"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 34

• 70 386
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте нова съм и не съм сигурна дали пиша на правилното място за което предварително се извинявам.
 Ето я моята ситуация. Последната М ми беше на 18.10 днес е вече 12-ти ден на закъснение, не се пазим с моят мъж /но не свършва в мен/ .
Баш си се пазите според мен, но послушай съветите направи тест, ако има 2 черти, пусни кръвен...тук няма как да разгадаем защо ти закъснява...може и пак да е киста, така че действай.

# 16
Аз утре ще си взема тест и ще ви пиша. Благодаря за съветите

# 17
Здравейте нова съм и не съм сигурна дали пиша на правилното място за което предварително се извинявам.
 Ето я моята ситуация. Последната М ми беше на 18.10 днес е вече 12-ти ден на закъснение, не се пазим с моят мъж /но не свършва в мен/ . Вчера ме заболя корема, помислих си , че ми е дошло но беше само едно кафеникаво зацапване и повече нищо. М ми идва на 30-35дни понякога ми закъснява, но не повече от 5дни. Не съм си правила тест.
Слушай сега,значи този месец ми закъсня с 10дена и аз правя секс не винаги с предпазни средства.Много съм изчела по темата,особено за кафявото течение.То е признак за много неща,но и за бременност също.На мен например някой път преди цикъл точно ,имам също такова течение.Имах всички симптоми за бременност и вече мислех за кръвен тест,който е най-точен и ако има нещо то ще си излезе там.Търси се един хормон в кръвта ,който се отделя ,когато си бременна в по-голямо количество ,ако мога да се изразя така.Струва не повече от 15-19лева и става бързо,в някои лаборатории за два часа ,в други за повече,като се има напредвид ,че можеш да си проверкш резултата онлайн.Но нищо не се знае може закъснението да е по ред причини като стрес,смяната на времето/климата(топло-студено),от прекалено физическо натоварване,може да е от някакво заболяване. Късмет🤗

# 18
Благодаря, след малко ще отскоча до аптеката за един уринен тест, но се съмнявам да съм тъй като днес се събудих с леко бледо-розово зацапване

# 19
  • Варна
ЧХГ(човешки хорион гонотропин) се казва въпросния хормон.

# 20
Направих теста. Отрицателен.
Сега е време да си запазя час за гинеколог

# 21
Здравейте! Ще звучи смешно, но ... направих си кръвен тест в деня, в който трябваше да ми дойде. Стойностите са по-ниски от 0.100. Явно е отрицателен. Цикъл още нямам. НИКОГА не ми е закъснявал, НИКОГА. Може би просто имам нужда да го напиша и да попитам - има ли шанс кръвния тест да не е верен или дори да е верен - да съм го направила прекалено рано?

# 22
  • София
Ами сама казваш, че ти е редовен. Та не мисля, че кръвният греши.

# 23
Здравейте! Ще звучи смешно, но ... направих си кръвен тест в деня, в който трябваше да ми дойде. Стойностите са по-ниски от 0.100. Явно е отрицателен. Цикъл още нямам. НИКОГА не ми е закъснявал, НИКОГА. Може би просто имам нужда да го напиша и да попитам - има ли шанс кръвния тест да не е верен или дори да е верен - да съм го направила прекалено рано?

При бременност ЧХГ започва да се покачва непосредствено след имплантацията и съответно кръвният тест отчита доста рано повишаването на хормона. Сама разбираш, че няма как да си бременна, щом имаш редовен цикъл(това говори за овулация, която настъпва почти по едно и също време всеки месец). Така че не се самонавивай. Ще ти дойде скоро.

# 24

При бременност ЧХГ започва да се покачва непосредствено след имплантацията и съответно кръвният тест отчита доста рано повишаването на хормона. Сама разбираш, че няма как да си бременна, щом имаш редовен цикъл(това говори за овулация, която настъпва почти по едно и също време всеки месец). Така че не се самонавивай. Ще ти дойде скоро.

Да, просто по-скоро имах нужда да го  напиша Sad Извинявам се за СПАМа Flowers Hibiscus

# 25
Здравейте, аз имам следното питане, но не съм сигурна дали е точно за тази група. Гърдите ме болят вече от една седмица, а трябва да ми дойде чак към 10.12. Принципно ме болят само няколко дни преди М. Реших, че може да съм в овулация, но мисля, че до сега трябваше да спрат да ме болят. Може ли да ми кажете какви може да са причините да ме болят

# 26
  • София
Може да ти растат  bombs

# 27
Здравейте,
днес попаднах в много странна ситуация.
Следобед си направих тест за бременност при 5 дни закъснение. Отчетох резултата точно в определените от производителя минути. Имаше две черти, и двете много бледи, но след около 1 секунди втората черта (тази за бременност изчезна). Имате ли някакви съвети, да повтарям ли теста или да чакам. Цяла година правим опити и днес направо се изстрелях в небето, а сега...

# 28
  • София
Повтори утре с първа урина.
Обикновено тестовата черта не е никак бледа.
Вземи си Шуър Чек за по-сигурно. Там няма фалшиви черти.

# 29
Здравейте и от мен...
последния ми цикъл беше на 31.10, като цяло цикъла ми е около 32..33 дни. Предвид че се опитваме да имаме дете вече 8ми месец, като още първия направих спонтанен аборт, съм наясно че овулацията ми е била около 15.11, 16.11 , 17.11 -> в тези дни съм имала и полов контакт, като така е препоръчано от гинеколога ми. от 18.11 съм на дуфастон. До момента съм с 3 отрицателни тест - два от който Престо. Последния го направих на 28.11. Има ли вероятност нито един да не е отчел правилно поради ниски нива на хормон?
Базалната ми температура е 37,1.. 37,2, а през деня си поддържам 37,3.. 37,4, но не съм сигурна, че това не е нармално преди МЦ.

Общи условия

Активация на акаунт