Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 102 045
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Утре съм на преглед и много ми е притеснено. Трябва вече да съм в 9 г.с. Досега не съм стигала по-напред от 6 г.с. и затова съм на тръни. Дано има сърдечна дейност и не изостава в седмиците.

# 661
  • варна
Успех , стискаме ти палци, всичко ще е наред не се притеснявай!

# 662
И аз ще стискам палци. Мисли позитивно. Колкото си по-спокойна, толкова е по-добре за бебчо  Peace Hug

# 663
Успех на прегледите днес момичета Heartbeat

# 664
Благодаря!!!:hugs:

# 665
Всичко е наред с бебето. Ох, голямо притеснение. Събудих се от вълнение в 3,30 ч. през нощта и до 5 ч. не успях да заспя. Успех на всички. Няма такова вълнение да успееш да стигнеш до сърце след години борба.

# 666
Моето бебе нямаше късмет,няма сърдечна дейност нито структура на ембрион.Много ми е тежко,но нищо не може да се направи☹️☹️☹️
В понеделник ще правя абразио.
Късмет на всички!!!

# 667
  • София
Sladur4e7 Sad Съжалявам. Знам какво ти е... След толкова надежди и успешни тестове - такова развитие. И аз минах през това преди празниците...
Пожелавам ти бързо емоционално възстановяване и с нови сили натам!
С теб сме!

# 668
Сладурче Sad
Много съжалявам. При мен първият път се случи същото, но от следващият трансфер нещата се случиха. Така ше бъде и при теб, сигърна съм Hug

# 669
Сладурче, ужасно съжалявам за неблагоприятното развитие при теб. Миналата година и аз го преживях след ИКСИ, а и преди това от спонтанни аборти. Знам, мъката е голяма. Пожелавам ти бързо да се възстановиш както физически, така и психически. Успех при следващия опит. Не спирай да се бориш. За някои от нас пътят към мечтаното дете е много трънлив, но ние всички ще се преборим и ще прегърнем нашите дечица. Прегръщам те силно, мила!

# 670
  • варна
Helinor17:радвам се, че всичко е наред при теб!
Sladur4e7 : Cry  гледай сега  да мине всичко и да се възстановиш , знам че не ти е лесно, желая ти успех следващия път!

# 671
Честита Нова Година!Пожелавам Ви много късмет,здраве и така желаните 2 чертички на всички Ви.Буена честито и всичко да е наред до финал.Момичета, да Ви попитам на кой ден от цикъла се прави това надраскване на лигавицата?,че доктора ми ме вика на 18.01,а на мен цикъла ми дойде на 02.01 и се чудя дали нещо не се е объркал?

# 672
  • На остров
Сладурче съжалявам, потъжи сега но не се предавай !
Хелинор все така да е до края !

# 673
Благодаря ви много за милите думи!

# 674
Момичета нещо ми е притеснено, че Буена още нищо не ни е писала от прегледа днес...

Съжалявам, отплеснах се! Благодаря, че ме мислиш Purple Heart Имам си две сърчица пу-пу! Всичко изглежда наред, днес съм 6,0гс, те отговарят на 6,3гс.
Живи и здрави, дано продължават така добре да се развиват нещата, а на всички вас, скоро да се похвалите със същите трепети Purple Heart
Ехааа,много се радвам за теб!Честито!

Общи условия

Активация на акаунт