Чумата

• 44 828
  • 531
  •   1
Отговори
# 390
Знаем, знаем, Сирен. И за биткойните знаем.Simple Smile

Не е до до достъп до онлайн банкирането. В нашата двойка аз съм икономистът. Имам достъп до всички сметки, пароли, аз се занимавам с плащанията. Той няма достъп до моите сметки, онлайн банкиране. Предлагала съм – не иска. Не му се занимава. Така отговорността за мен е по-голяма – аз плащам сметки, следя и неговите, и моите сметки, но и имам ангажимент всичко да е погасено, платено, да съм в течение с разходите за месеца и кое е ок и кое не като покупка. И накрая да не каже – леле, ама кога свършиха тези пари, а да му съобщя с благ глас на жена-навигатор: "по сметката ти остават към края на месеца еди колко си лв.". И той да каже – "е, браво, аз мислех, че сме похарчили всичко". Simple Smile

# 391
много чуми в тази тема, много сметкаджийки, големи финансистки и банкерки ... а тези вашите мъже във форума да ги опишеш Simple Smile

# 392
много чуми в тази тема, много сметкаджийки, големи финансистки и банкерки ... а тези вашите мъже във форума да ги опишеш Simple Smile
Хаха. Верно.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 22:12 от Анонимен

# 393
А как ли се нарича чума от мъжки пол ?

# 394
  • София
Чум.
Или чвор.

# 395
Чум.
Или чвор.
Joy
Не е толкова апокалиптично.

# 396
Щях да напиша "холера", но и тя е от женски род.
Е, тогава остава само СПИН.

# 397
Аз предлагам "бактерий". Съществува си като дума и точно такъв вид организми са преносители на чумата.

# 398
# 399
  • град-държава
Херпес, ако питате мен.

# 400
Развеселих се от отговорите.
Представих си , както авторът е формулирал темата за "оная чума- жена му" , да има тема за "оня тиф , бактерий, спин - мъжа и " Laughing

# 401
Херпесът е безобиден, от него не се умира (май? newsm78). Синоним е на Муньо.
Виж, тифът и спинът са си смъртоносни вредители отвсякъде.

ПП В българския език няма дума "бактерий", да ме прощават русофилите. "Бактерия" е. Отново дама.  Laughing

# 402
  • град-държава
Не мори, ама мъчи. 😆

# 403
Е, то и Муньовците мъчат. Даже цял подфорум си имат, нищо, че главно се споменават майките им.  Laughing

# 404
  • На Марс
А тя знае ли, че я нарича така. Защото имам предчувствие, че ако разбере, ще кара на фотосинтеза до края на живота си.

той я нарича нещо животинско беше. бтв. тя знае че ѝ викам чумата

чубака е мило заради игривият мустак Simple Smile

Страх ме е да споделя как наричам моята ...

Общи условия

Активация на акаунт