Коледата наближава, ОКТОМВРИйчето подаръците обожава! - Тема 2

• 50 844
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Леле като ви чета...ние сме на смесено хранене, т.е.на денонощие е с 3-4 хранения с АМ, но му давам 90 мл, и аз съм с Нан 1, пише на опаковката 5 хранения 150 мл, но той яде по 8 пъти, което прави по около 90 мл на хранене, трябва ли да му правя по 150 ?? В неделя прави 2 месеца, много съм объркана
Щом яде по 8 пъти тези 90мл. трябва да му стигат. На кутията пише 150мл., но това е за 5 хранения. Моята 5 и стигат чудесно, храним се през 4 часа.

# 631
Ще помоля да дадете линк да поръчам Лефкс.

# 632
# 633
# 634
Лизи, звъннах, но ще има чак след 26, но може и тогава да няма. Ужас.

# 635
Аз също чаках около седмица за тях. Купих си голяма опаковка от 100 мл.

# 636
Поръчах си и аз голяма. Благодаря, момичета.

# 637
  • София
От фб групата, която дадох пристигат на следващия работен ден

# 638
  • София
Как са ви отношенията с мъжете след раждането ? Нашия бурен, весел живот се превърна само в ежедневие със ,,служебни разговори" от битова гледна точка. Преди правехме всичко заедно, ходхме навсякъде така, бяхме много задружни и сега ми е много тежко, че се получава едно редуване, в който всеки си прави нещо сам. Той иска да тръгва на фитнес с негов приятел, което за толкова години не е било!!! И естествено аз трябва да стоя вкъщи сама с бебето. Иска да ходи на уикенд под претекст че е ,,само за колегите" и не иска да ходим заедно като и аз имам нужда от 1 вечер разпускане заедно с него. Много от вас сигурно ще кажат, че сега ми е времето да си гледам детето вкъщи, но аз мисля, че човек ттябва винаги да се стреми да си запази отношенията и близостта с човека до себе си ,защото веднъж отдалечим ли се после връщането е много трудно. Съжалявам за дългия пост Hug

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 05:26 от AleksandraT

# 639
  • София
Така е Алекс не изпускай края. Ние де влачим навсякъде с бебето баткото е на градина иначе и той. Ако е нещо бързо ние чакаме в колата.
Забравям повече аз но мъжът ми си ме знае вика малко иму мине. Ние сме от 8 г заедно.

# 640
Алекс, нормално е може би (донякъде) да има такъв момент в отношенията след бебето. Как ти ще ходиш на фитнес, като трябва да се грижиш за на тати детето ?! Такива да ги нямаме ! Wink
Мъжете са малко странно племе, не се ядосвай, ще отмине и това.
ММ как един път не ме попита как съм аз, лично аз. Все за малкия пита. Нямам нищо против, разбира се, но на моменти като ми изпуши китарата и много се дразня.
Все едно аз вече съм никоя, така се чувствам в тези моменти.

# 641
  • София
Здравейте момичета, чета си ви редовно и често намирам тук отговори на въпросите, които ме вълнуват, тук чувствам, че имам близки хора, макар и да не се познаваме, макар и почти да не пиша. По някакъв начин сред вас се чувствам "вкъщи". Ние все пак вече почти година споделяме тревоги и радости заедно. Simple Smile

С моето дете борим рефлукс. Ужасно мъчително е да гледаш как детето ти постоянно връща мляко и устата му е вечно пълна, дори се дави, когато си ритка и гука щастливо. Ходихме на гастроентеролог. Изписа ни Гастротус и оризова каша, която да слагам в млякото. Гастротуса изобщо не помага, оризовата каша прави млякото гъсто, което е и идеята му, но пък Алекс не успява да го изяде цялото, а и го запича. А той си е запечен и без това. Ходенето ни по голяма нужда е гомяма мъка. Мажа дупето с олио, вдигам крачета, слагам термометъра. Ака по веднъж на един или два дни. Никога не съм очаквала, че едно ако може да ме направи толкова щастлива.

Яде по 6 пъти на по 135 мл, и като махнем връщаното, сигурно изяжда по малко над 700 гр на ден. Наддава, но май не много добре. След 1 седмица става на 3 месеца, а в момента е 5600.

Аз също съм сама. Сама съм денем, нощем уикендите, по празниците, а и май така и ще си остана. На таткото на бебето май много му идва да има дете и предпочита да се грижи само за себе си. То и преди беше така, всеки от нас се грижеше сам за себе си, но ако сега остане с нас, ще му се наложи да се грижи поне за детето си, а той явно не е готов за такова нещо. Затова предпочита да е при майка си и да си се грижат за него, вместо той за някой. А и има майки, които никога не "освобождават" синовете си и не им разрешават да имат собствено семейство. Така произвеждат инвалиди, но пък самите те са винаги обслужени и обгрижени.

Обичам си детето безкрайно, грижа се за него с много любов, но ми е трудно.

Извинявам се, ако ви натоварих. Ама пък си се оплаках сериозно... Flushed

# 642
Кейти Sad
Силно те прегръщам ! Ще мине рефлукса, ще го израсте малчо, не се притеснявай толкова.
На мъжът ти много му здраве, ти вече си имаш един малък силен мъж, който винаги ще те обича и ще се грижи за теб ! Това е най- важното ! Hug

# 643
Рано им е на мъжете да свикнат с новият човек. За тях нищо не се е променило. Пък и децата още не се пречкат в краката и не привличат вниманието толкова много. Но аз пък не мога да с еоткъсна от него. Чувствам се длъжна да съм наоколо и да го забавлявам. Иначе излизам на разни събития. Ходих на театър няколко пъти , на кино. Но и мъжът ми също излиза понякога. И двамата също излизаме. да е здрава майка ми, много ми помага и ми дава един вид свобода, което никак не е малко. Всичко ще се нареди, дайте време на мъжете. И аз се старая да съм търпелива, но хич не спестявам нищо Simple Smile

# 644
Алекс, на мен, като ходеща редовно на спорт, а ММ 2-3 пъти годишно на вила с приятели, ми се струва, че прекалено драматично приемаш нещата. Трудно е за хора с интензивен социален живот от раз да се затворят вкъщи покрай малкото човече, а и не е нужно. Редуване и когато имате възможност пълноценно време зеаедно за мен е най-доброто решение. При начина живот, който сте водили, доста по-депресиращо ще е да се затворите тримата вкъщи. Фитнес или инцидентен уикенд няма да ви разделичат, споко. Разбира се, ти също трябва да имаш твоето време да вземеш въздух. И все пак времето, което прекарвате заедно, да в повече от разделния режим. На мен определено ми тежи, че няма кога да ходя на спорт, защото от следобед докато стане време за лягане дребната още е кисела и ревлива, яде през час и аз я успокоявам най-добре. Но само чакам да се очовечи и си хващам 2 пъти седмично (поне) сакчето.

Кейти, гуш и от мен. Да го души този твоя недорасляк. Ще се справите с бебчо и ще си намерите стойностен човек, сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт