Американски колеж - десета тема

• 117 403
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
На ранния прием не е приет, то само едно местенце супер желано, но много висока цел! Не е отказан, отложен е. Чака оферти от щатите (30.03-02.04), вървят интервюта (май един остана с потенциално интерю). За UK ме информира за кои е подал две седмици след като всичко беше качено. Оттам нищо. Ми тива е, чакане сега и поддържане на успех Simple Smile

# 451
На ранния прием не е приет, то само едно местенце супер желано, но много висока цел! Не е отказан, отложен е. Чака оферти от щатите (30.03-02.04), вървят интервюта (май един остана с потенциално интерю). За UK ме информира за кои е подал две седмици след като всичко беше качено. Оттам нищо. Ми тива е, чакане сега и поддържане на успех Simple Smile

Стискам ви палци!

# 452
  • София
+1 стискащ палци.

# 453
Благодаря!

# 454
  • София
  И от мен палци! И да се похвалиш после!  Hug

# 455
Само да има с какво, веднага ще се похваля!

# 456
  • София
И от мен палцестискане, peneva_a, спечелихте моето дълбоко уважение с интелигентна комуникация, умерен тон и готовност винаги да се помогне. С удоволствие Ви чета, и искрено желая успех на сина Ви. Аз за себе си съм убедена, че скоро ще има с какво да се похвалите Simple Smile

# 457
Успех на детето ви!

# 458
И от мен палцестискане, peneva_a, спечелихте моето дълбоко уважение с интелигентна комуникация, умерен тон и готовност винаги да се помогне. С удоволствие Ви чета, и искрено желая успех на сина Ви. Аз за себе си съм убедена, че скоро ще има с какво да се похвалите Simple Smile
+1
Успех и от мен!

# 459
Благодаря! Но аз хич не съм толкова спокойна и уравновесена личност Blush
Като започвах да пиша в темата имаше няколко мами, които ми вдъхнаха увереност, децата им завършваха тогава Simple Smile
Тук май от родители на дванайсетокласници само с Фран се явяваме редовно, Стефан нещо липсва, Хелсън не съм мяркала скоро...
Някой да се похвали с кандидатстване, прием...

# 460
A, поглеждам отвреме-навреме, но напоследък нещо позамря темата....
За хвалене - не си падам по хвалбите, а и това, което аз оценявам като постижение, за друг е стандарт, децата, или по-право вече самостоятелните пълнолетни млади хора вървят по различни пътища...и водят различни битки.
Подаде документи девойката, за Холандия кани се и за Гергания, но първо иска да се яви отново на ДАФ, да си подобряла резултата. Ще видим, ако не й хрумне нещо друго междувременни... Сега се занимава с шофьорски курс, дори днес е на изпит, ако успее да свърши и това преди лудницата покрай завършване, матури, файнъли и документи...
Такива работи, нищо достойно за хвалене, освен че  сме живи и здрави и борещи се (доколко активно - въпрос на гледна точка, според тийнката - много здраво, според мен - би могло и повече). Какво да правиш - поколения....
Та за прием тук или там - нямам колебания, че ще стане, (освен ако не й дават тест по математика от университета в Амстердам, тогава ще види зор, че материалът е по-широк от ученото по нашите учебни програми), въпросът е по-скоро какво ще си избере и дали след година-две още ще й харесва....
И аз желая успех, Пенева.

# 461
нищо достойно за хвалене, освен че  сме живи и здрави и борещи се

Ами то още ви е рано за по-големи от това хвалби, но от сърце ви пожелавам много радост и успехи, докато ви дойде времето Simple Smile

# 462
A, поглеждам отвреме-навреме, но напоследък нещо позамря темата....
За хвалене - не си падам по хвалбите, а и това, което аз оценявам като постижение, за друг е стандарт, децата, или по-право вече самостоятелните пълнолетни млади хора вървят по различни пътища...и водят различни битки.
Подаде документи девойката, за Холандия кани се и за Гергания, но първо иска да се яви отново на ДАФ, да си подобряла резултата. Ще видим, ако не й хрумне нещо друго междувременни... Сега се занимава с шофьорски курс, дори днес е на изпит, ако успее да свърши и това преди лудницата покрай завършване, матури, файнъли и документи...
Такива работи, нищо достойно за хвалене, освен че  сме живи и здрави и борещи се (доколко активно - въпрос на гледна точка, според тийнката - много здраво, според мен - би могло и повече). Какво да правиш - поколения....
Та за прием тук или там - нямам колебания, че ще стане, (освен ако не й дават тест по математика от университета в Амстердам, тогава ще види зор, че материалът е по-широк от ученото по нашите учебни програми), въпросът е по-скоро какво ще си избере и дали след година-две още ще й харесва....
И аз желая успех, Пенева.
Благодаря!
Ох, и моя все за пустия шофьорски курс говори, ама нямаше време покрай кандидатстването за щатите декември, сега все нещо му изскача... Според мен е много по-свободен и лежерен отколкото в 11 клас по същото време... отколкото и в 9ти и в 10ти... но според него все има нещо да чете, да пише, да излиза с приятели... По-рано поне по математика коментирахме какво учат, ей така, че ми е интересно... Сега само знам кои са му учителите... Даже се чудя дали да ходя на родителската среща, само с един учител не съм се виждала, все нещо става и се разминаваме. Но пък ми е приятно, може да си причиня тоя кеф Wink почти за последно...
А за приема, аз имам колебания (не му ги казвам де, щото той доста високо се цели, а и целенето е продиктувано и от начина на финансиране...) ...
И той е съвсем наясно, че може и да се получи "Искаме те, но не можем да си те позволим с твоето искане за (почти) пълно финансиране."
ПП: След малко ще поразчистя, че..
ПП2: Съкратих

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 13:06 от peneva_a

# 463
  • софия
peneva_a, успех! Нека се случи най-доброто за детето!

# 464
  • В офиса
Peneva_a, силно стиснати палци. Той към Щатите се е ориентирал, нали? Там стипендиите за non-citizens не са ли силно орязани покрай Тръмп?
Изобщо не е ли Европа по-реалистичния вариант за хора, които очакват стипендии. Също след брекзит има ли промяна в таксите и условията за стипендии в UK. Aз съм все още страшно далеч от кандидатстване, та си нямам на идея. Споделяйте всички как върви кампанията, мисля че ще е много интересно.

"Според мен е много по-свободен и лежерен отколкото в 11 клас по същото време... отколкото и в 9ти и в 10ти... " Моята кара ултра лежерен 9-и клас, ама ултра. Не само че няма голямо учене. Няма никакво. Ама к'вото, такова. За едни 91.43 по англ е извън президентс листа, ама каза, че щяла да прави поправки на параграфите си, все още можело.

И да. Йънгс рулз. Какво ще правят децата, като си замине Weary

Общи условия

Активация на акаунт