Избор на сушилня - Тема 9

• 114 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви Simple Smile А по-дразнещ ли е този шум, спрямо от пералня?

Едното място, което виждам, като възможно - е в дневната и затова наистина ми е важно.. Воят на ММ ще е до небесата. Ако не беше нужно дрехите да се вадят веднага след сушене - бих я пускала нощем, но съм останала с впечатление, че след приключване на програмата - трябва да се извадят, за да не се мачкат, нали не бъркам? Затова мисля да пускам пералня, като се прибера от работа и веднага след това сушене - така, че всичко да приключи до лягане. Сега пускам пералня по-късно и простирам на сушилка - преди лягане.

Другото място, което ММ предложи е в коридора - с преработка на шкафчета за обувки, до входната врата. Ами това с преработката не ми допада особено, както и влизаш - бам - сушилня Sad

И за банята мисля, малко ще отеснее, но съм по-навита, отколкото в коридора. Довечера ще обикалям пак с рулетката Simple Smile

# 211
  • Велико Търново
Благодаря Ви Simple Smile А по-дразнещ ли е този шум, спрямо от пералня?

Едното място, което виждам, като възможно - е в дневната и затова наистина ми е важно.. Воят на ММ ще е до небесата. Ако не беше нужно дрехите да се вадят веднага след сушене - бих я пускала нощем, но съм останала с впечатление, че след приключване на програмата - трябва да се извадят, за да не се мачкат, нали не бъркам? Затова мисля да пускам пералня, като се прибера от работа и веднага след това сушене - така, че всичко да приключи до лягане. Сега пускам пералня по-късно и простирам на сушилка - преди лягане.

Другото място, което ММ предложи е в коридора - с преработка на шкафчета за обувки, до входната врата. Ами това с преработката не ми допада особено, както и влизаш - бам - сушилня Sad

И за банята мисля, малко ще отеснее, но съм по-навита, отколкото в коридора. Довечера ще обикалям пак с рулетката Simple Smile
Дрехите може и да не се вадят веднага, има една функция, която ги позавърта от време на време срещу намачкване. Също така има и отложен финал на сушене. Нагласяш сушилнята след колко време искаш да ти спре.
Ако е в дневната по скоро мен би ме дразнил шумът, както ме дразни като пусна аспиратора. Но всеки си свиква.

# 212
Моята сушилня е в коридора. Не я пускам нощем обаче. Обикновено сме в някоя стая и като затворя вратата не й обръщам внимание. Дрехи с ципове тракат, както и копчета на дънки дори обърнати наобратно и закопчани.
В дневната ще ви дразни според мен. Шума е постоянен. Не си почива като пералнята.

# 213
  • Ловеч
Ние сме със Siemens за 9кг. 65db и е шумът. Стои пред входната врата в коридора в шкаф. Определено си се чува, като работи.

# 214
Също и като се ползват топки направо си е доста шумно. Е, според вида на топките, но все пак. По-скоро за дневна не е много добър вариант, по-добре помислете нещо друго, ще ви дразни, колкото и да е тиха.

# 215
Аз най - сетне уличих програмата, излязоха сухички. Stuck Out Tongue Winking Eye
Забелязах, че си връща времето.

# 216
  • Ловеч
Може да я пускате и с отложен край и да суши, докато не сте вкъщи.

# 217
  • София
И моята, както съм писала, е в дневната. Дразни ме ужасно, полудявам от този шум!  А сега съм си у дома и няма спасение. Иначе овлажнява и ароматизира. Но обмислям да я преместя в ниша в банята. Като съм на работа, няма проблем - пускам я на отложен старт и суши докато никой няма вкъщи. Изчислявам горе-долу до часа на завършване да съм се прибрала, но не е фатално. Но аз я ползвам поне оо 2 пъти на ден, така че едно сушене ми се пада “на живо” и хич не е приятно...

# 218
Шумни са сушилните. В началото си мислех, че съм на летището  Wink.
Вълнените топки не се чуват при въртене. Има едни гумени, от Хита съм ги взела, те омекват при сушенето и също не шумят.
Нашата сега е на остъклен балкон и не ми пречи.
Заедно с миялната са ми най-любимите уреди.

# 219
  • Бургас
Шумът е определящ и от това какво върти вътре.Ако има дрехи с ципове , е няма такова тракане...дразнещо си е!

# 220
  • в 1001-та нощ
О, много Ви благодаря Heart Eyes Споделеното ми е от голяма полза Heart

Ще мисля за банята или кородора, но не ми се иска да при влага ...

# 221
Mоята сушилня е на терасата /остъклена/. Голям рахат е. Но ако беше някъде вътре в апартамента щеше да ме дразни.

# 222
То няма как да не шуми , чува се . Аз сега използвам на майка , която е с пералня и се чува като работи , топките са вълнени и не се чуват .
Но ние ще взимаме за в нас отделно само сушилня и искам да ви попитам, дали някой има сушилня в спалнята, дали е проблем , защото аз мисля там да я сложа .

# 223
  • София
Моята е в спалнята. Пускам я през деня и не ми пречи. Няма влага.

# 224
Моята е в спалнята. Пускам я през деня и не ми пречи. Няма влага.

Анита , а каква марка и модел е ?

Общи условия

Активация на акаунт