Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Buena, Mersedes, поздравления и за двете. Всичко да е прекрасно и безпроблемно до финала.  Hug
Весело посрещане на Новата година на всички! Аз лично бързам да изпратя 2017-та, защото това беше най-лошата година в живота ми. Вярвам, че следващата ще е по-добра за всички. ☺ Все пак е година на кучето, а то е пръв приятел на човека.  Crazy

# 646
Честита Нова Година момичета. Нека Новата Година да ни донесе на всички здрави, сладки бебчета.
   Честито на бременелките, и лека и успешна бременност до финала. А на останалите пожелавам много щастие и сбъднати мечти през новата година. Peace
    Буена, много се радвам за тебе мила. Желая ти всичко най-хубаво, и много да те радват мъничетата.
Mersedes, честито и на тебе. Прекрасно е че ни вдъхнахте толкова надежда през тези светли празници.

# 647
Честита Нова Година 🎉❤🎉Желая здраве и много бебчета през новата година ❤
Аз имам въпрос.... На 14ти ден след трансфер направих тест който беше отрицателен,спрях лекарствата и инжекциите вече 5ти ден съм без тях и чакам менструация но още нямам .
Имам обаче едно следобедно гадене всеки ден и ми е много странно от какво може да е,имам и апетит доста . На някой случвало ли му се е досега ? На какво ли може да се дължи ?

# 648
Честита Нова Година 🎉❤🎉Желая здраве и много бебчета през новата година ❤
Аз имам въпрос.... На 14ти ден след трансфер направих тест който беше отрицателен,спрях лекарствата и инжекциите вече 5ти ден съм без тях и чакам менструация но още нямам .
Имам обаче едно следобедно гадене всеки ден и ми е много странно от какво може да е,имам и апетит доста . На някой случвало ли му се е досега ? На какво ли може да се дължи ?
Кръвен ли беше теста?

# 649
Да кръвен 0 ми показа ,и от другите направих пак нищо . 🙁

# 650
Да кръвен 0 ми показа ,и от другите направих пак нищо . 🙁
На 14-ти ден трябва да отчете,ако е имало бременност.Моят на Шуър Чек на 10-ти ден ми показа бледа черта.Ако не ти дойде,се консултирай с лекаря си.

# 651
Кръвният тест е верен. При първия
еуспешен опит цикъла ми дойде 4 дни след спиране на лекорствата. Следващят липсваше обачи повече от 2 месеца. Гаденето и повишиния апетит явно в твоя случай са поради други причи.

# 652
Честита Нова Година момичета ,бъдете живи и здрави😘😘дано 2018 да е нашата година и напълним форума с положителни резултати 😘😘😘🎀🎉🌲

# 653
  • варна
Честита Нова Година момичета, нека тази година донесе повече пухкави бебчета  и ви желая здраве и щастие Kissing Heart!Днес бях на преглед и  вече бебето има пулс ,поуспокоих се!:heart:

# 654
Честито сърчице!!!Живи и здрави до края!!!

# 655
  • варна
Мерси , sladur4e7  Kissing Heart

# 656
Няма защо,чакам и аз вече с нетърпение да го чуя.Ти коя седмица си?

# 657
  • варна
В седма седмица съм, стискам палци😉😁

# 658
В седма седмица съм, стискам палци😉😁
Значи сме по едно време,и аз стискам палци за здрави бебета на финала.Hug

# 659
Честита да е Новата 2018 г. Да бъде изпълнена с много здрави и пухкави бебета. За мен изминалата 2017 отново остави отпечатъка на загубата, но и за миг няма да се откажа от мечтата си. Всъщност аз знам какво е да си родител и нито и за миг когато погледна дъщеря си не съжалявам за отрицателните резултати и загубите преди нея. Искам да изживея отново радостта от първата снимка, през първото ритниче, първия плач, безсънните нощи (които са и до ден днешен), до този убийствен бебешки пубертет!!!!
Пожелавам ви го от сърце момичета.  Heart   Който вярва ще го постигне, независимо колко е трудно и тежко на моменти-плачем, ревем, но после трябва да се вдигнем, че двете чертички чакат Hug

Общи условия

Активация на акаунт