педито не за друго ами знам че не е хубаво много да качват също за костите. Той и моя за месц и половина 1.900 е качил от изписването и се чудя дали не е много...

# 611
Ема, аз всъщност съм донякъде спокойна, че яде горе-долу по колкото трябва милилитри за денонощие според кутията на Хип. То дали ще яде 7 пъти х150-160 мл или 10 пъти по 100 мл, все тая.
Ето например в 9 ч. се събуди и изяде 130 мл, в 11.30 ч. изяде 60 мл. Сега след час пак ще е гладен. Ей такива хранения прави, шарени в милилитрите и в часовете м/у храненията.
Иначе не отричам, че е лаком. Ламтурник е и то голям Grinning

# 612
Ема, аз всъщност съм донякъде спокойна, че яде горе-долу по колкото трябва милилитри за денонощие според кутията на Хип. То дали ще яде 7 пъти х150-160 мл или 10 пъти по 100 мл, все тая.
Ето например в 9 ч. се събуди и изяде 130 мл, в 11.30 ч. изяде 60 мл. Сега след час пак ще е гладен. Ей такива хранения прави, шарени в милилитрите и в часовете м/у храненията.
Иначе не отричам, че е лаком. Ламтурник е и то голям Grinning
ааа ясно, е не ти щото някакви притеснения имаше, аз нямам идея колко е нормално и колко не. Аз знам само 2 ри месец 120 на хранене, 3ти 130 и тн:) По колко пъти дори незнам, знам само че рязкото качване на килограми може да повлияе на развитието на костите им , рахити и тем подобни щуротии, но да не говоря глупости че не съм лекар а и самата аз не съм сигурна в нещата които говоря в момента:)

# 613
  • София
Всички големи болници инат спешно, което работи ако се случи нещо недай си боже.
Аз давам и по 150 мл и ги яде. Като ме мързи да се цедя от Хип й правя по 175 мл и тах изяжда. А е около 5500 според мен. .

# 614
Колко време след първото боцкане ви викат пак?Ние сложихме първите ваксини на 05.12. и казаха да звънна януари след празниците за час,но не разбрах само за консултация или имунизация. Thinking
След дълго умуване ще сменям АМ.Отначало като се роди малкият първата седмица ползвах дм—ското и по—добре беше.Сега с този Аптамил комфорт горкото само се мъчи.Много болезнени газове има.Незнам вече какво да му давам.

Общи условия

Активация на акаунт