Пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева Тема 3

• 86 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Simona k когато се обаждах Теди ми казваше както е писала Solace по добре да изчакате новото място, и на Деси съм звъняла същия отговор. Искахме да направим изследванията преди опита в новата клиника  ,но казаха да звъня февруари да ми кажат. А тук прочетох че пункция и трансфер ще правят в Репробиомед
Заради всичко това аз си запазих час. Занесох си всички стари изследвания и т.н., и влязох направо със въпрос."Какво правим?". Дадоха ми 2 варианта и аз реших да действам. Това те съветвам и теб. Запиши си час и си говори с доктора директно. Да те прегледа и да прецените какво ще правите.
[/url].  Благодаря ще звънна за час и ще видим какво ще кажат

# 631
  • Varna
Аз пускам в Малинов, че са свикнали или в Репрото, ако ще са там опитите, но не знам в Репрото до колко работи лабораторията.
В Малинов май нямаше как да си провериш резултатите онлайн. Или греша.

# 632
Няма, аз звъня по телефона, винаги са ми ги казвали, разбирам се да ми ги разпечатат и оставят вечер на охраната, ако ще минавам след 6:00-6:30 да си ги взема, ако ми трябват на хартиен. Мисля, че може и на мейл да ти ги пуснат.

# 633
  • София
В Малинов няма онлайн, но може да се обадиш по телефона да ти ги кажат.

# 634
  • Varna
Понеже пътуваме от Варна и се опитвам да намеря оптимален вариант за лаборатория. Да можем да пуснем всичко, което се иска преди инвитро. И най вече, дали ще ми трябва някакъв час ,за да може да се вземат секрети.

# 635
В Малинов час не са ми искали, но това беше докато док още беше там. Звънни и ги попитай или виж в Репрото как е. Дели май може да се включи с мнение, че е пускала там изследвания такива...

# 636
Аз ходих да ми взимат секрет за микробиология преди 2 мес., в клиниката беше супер мъртвило и веднага ме взеха.
Не мисля, че сега е по-различно.
За Малинов става въпрос.

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 12:05 от ver4eto_sv

# 637
  • София
В репрото бях взела пакет с изследвания + преглед, та затова записах час, но се оказа че трябва да дам секретите по-рано - отидох и ме взеха веднага щом се освободи кабинет. Тогава още нашите доктори бяха в репрото, та кабинетите бяха кът.

Иначе в Адела също вече взимат секрети - питайте.

Верчето вероятно говори за Малинов, щом като е било мъртвило..

# 638
  • Varna
Благодаря!

# 639
В  Репрото микробиологията става за около седмица до 10 дни. Поне аз като я пусках беше такъв срока.
Ако бързате го имайте предвид.

# 640
  • София
В репрото съм дала секрети на 10 ноември, резултатът ми е от 13 ноември. Това са точно 3 дни.
Хламидията е излезнала на 16.
Там има обикновена и разширена микробиология, правила съм разширена, която включва микоплазма и трихомони.
Казах че е спешно, защото бях на косъм да изпусна месеца.

# 641
Аз ходих да ми взимат секрет за микробиология преди 2 мес., в клиниката беше супер мъртвило и веднага ме взеха.
Не мисля, че сега е по-различно.
За Малинов става въпрос.
Нормално е има си свободни часове за вчера всички бяха заети .Всеки ден е имало операции подред миналата седмица.Не е натоварено нещата стават бързо не се чака.

# 642
  • София
Виж, в Малинов съм чакала седмица и повече да ми излезе резултата. И трябва да си го вземеш на място, ако не си техен пациент. И на печата на изследването пише репробиомед Wink

Смърфче, напливът върви с добрите доктори.

# 643
Момичета , започнах да вдигам температура,а определено не съм болна. Та се чудя дали трябва да ме притеснява това ? Не е много 37.1 ,но знам ли.. Иначе ЧХГ спада много бавно с тези темпове незнам кога ще спадне за два дни падна от 2164 на 2083. Утре пак ще пускам.

# 644
Виж, в Малинов съм чакала седмица и повече да ми излезе резултата. И трябва да си го вземеш на място, ако не си техен пациент. И на печата на изследването пише репробиомед Wink

Смърфче, напливът върви с добрите доктори.
Ами вече се прецаках с тая логика.
До тук при най прехвалените нищо не се случи и не се и разбра даже къде има някакъв проблем.
Толкова много неща ми изнамериха че нямам думи просто и ще е чудо да имам нещо положително да се надявам Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт