"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 34

• 70 384
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Нали знаеш, че базална температура се мери по едно и също време, сутрин, още преди да си станала от леглото и да си се размърдала.

# 31
Да, наясно съм с това, затова писах, че реално БТ е 37,1 ... 37,2

# 32
Защото пишеш, че през деня поддържаш 37.3. А това няма отношение.

# 33
Хера, има вероятност да не се е натрупал чхг. Изчакай да мине 33-ят ден от цикъла ти и тогава си направи тест

# 34
Здравейте и от мен...
последния ми цикъл беше на 31.10, като цяло цикъла ми е около 32..33 дни. Предвид че се опитваме да имаме дете вече 8ми месец, като още първия направих спонтанен аборт, съм наясно че овулацията ми е била около 15.11, 16.11 , 17.11 -> в тези дни съм имала и полов контакт, като така е препоръчано от гинеколога ми. от 18.11 съм на дуфастон. До момента съм с 3 отрицателни тест - два от който Престо. Последния го направих на 28.11. Има ли вероятност нито един да не е отчел правилно поради ниски нива на хормон?
Базалната ми температура е 37,1.. 37,2, а през деня си поддържам 37,3.. 37,4, но не съм сигурна, че това не е нармално преди МЦ.

Здравей, аз съм със същите дни . Само , че моят цикъл е между 29-33 дни. Последния беше на 01.11 на 15 и 16 мисля , че беле О, но не е доказана от лекар . Според моите усещания на симптоми и признаци на О. Пия само ФК и магнезии. Мисля , че не е станало и този път , ще изчакам / дано успея / този месец да не почвам рано с тестовете . Пиша просто за да ти пожелая успех Simple Smile

# 35
Здравейте и от мен...
последния ми цикъл беше на 31.10, като цяло цикъла ми е около 32..33 дни. Предвид че се опитваме да имаме дете вече 8ми месец, като още първия направих спонтанен аборт, съм наясно че овулацията ми е била около 15.11, 16.11 , 17.11 -> в тези дни съм имала и полов контакт, като така е препоръчано от гинеколога ми. от 18.11 съм на дуфастон. До момента съм с 3 отрицателни тест - два от който Престо. Последния го направих на 28.11. Има ли вероятност нито един да не е отчел правилно поради ниски нива на хормон?
Базалната ми температура е 37,1.. 37,2, а през деня си поддържам 37,3.. 37,4, но не съм сигурна, че това не е нармално преди МЦ.

Здравей, аз съм със същите дни . Само , че моят цикъл е между 29-33 дни. Последния беше на 01.11 на 15 и 16 мисля , че беле О, но не е доказана от лекар . Според моите усещания на симптоми и признаци на О. Пия само ФК и магнезии. Мисля , че не е станало и този път , ще изчакам / дано успея / този месец да не почвам рано с тестовете . Пиша просто за да ти пожелая успех Simple Smile
Стискам ти палци да са се получили нещата този месец .. дано търпението ти да се възнагради с две чертички.

# 36
Здравейте момичета, писах в миналата тема как с мъжа ми сме на по 21 години и от 6 месеца правим безуспешни опити за бебе. Бях на гинеколог, но не получих адекватен съвет според мен. Каза ми, че може би имам поликистоза и да започна да пия противозачатъчни в период от 3 месеца. След това пак да я посетя. Ще си запиша час при друг гинеколог, за да ми даде повече информация. Та мисълта ми е какво е това поликистоза? Опасно ли е? И защо по дяволите противозачатъчни?

# 37
Здравейте момичета, писах в миналата тема как с мъжа ми сме на по 21 години и от 6 месеца правим безуспешни опити за бебе. Бях на гинеколог, но не получих адекватен съвет според мен. Каза ми, че може би имам поликистоза и да започна да пия противозачатъчни в период от 3 месеца. След това пак да я посетя. Ще си запиша час при друг гинеколог, за да ми даде повече информация. Та мисълта ми е какво е това поликистоза? Опасно ли е? И защо по дяволите противозачатъчни?

Напиши в Гугъл поликистозни яйчници и ще разбереш какво е. Дано новия доктор да е по-читав от стария. Трябваше него да го попиташ защо ти изписва противозачатъчни, не нас. Както ти бях отговорила, много е рано да търсиш проблеми. Вие сте на 21 опитвате САМО от 6 месеца. Сега от притеснение и затормозяване с доктори, съвсем ще затрудниш забременяването. Не е лъжа, че трябва спокойствие. Следиш ли овулация?

# 38
Здравейте и от мен. Дайте съвет, защото ще се побъркам. Ще се опитам да бъда изчерпателна.
Последния ми цикъл беше на 20.10.17,  трябваше да ми дойде пак на 20.11 най-късно на 22.11 , защото цикъла ми е с продължителност 30-33 дни, но последните месеци си кове на датата, та за това се чудя дали съм бременна.  Не следя овулацията ,нито базална темепература и с мъжа ми отдавна не се пазим. На 8 ден от закъснението си направих тест беше отрицателен. Днес е 12 ден от закъснението и си направих втори тест ( пак Surecheck ), но не мога да разбера резултата му. Първата чертичка е леко по бледа от тази на картинката на опаковката, а втората е има само, че е хоризонтална. Не знам какво да си мисля ?! Дали не съм го прекапала с урината и за това да се е размазал резултата не знам, но съм решила днес да си купя още един тест и ако до началото на друга седмица не ми дойде ще ходя на доктор. Симптоми за бременност почти нямам от 2-3 дни ми се гади леко, имах и ПМС преди и на датата на М този месец , но не ми дойде. Не ме боли нито кръста , нито гърдите, а знам че това са най явните симптоми. От няколко дена ме боли корем по точно червата все едно съм болна и корема ми е подут , но не съм болна. Внушавам си, че не съм бременна, за да не се разочаровам накрая пак, но от 2-3 вечери не мога да спя по корем а аз само така спя става ми гадно и корема почва да ме боли. Също няколко дена подред имах обилно бяло течение. Не знам какво да си мисля вече този тест ме шашна с втора черта хоризонтална ( хаха) Цикъла си ми е редовен по принцип  всеки месец, не ме е пропускал или закъснявал с повече от 5 дни последните 2-3 години и то рядко макс веднъж в годината да закъснее с 5 дни. Давайте мнения, че днес е събота, а до понеделник вторник има много време.

П.С. Надявам се да не съм прекалила с инфомарцията.
Ще прекача снимка на теста.

# 39
Според мен теста ти е отрицателен.  12 дни закъснение са достатъчни за тест и преглед при доктор. Аз бих посетила гинеколог в понеделник. 

# 40
А аз почвам да си мисля, че е невалиден/дефектен . Ще си направя още един утре, че неизвестното ме побърква и понеделник ми се струва много далече и да отивам на доктор, ако не ми е дошло до тогава.

# 41
Щом искаш направи още 1 тест.  При 12 дни закъснение можеш и сега да го направиш. 🤞

# 42
Тестът е отрицателен. При 12 дни закъснение втората черта щеше да се появи след няколко секунди и щеше да е много плътна. Отиди на лекар за да се види причината за закъснението.

# 43
И според мен е отрицателен. Peace

# 44
Добре, благодаря за мненията. Да, ще ида още в понеделник на преглед !

Общи условия

Активация на акаунт