Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 071
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Helinor17, не не, пробремът не е в хепарина, с него нямах никакви проблеми. просто от една седмица към него прибавиха профилактично аспирин и оттогава се започна с кръвоизливите. ще го спра и след празниците ще ида на лекар. друго за сега не мога да направя май.

Правилно си решила- и аз така бих направила.  Peace
Имам чувството, че се прекалява с тия препарати.
Клексана ти е достатъчен- то даже се взима или клексана или АП. И двете ми се виждат много.

# 631
Ами не при всеки са много.
Аз бях на комбинация от двете всяка вечер от преди трансфера до 36 г.с. и не съм имала никакви проблеми. Синини и бучки от фраксито да, колкото искаш. Но кръвоизливи не, нито веднъж.
Та си зависи от мутациите как ще се приемат. Изключвам редуването през ден, то е абсолютно безсмислено за мен като терапия.

# 632
Бурна,честити сърчица!!!Живи и здрави до края.

# 633
  • Пловдив
Имам три блистера Регулон, който му е нужен да ми пише на лични!

# 634
Буена,браво момиче!

# 635
Добро утро момичета.Моето чакане приключи-имам си две чертички.Сега ще чакам на 4 прегледа при гинеколожката си и да ми направи кръвния тест.На всички пожелавам да имат своето чудо през Новата Година ❤❤❤

# 636
Честито,Mercedes! Сигурна бях, че ще успееш! Да ти е лека и безпроблемна!Наслаждавай се на чудесния си Коледен подарък!

# 637
Честито Simple Smile

# 638
Браво, Мерцедес! Честито! Благодаря ти, че сподели и ни вдъхна надежда.

# 639
Данила-то надеждата крепи всяка от нас.Мерси 😊

# 640
Честито,Мерседес,живи и здрави до края!!!

# 641
Буена, сега прочетох!
Голяма радост и то двойна! Честити сърчица! Стискам палчета леко да минат 9 м и две пухчета да те зарадват! Heart

# 642
Браво Буена,да си ги гледаш добре 9 месеца. Hug Hug Hug Hug

# 643
  • На остров
Буена хайде дано само хубави новини след теб ! Аз този път искам един брой ако може розово вързопче Simple Smile.
Мерцедес много се радвам ! Лека и безпроблемна !

# 644
  • София
Момичета нещо ми е притеснено, че Буена още нищо не ни е писала от прегледа днес...

Съжалявам, отплеснах се! Благодаря, че ме мислиш Purple Heart Имам си две сърчица пу-пу! Всичко изглежда наред, днес съм 6,0гс, те отговарят на 6,3гс.
Живи и здрави, дано продължават така добре да се развиват нещата, а на всички вас, скоро да се похвалите със същите трепети Purple Heart
Буенче,страхотни новини мила.Честити сърчица,лека и спокойна бременност ти желая 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт