Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 847
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Стефи, на бебси ѝ поставиха 6-валентната на 5.12 и се разбрахме на 09.01 да отидем за пневмококовата и Ротарикс.

# 616
Ема, притеснявам се донякъде, понеже чета другите бебета колко по-малко ядат, ето виж с бебчето на Пийкок каква разлика в грамажа...

Стефи, на 29.11. го боцнаха мъника, сега на 29.12. пак.

# 617
Стефи, на нас също Аптамил комфорт не ни понесе. Зелени акита, свиване, ужасии. На нормалния Аптамил се върнах, никакви забележки. Ако си била доволна от дадено мляко, защо си го сменила, проблем ли е имало?
Нас ни биха ваксините днес, две от тях де. Третата януари. Добре сме засега, куулпач сложих на мястото, пихме и една доза Панадол превантивно по препоръка на доки.

# 618
  • София
Понеже бебо съм забелязала че като го нося като тигър заспива много бързо и го оставя в леглото направо по корем и така изкарва да спи сума ти време, но никога не го слагам през нощта така че ме е шубе да не се задуши, да питам дали би могло да има някакъв проблем спането по корем ? Rolling Eyes
Ние на 24ти правим 2 месеца, а ваксината след НГ

# 619
А ние нямаме още поставяни ваксини, освен в родилното. След 7 дни става на 3 месеца. Но мисля да послушам ММ  да отложим ваксините за след нова година. Мислите ли, че е проблем това, че още няма поставени и ги отлагам малко? С големия син си карахме по каланедар, но той се роди лятото и беше много по-лесно като сезон.

# 620
AleksandraT, понеже в периода на коликите бебси така поспиваше (като алтернатива на моя корем) четох, че при продължително спане по корем може да има проблем за тазобедрените стави.

Lizzy*, антиваксърите една ваксина не слагат и няма проблем, ти за някой друг месец се кахъриш. Не е страшно според мен, нали има месеци без ваксини, ще наваксвате тогава. На доста деца ги отлагат по една или друга причина.

Днес бебси от зор, че не ще да спи, се извъртя за нула време перпендикулярно на леглото, както си беше увита с одеалцето.  Crazy Освен това отново сме през лактационна криза и накрая ми омръзна, че не ще да спи, а само да ми виси на гърдите и излязохме навън. Диването заспа веднага и вече втори час си доспива в коридора.

# 621
Значи  най вероятно за час за имунизация са ми казали и малчо ще започне годината с боцкане.
Джони,дм ското мляко го бяхме взели на своя глава още като се роди малкият.После педиатъра препоръча Аптамил комфорт и оттогава сме на аптамил комфорт.Незнам дали да взема пак дм—ското или да стрелям на посоки докато уцелим нашето.

# 622
  • София
И ние отлажихме ваксините. Едно че се роди много малка, едно че в това време имаше сополки.

На 28.12 правим 3 месеца, но ще започнем с ваксините след 06.01.

# 623
Стефи, поразгледаай и пробвай с типове и марки. Не само да понася, но и да е качествено откъм съставки. Говори с педи за препоръки и за др млека. Нас ни съветваха Аптамил и още една марка, дето не я помня, нещо био органик имаше на опаковката... Не се срамувай да питаш

# 624
Джони,аз казвам на педи,но според нея това не е основание да се сменя АМ.Неискам повече да си мъча детето и мисля да сменя млякото на своя глава.
Ти на кой Аптамил си?Този в голямата синя кутия ли?

# 625
Момичета, аз давам на бебка Нан 1 и няма проблем. Яде го, 150мл. по 5 пъти. Вчера съм я хранила в 23:00 и чак в 8 я събудих да яде. Тя по принцип прави паузи от 23:00 до 6:30, с днес в 8 аз я събудих, да се притеснявам ли или? Бяхме навън и тя както винаги спа почти през цялото време( час и половина). От както минах на Нан акото и е между зелено и кафяво и е като пастет. Чудя се и аз дали да го сменям, защото и харесва, но акото и е малко странно. Дайте съвет.

# 626
Да, на нормалния съм - има го в големи и в малки кутии, съответно по 800 и 400 гр. в кутия, големия ест излиза по-евтино.
Педиатърката ти не е права, като има смущения детето ест, че ще смениш храната. Не е хубаво, но няма да го мъчиш.

# 627
За ваксините след НГ. Малко ме е страх с тия ваксини, дано всичко е наред. И Ротавирусната ще я слагам.

# 628
TsvetelinaP, няма какво да се тревожиш. Моя прави пауза от полунощ до 8 с 120 мл изядени.

# 629
  • София
Леле като ви чета...ние сме на смесено хранене, т.е.на денонощие е с 3-4 хранения с АМ, но му давам 90 мл, и аз съм с Нан 1, пише на опаковката 5 хранения 150 мл, но той яде по 8 пъти, което прави по около 90 мл на хранене, трябва ли да му правя по 150 ?? В неделя прави 2 месеца, много съм объркана

Общи условия

Активация на акаунт