Американски колеж - десета тема

• 117 310
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Същите имейли получихме, бяха попаднали в спама, та ги видях едва днес.
Ох, стискайте палци!

# 661
Вчера седна детето да пише есе по примерната тема, много сериозно прие задачата, засичахме и времето.
Много ще се изненадам, ако не ви приемат.
Много мило! Аз не съм чак такъв оптимист. Simple Smile

Не се опитвам да бъда мил. Просто виждам в това, което сте написали един много характерен микс от мотивация, концентрация, пунктуалност и правилно приоритизиране. Ако живот и здраве се запишете в АК, ще видите в колежаните за какво става дума.

# 662
  • Sofia
Дано сте прав, защото в това са ми съмненията дали АК е подходящ за нея. В голямата част от времето е неорганизирана и направо си я мързи. Ако може, само ще рисува... Но е абсурд да отиде в художествена гимназия.

# 663
Интелигентните хора имат енергоспестяващи наклонности. В АК лекуват и двете състояния Grinning

# 664
  • София
И при мен имейлите бяха попаднали в спама. Disappointed Видях ги вчера, а в петък я пуснах да отиде при най-добрата си приятелка в провинцията - да се забавлява два дни и да не мисли за изпити. Ще се върне днес в 18:00 часа. Явно няма да пишем примерното есе. Smirk

# 665
Но пък утре ще напишете есе за пример! Simple Smile

# 666
  • София

А дано, ама надали! Joy Есетата не са й силната част.

# 667
  • София
Може да получи внезапно вдъхновение! Ние разчитаме да ни помага висша сила и да ни дари със свръхестествена мощ 😂😂😊.

# 668
Не мога да повярвам, че е утре...

# 669
  • София
Може да получи внезапно вдъхновение! Ние разчитаме да ни помага висша сила и да ни дари със свръхестествена мощ 😂😂😊.

Joy Господ да поживи висшата сила! Joy Успех утре!

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 17:53 от sanaka

# 670
А дано, ама надали! Joy Есетата не са й силната част.
Пу, пу, да не и е уроки! Grinning

Joy Господ да поживи вишата сила! Joy Успех утре!
"Върви по дяволите!" Grinning

# 671
Успех на децата утре!

# 672
Здравейте! И ние сме на изпит утре. Може ли да ми обясните как да стигнем с метрото до Американския колеж от към централния вход? Не сме от София. Благодаря!

# 673
Слизате на спирка "Александър Теодоров Балан". Пресичате паркинга на магазин Хит. Пресичате улицата и завивате наляво. И оттам 500 метра все направо.
Но искрено ви препоръчвам да вземете такси.

# 674
  • София
Никога не съм ходила с метро, но спирката на Бизнес парка не е ли по-близо?
И аз препоръчвам да вземете такси.

Общи условия

Активация на акаунт