Избор на сушилня - Тема 9

• 114 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Първото сушене го направих, то докато налучкаме, 5 часа се въртяхме. Първо за 60 мин, останаха леко влажни, после за 1,30 същата работа, накрая ги прострях да доизсъхнат. Не ми се рискува 2 часа, но следващия път ще пробвам.

# 196
За време ли я пускате? Нали програмите са според вида материя. Какъв вид и колко пране не изсъхна за толкова време?

# 197
За време ли я пускате? Нали програмите са според вида материя. Какъв вид и колко пране не изсъхна за толкова време?
За време я пуснах, защото не знам коя програма за какво пране е. Disappointed

# 198
  • Стара Загора
Аз вече пробвах моята. Вчера изпрах всички халати и хавлии и ги пуснах на програмата за хавлии, която е най-дългата, 3 часа. Изсуши ги перфектно, извадих ги много мекички и приятно ухаещи на омекотителя за пране Simple SmileЕдинствения минус, е че е шумна, 67db... Доволна съм за сега от импулсивната си покупка.

# 199
За време я пуснах, защото не знам коя програма за какво пране е. Disappointed
Поне отпред на самата сушилня няма ли надписи покрай програмите? Качи някаква снимка. Аз не можах да открия упътване за твоята сушилня.

# 200
....

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 14:42 от J_Popi

# 201
Не, това е ръководство на някакъв  Hoover, момичето има  Indesit HPD8416AT.

# 202
  • в 1001-та нощ
При мен има напредък. На Нова година имах раазговори по темата и ми предложиха голяма отстъпка от вносителите на Bosch. Колко голяма - не мога да кажа, но влязих на сайта им да разгледам. За Bosch от темата съм запомнила, че нямат програма вълна, а вълна финиш, но ще преглътна това - не е най-голямата драма.

Избрах тази сушилня - има клас на конд. ефективност А и клас на енергийна ефективност А+++, най-ниско ниво на шум от предложените модели - 59 дб, самопочистващ се кондензатор ....

Тъй като повечето неща човек ги схваща, като ползва уреда - нещо друго да ме посъветвате при избора на продукт от марката?

http://www.bosch-home.bg/productlist/washers-dryers/tumble-dryer … glebox=768514316/

# 203
  • на Мелмак
Супер е машинката, взимай смело 😊.

# 204
  • в 1001-та нощ
А то ще е епична битка, докато се стигне до там. Но все от някъде се започва, а и като имам предвид конкретен модел, както и финансовия аргумент - става по-лесно Simple Smile Поне няма да има протакане за избора на конкретен продукт Simple Smile

# 205
  • Велико Търново
При мен има напредък. На Нова година имах раазговори по темата и ми предложиха голяма отстъпка от вносителите на Bosch. Колко голяма - не мога да кажа, но влязих на сайта им да разгледам. За Bosch от темата съм запомнила, че нямат програма вълна, а вълна финиш, но ще преглътна това - не е най-голямата драма.

Избрах тази сушилня - има клас на конд. ефективност А и клас на енергийна ефективност А+++, най-ниско ниво на шум от предложените модели - 59 дб, самопочистващ се кондензатор ....

Тъй като повечето неща човек ги схваща, като ползва уреда - нещо друго да ме посъветвате при избора на продукт от марката?

http://www.bosch-home.bg/productlist/washers-dryers/tumble-dryer … glebox=768514316/
Аз взех същата, преди месец, но за 8 кг. Нивото на шум, на което много държах, е 60 db., а консумацията на ел. енергия е минус 10% от нормалното за клас А+++. Взех я и с голямо намаление от Техномикс.
Ето https://www.tehnomix.bg/edra-byala-tehnika/sushilni/sushilni-s-t … a-bosch-wty-887w5

# 206
+1 за Bosh от линка. Няма да съжаляваш. Вълна финиш съм ползвала няколко пъти за изпрани дрехи - изкарва ги влажни, ни не е драма.

# 207
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви Simple Smile

dannyny, странно, че габаритите са подобни, но е за  8 кг Simple Smile

Като прочета ниво на шум около 60 дб и се потрисам направо. Като взимах roomba-та - спомням си, че се водеше много тиха - около 65 дб. Ами много по-тиха очквах да е Simple Smile То, вярно, че не бучи, като класическа прахосмукачка, но много ме учудва сходната сила на шума при сушилните. Пералнята почти не я чувам, вярно, че е в шкаф. От една сушилня очаквам да е по-тиха от пералня - нали няма вода. Явно ще ходя да слушам някъде какъв шум вдига. Важно - да не смущава вечерната семейна идилия.

Моля да споделите как въприемате шума от сушилнята. Вероятно въпросът ми звучи налудничаво, но мисля за това, откакто съм фиксирала този параметър.

# 208
  • Велико Търново

a.l.e.n.a , моята сушилня поради липса на място я цопнах на средата на тесния ни и дълъг коридор. Честно казано не зная как шумят тези с 65 db, но аз държах колкото се може по да е безшумна. Е, чува се все пак, но ми е приятно - все пак си имам сушилня. Но има ли дрехи с ципове да се сушат - тракането е огромно.

# 209
  • Стара Загора
Моята я сложих в коридора, ако съм там шума е дразнещ, но в другите стаи не се чува толкова. По-горе писах че е 67db.

Общи условия

Активация на акаунт