Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Родители в заетост

  • 90 118
  • 783
  •   1
Отговори
# 780
  • Мнения: 4 085
В правилата пише, че може....трябва да се пита, да.

това пише в документа им- информация за родители, в случая че съм с 3 деца, мисля бих била допустима.......стига да я отворят. А иначче пише, че не е допустимо за същотто дете, ама не пише че не е допустимо за дрруго. А иначе, за да се класират такива родители за 2то дете, очевадно трябва да пуснат неплатен за отглеждане на дете и тогава да кандидатстват......стига да отворят пак програмата, а това ще стане, според мен, само ако се гласува бюджет, иначе пари явно няма по нея.

Заети родители на деца до 5-годишна възраст (вкл.), които вече са участвали в проекта и са получили услугата „Детегледач” за период от 18 месеца не са допустими за включване отново за отглеждане на същото дете/деца, тъй като са се възползвали от услугата, за да се върнат в заетост, а за да отговарят на условията за допустимост, следва да отсъстват от работа поради отглеждане на дете/деца до 5-годишна възраст.
   Многодетните родители са допустими за повторно участие в проекта само в случай, че в предходния период са ползвали услугите на детегледач, назначен на пълен работен ден (8 часа) за отглеждане на дете от 0 до 5 години (вкл.) и в настоящия прием желаят да бъдат включени в проекта за предоставяне на почасова услуга в рамките на до 4 часа на ден.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 19:53 от Cherry^Blossom

# 781
  • Мнения: 1
Здравейте на всички!
Ние кандидатствахме по програма в последния възможен дени сме одобрени
Може ли някоя мама с опит да сподели какво се случва с проверките - чести ли са, обаждат ли се предварително?
Одобрени сме за 8 часов работен ден, но моето работно време не съвпада с посоченото в програмата..
Благодаря!

# 782
  • Мнения: 155
Ние започнахме програмата преди почти една година и до сега са ни правили веднъж проверка.

# 783
  • Пловдив
  • Мнения: 331
Ние започнахме програмата преди почти една година и до сега са ни правили веднъж проверка.
Ние започнахме миналата година през юли и също до сега са ни правили една проверка. Беше преди 2 месеца. Може различните Брюра по труда да правят различен брой проверки.

Общи условия

Активация на акаунт