Американски колеж - десета тема

• 117 432
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
ПС Не оправдавам бозата в енгейдж...
А и има и други канали за комуникация, които могат да заместят калпавото нещо и би трябвало да се използват от АК...

# 406
  • София
Боза си почна, боза си остана.

# 407
Нали това са последни дни на Engage, явно не му се стряскат адекватно.
Последни, последни, ама щом не е въведена отново другата система, да си ползват "добрия стар мейл" Thinking Децата имат навика да си го проверяват. Айде да не е Timetable, ама един прикачен към мейла pdf по випуски нямаше да им натежи (както на нас ни пускат графици за родителски срещи, ми не е толкова време!), четири години видяхме, че може и работи, тази... Engage е виновен Rolling Eyes

# 408
  • В офиса
Ако трябваше да се обадя спешно на детето, или ако се бях засилила да питам за темата по БЕЛ, щях да звънна между 11:30 и 2, като си мисля, че тогава са в "почивка". Е, не сгафих, слава богу.
Иначе нашите първи два файнъла са били лесни и приятни, каза детето.
Чакам енгрейда пак. На енгейдж вече даже не се ядосвам, нали го махат. Виж ако се криеха, че няма проблеми, щяха да ме дразнят.

# 409
Моя син в момента например планира интервюта с представители на университети... не е само той, всички 12сетокласници са на този етап. Ами важно му е например в петък или следващия понеделник дали има един или два файнъла и ако е един, дали е сутрешен или обеден... Че да не направи колизия с ангажиментите... та намества (пробва се) всичко за вторник-четвъртък-вторник, ако случайно тогава има време интервюиращия...
Пък и тъпо си е да станеш сутринта в 6, а да е можело да се наспиш до 8:30 поне преди изпит!
И за всеки случай, липсата на адекватна информация изнервя... особено ако си свикнал 4 години с ред на информиране, а сега "йок!" Rolling Eyes (предадох неговото дуднене и недоволство от предишните 2 дни чрез мое мрънкане Wink)

# 410
От вчера (по някое време...) в Engage в Home има това
т.е.
Можело! Но защо го нямаше в петък Rolling Eyes

# 411
  • София
Много "умно" им се е получило; файнъл до 31.01, после 01.02  и 02.02.   редовни занимания в училище (към кой ли срок?) и след това  безумната т.нар. зимна ваканция до 06.02. Вместо да почиват 1-6.02. Яко.

# 412
Много "умно" им се е получило; файнъл до 31.01, после 01.02  и 02.02.   редовни занимания в училище (към кой ли срок?) и след това  безумната т.нар. зимна ваканция до 06.02. Вместо да почиват 1-6.02. Яко.
Два учебни дни са имали винаги след файнълите и те са за срещи с преподавателите и получаване на "справките" за изпитите. Т.е. виждат си работите и ги коментират при желание. Та аз в това никакъв проблем не виждам Rolling Eyes то и другите училища що ли ходят изобщо на училище след "оформяне" за срока... А за размера на ваканциите - МОН!
Проблема за мен са дребните организационни недоглеждания, които не съм срещала от 4 години... и на петата се появяват... Не може графика на файнълите да им се прати на 22ри, при условие, че на 22ри вече трябва да са се явили на изпити!

# 413
  • София
Така и не разбрах какво са направили миналото лято. Grinning Scream Не мога да не правя аналогия със заглавието на онзи филм. Шегата настрана, смяна на учители ли имате предвид или напускане на учители?

# 414
Имах предвид кашата в СМГ.

# 415
  • София
Обадих се в Колежа да попитам какви са им плановете за следващата седмица във връзка в току-що обявената грипна ваканция. Оказва се, че "висшето" ръководство е в Щатите в момента  и се предполага заместващите ги да се допитат до тях как да се процедира. В превод, информация ще имаме най-рано в късния следобед днес, на родителския портал (Енгейдж?).

# 416
Досега график за изпити не е отменян, въпреки грипна ваканция, очаквам и сега да е така. Не знам за последните 2 дни как ще е.
Миналата година с "дървената ваканция" се съобразиха, даже беше по-голяма заради "пукане" на отоплителна инсталация на места в сградите...

# 417
peneva_a, тази година сигурно ще има нов график, тъй като децата ще са на училище на 7 февруари.

# 418
Файнълите са отменени.

# 419
Къде е оповестено? В Engage няма, на сайта им няма, на фейсбук страницата им също... То е ясно, че може да е имало съобщение за учениците на таблата за съобщения (забравих - на екраните за съобщения Wink) в Колежа, но пък... можеше и към нас информация да излезе някаква...
ПП: Таймтейбъла в Engage стои какъвто си беше.

Общи условия

Активация на акаунт