Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева Тема 3

• 86 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Всъщност ( не съм вярвала ,че някога ще го кажа ) ,но аз се надявам да спадне по-бързо. С извънматочна бременност съм.

# 646
  • Варна
След като имаш Т.,  обади ли се на д-р Калчев?  Не искам да те плаша,  но покачването на телесната температура( освен ако не си с някакъв вирус),  изобщо не е добър знак. Означава,  че тялото се бори с някаква инфекция...

# 647
Това си помислих и аз,но докато звънна и т спадна. Ще я следя и утре и без това трябва да пусна ЧХГ и да звъня на Теди и ще и кажа.

# 648
Лимонче, наблюдавай се за всеки случай, но като цяло ниската температура си е нормална за бременност. Да не говорим, че при притеснение и стрес се вдига също. При мен се случва доста често. Така че да е нещо такова или пък някаква лека настинка.

# 649

Момичета, как ви се струват? 2-ри ден от МЦ. АМН ще излезне другия петък.

# 650
На мен ми се струват ОК, може би ЛХ и ФСХ са леко високи, но те и моите са си такива винаги:)

# 651
  • София
И на мен ми се струват добре.  С каква цел са пускани - профилактично или следите нещо?

# 652
Zazameg, добре са ти. Такова ФСХ направо от младините си не съм виждала Laughing Ама аз съм специален случай. По-скоро наблюдавай ЛХ. Особено при процедура, защото е добре да е по-нисък. Възможно е да от подскачащите и да трябва да го озаптявате навреме, че да не се стига до канселиране.

# 653
Много ви благодаря! Док ги иска за ориентир. Надявам се да започнем процедура, второ инвитро. При първото в Щерев не са ми искали кой знае какви неща,  но LH ми е бил 5.30, което май е по-добре, но пък е правен на 6-ти ден от Ц. Знам ли и аз, надявам се да е доволен. Така или иначе, не знам дали ще са готови за процедури, може би няма да стане веднага.

# 654
  • София
Zazameg, опитът който планираш стимулиран ли ще бъде?

# 655
Ако е стимулиран ще вкарате сигурно цитротид по-рано. Ако е ЕЦ му напомни да те викне на по-ранен ден, за да не скочи прекалено много и да трябва да канселирате. Той си знае, ама все пак да не изпуснете за малко. Но в и двата случая настоявай за по-ранен преглед по възможност. При мен се налагаше да ходя на 6-7 ден, а не 9-10, както в повечето случаи.
Доста от нас се оказахме с такъв проблем. Аз даже с малко се оттървах. Само един канселирам опит, а ЕЦ-то ми се размина на косъм буквално и може би за 0.5-1 отгоре щяха да ме канселират пак. Макар че резултат БХ предпочитам да беше станало така.
Може да е единичен случай и този месец да е такъв, но ако ще правите опит го наблюдавайте.

# 656
Надявам се да е другия месец, имам час за 6.02 за да обсъдим нещата. Иска ми се стимулиран, но последно на ЗЕТ от всички медикаменти си докарах проблем с гърдите и не знам дали няма да е прекалена още една стимулация. При всички положения ще искам стриктно следене и да не се отлага много.

# 657
Zazameg късмет Flowers Four Leaf Clover дано всичко се нареди така както ти искаш.

# 658
  • София
Момичета, здравейте, съгласно информацията на ЦАР: до 28 февруари 2018 заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  38 450  включително. Аз влизам в тази категория. Обаче се чудя коя клиника да посоча - сега видях изискванията за лицензиране на новите клиники - Адела Фертилити трябва да има минимум 100 процедури, при които не по-малко от 25 на сто да има клинична
бременност със сърдечна дейност и при не по-малко от 15 на сто да има родени деца. Това са изискванията на Правилника, които са в сила от 01.2018 г. Смущава ме съюзът "и" - за да е спазено това изискване за 15% родени деца, значи документи за сключване на договор с фонда Адела ще може да подаде чак другия януари 2019 г. Дано нещо се бъркам, но го четох няколко пъти. Излиза, че единствената ми опция с д-р Калчев е Репробиомед. Някоя от вас има ли по-различна информация?

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 20:46 от Jacky33

# 659
  • От Луната
Мисля че имаше пояснение за нови клиники. Четох го с поправки в държавен вестник и не става много ясно. Трябва да прочета пълния текст за да съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт