Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Ние не сме слагали ваксини, защото беше болен и на антибиотик миналия месец. Предстоят ни сега в петък и вече ми е притеснено, хич не обичах този период с баткото и сега всичко наново ще изживея. Иначе исках да питам някой дава ли Thuya occidentalis преди и след ваксина? Давах на баткото като беше бебе?

# 586
  • София
Нашия педиатър, който също така е и хомеопат и невероятен диагностицик и ни даде схема със Шуслерови соли за преди, в деня и след ваксината, ако някой иска ще му снимам схемата

# 587
Нашия педиатър, който също така е и хомеопат и невероятен диагностицик и ни даде схема със Шуслерови соли за преди, в деня и след ваксината, ако някой иска ще му снимам схемата
дай да я видим аз незнам на моя алергичния как биха се отразили шуслерово соли ма.да.видя

# 588
  • София

Съответно, без задрасканите. Може да попиташ педиатъра как биха му се отразили

# 589
  • София
Миднайт, засичала ли си колко изцедена кърма яде за денонощие детето ти? И на колко е?

# 590
  • София
Сега на 20- ти прави два месеца Елвни. Яде между 720 и 900 мл на денонощие.

# 591
Браво,бе.Моя яде максимум 600  .. Дали не го държа гладен??

# 592
  • София
И аз изтеглих това приложение baby daybook и почнах да следя. Вчера е изял 740мл, днеска с това темпо ще удари 860мл. Хич не знам какво е норма, все пак е кърма, а не АМ

# 593
Доколкото четох има различни начини за изчисление на количеството, което трябва да яде.
Около 800мл трябва да изяжда 2 месечно бебе.
Или 1/6 от теглото му.
Или по 120мл при 6 кратно хранене, т.е. 720мл.

При 3 месечно:
800мл + 50мл = 850мл (за всеки следващ месец се добавят 50мл)
Или 130мл х 6 = 780мл

Дори при различните теории има около 100-150мл разлика, така че все пак всичко е индивидуално спрямо бебето Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 22:48 от _Neytiri_

# 594
Моят тукмак днес е ял 11 пъти, общо 1100 мл. По-точно от 0:00 ч. снощи до сега, засичам за 24 часа.

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:19 от Анонимен

# 595
Какво говориш ти, Жанче?! Моя вчера е ял 4 пъти, днес 5 по 120 мл.. Малееее, вече съвсем се притесних, че не го храня май достатъчно.. Ще ходя при педиатър тия дни, ще видя какво ще каже.

# 596
 Моя днеска (т.е. вече е вчера де) е ял 6 пъти, единия, от които 120мл АМ, а останалите кърмене.
Между другото аз с това кърмене не мога да му хвана края. Някои дни успявам само два пъти да го нахраня с кърма и тъкмо си помисля, че скоро ще спре съвсем и идва ден, в който успявам или изцяло на кърмене, или само с едно дохранване 🤔. Явно аз нещо греша в цялата работа, въпреки че нищо не променям в режима и храненето.
Да ви се оплача тия дни такъв Вълчи апетит ме гони, чак вече се притеснявам, нон стоп ми се яде. 🤭

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 00:48 от _Neytiri_

# 597
Какво говориш ти, Жанче?! Моя вчера е ял 4 пъти, днес 5 по 120 мл.. Малееее, вече съвсем се притесних, че не го храня май достатъчно.. Ще ходя при педиатър тия дни, ще видя какво ще каже.
Аз пък се притеснявам, че много яде, на два часа пищи за ядене. Направо в чудо съм се видяла и не знам какво да го правя.

# 598
Ние пак сме наопъки.Тоя скок в растежа вместо да е нервна тя спи! Ама сън ви казвам...по 18 часа на ден, чак се вкарвам във филми, все едно дете не съм гледала.Вече 2 такива периода имаше от по 2-3 дни ...заспала работа...и като се осефери настава едно сукане...през час, докато се регулира лактацията...
Нямам никаква представа колко яде...сеа се теглихме на домашния кантар 5300 на 2 месеца без един ден...струва ми се ОК.

# 599
И на мен постоянно ми се яде. Нещо пак ми се объркаха хормоните.

ММ настоява да отложим ваксините за след празниците, за да не се притесняваме навръх Коледа дали ще дигне Т или не.

Общи условия

Активация на акаунт